استفاده از تمام هسته‌های cpu در Ansys Workbench

rmi-ansys

عضو جدید
دوستان سلام

دیگه جدا کلافه شدم. این داستان استفاده از تمام هسته‌های cpu در Ansys Workbench هم داستانی شده آ.
یادم است قبلا تاپیک تخصصی و ویژه برای این موضوع نداشتیم. ولی اگر هم بوده ضرورت دارد همین جا از اول تا آخر را یکبار دیگه بررسی کنیم. هر کی هرچی بلد است بگه.

از من هم خیلی می‌پرسند ولی خوب من بلد نیستم. مثلا خود من ۹۰٪ کارهام را با Static Structural یا Explicit(STR) انجام می‌دهم. برای من خیلی مهم است که این دو آنالیز از تمام هسته‌ها استفاده کنند. من با MPI و HPC و ... کار نکردم و در این مورد خنگ خنگ هستم.
هر وقت از Static Structural استفاده می‌کنم، در ۹۹٪ موارد هر دو هسته به کار می‌افتند بدون اینکه کار خاصی انجام داده باشم. ولی اگر از Explicit(STR) استفاده کنم، فقط یک هسته درگیر حل مسئله می‌شود.
من کاری با آن Ansys Product Launcher قدیمی ندارم چون تمام کارم با Ansys Workbench است.

در Ansys Workbench چه طوری به هر کدام از این آنالیزها بفهمانم که از همه هسته‌ها استفاده کنند؟

نکته: دیروز در دانشگاه تهران بودم. در سایت محاسبات سریع دانشکده عمران، یک نفر بود که داشت با Ansys کار می‌کرد. هم با کامپیوترهای کلاستر شده دانشگاه و هم با لپ‌تاپ دو هسته‌ای خودش. وقتی به او گفتم و سوال را مطرح کردم یه چیزهایی درباره Net Framework می‌گفت که باید به نسخه ۴ آپدیت کنم و ...

خلاصه هرکی چیزی بلد است، از اول فرض کنه مخاطبش در این‌باره چیزی بلد نیست و قدم به قدم توضیح بده تا دوباره چند وقت دیگه یکی سوال نکند. در همین تاپیک این موضوع را ببندیم

(مثلا من رفتم Intel Core i7 980x بخرم ولی دیدم من که این قضیه را بلد نیستم پس اول یاد بگیرم بعد)

کمک کنید.

.

بالا