استخدام

majid.ph

عضو جدید
سلام
مجید جگریان هستم .
من و دوستام یه شرکت ربات سازی داریم که واسه انجام یه پروژه نیاز به مهندس نقشه بردار دارم . ارشد عمران گرایش نقشه برداری یا از خوده رشته نقشه برداری از دانشگاهای دولتی تهران .

خلاصه طرح : ربات ( که از نوع پهن باد یا کوادراتور می باشد ) تو ارتفاع پرواز میکنه ، باید از زمین مورد نظر که معدن آهک عکس بگیره بعد اون عکس تبدیل به نقشه تپوگرافی کنه .

کسایی که توانایشو دارن و مایل به همکاری می باشند ( داشتن تجربه کار در ضمینه نقشه برداری هوایی الزامی می باشد )، لطفا رزومه کامل خودشونو باری من تا 5 روزه دیگه بفرستید .

تاریخ : 1390/07/25

majid.ph.jegarian@gmail.com

kayvan90

عضو جدید
سلام
مجید جگریان هستم .
من و دوستام یه شرکت ربات سازی داریم که واسه انجام یه پروژه نیاز به مهندس نقشه بردار دارم . ارشد عمران گرایش نقشه برداری یا از خوده رشته نقشه برداری از دانشگاهای دولتی تهران .

خلاصه طرح : ربات ( که از نوع پهن باد یا کوادراتور می باشد ) تو ارتفاع پرواز میکنه ، باید از زمین مورد نظر که معدن آهک عکس بگیره بعد اون عکس تبدیل به نقشه تپوگرافی کنه .

کسایی که توانایشو دارن و مایل به همکاری می باشند ( داشتن تجربه کار در ضمینه نقشه برداری هوایی الزامی می باشد )، لطفا رزومه کامل خودشونو باری من تا 5 روزه دیگه بفرستید .

تاریخ : 1390/07/25

majid.ph.jegarian@gmail.com

داداشم اينجا همه شهرسازن......پهن باد كه كار ما نيست.......:smile:......

majid.ph

عضو جدید
دوست عزیز من نمخوام پهن باد شماها بسازین اونو خودومون انجام میدم من فقط میخوام یکی از هم رشته های شما یه دوربین بذازه رو هواپیما بعد عکس های که اون دوربین میگره تبدیل به نقشه های تپوگرافی کنه

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
باید توی بخش عمران درخواست بدید. عمران - نقشه برداری میتونه بهتون کمک کنه. بچه های رشته کارتوگرافی هم این توانایی رو دارن. اگر بصورت کار پاره وقت میخواید من شخصی رو میشناسم که توی نقش جهان پارس کار میکنه و مدرک کارتوگرافی دانشگاه تهران داره. اگر به دردتون میخوره پیغام بدید که وصلتون کنم.