مطالعات نشان میدهد اسیدهای چرب مفید موجود در روغن ماهی میتوانند در تولید داروی آنفلوآنزا مورد استفاده قرار گیرد. |
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ پزشکان ژاپنی در یک بررسی مشاهده کردند: ترکیب تهیه شده از چربیهای موجود در روغن ماهی از مرگ موشهای مبتلا به ویروس آنفلوآنزا جلوگیری میکند. ویروس آنفلوآنزا از عوامل مهم مرگ و بیماری در سرتاسر جهان است و داروهای ضد ویروسی رایج از سلامت بیشتر مبتلایان به این بیماری محافظت نمیکنند و این روش درمانی میتواند در افرادی که زیاد به این ویروس مبتلا میشوند، کمک کند. |