استاندارد پاستا شماره 9033 معادل نسخه اول iso 7304-2:2008

nazanin.aryan

عضو جدید
با سلام
از دوستانی که متن استاندارد iso 7304-2:2008 رو دارند تقاضا دارم اون رو در اختیار من قرار بدهند پیشاپیش از همکاریتون سپاسگذارم
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
با سلام
از دوستانی که متن استاندارد iso 7304-2:2008 رو دارند تقاضا دارم اون رو در اختیار من قرار بدهند پیشاپیش از همکاریتون سپاسگذارم

عزیزم اول یکم خودت جستجو کن بعدش چیزی رو تقاضا کن که واقعا نت نداره!!

ببینین:
https://www.google.com/search?q=iso...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

این لینکش از گوگل مورد چارمیه!

برای اینکه مطمئن شین هست این هم ضمیمه اش:
 

پیوست ها

  • so 7304-22008.pdf
    404.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nazanin.aryan

عضو جدید
دوست عزیز مطمئن باش گشتم که تقاضاشو دادم. شما هم که لطف میکنی جواب میذاری بهتر اول چک کنی جوابت کامل و درست هست یا نه
بعد انقد طلبکار باشی خانوم یا اقای مهندس حتما از کاربرد استاندارد اطلاع دارید من متن کاملشو لازم دارم نه صرفا فهرست مطالبشو
چیزی ک شما پیدا کردید من خودم دیدم بدرد من نمیخوره
البته الان استانداردو پیدا کردم لازم داشتید بگید واستون بفرستم حداقل فایدش اینه متوجه میشید استاندارد چیه
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
ISO 7304-2:2008 - Alimentary pasta produced from durum wheat semolina – Estimation of cooking quality by sensory analysis – Part 2: Routine method

ISO 7304-2:2008 specifies a method for assessing, by sensory analysis, the quality of cooked alimentary pasta in the form of spaghetti or macaroni (i.e. long, solid or short, hollow strands) produced from durum wheat semolina, expressed in terms of the starch release, liveliness and firmness characteristics (i.e. texture) of the pasta. It does not apply to pasta in the form of small strands usually consumed in soups.
The method may also be applied to alimentary pasta made from common wheat or a mixture of common wheat and durum wheat, as long as the appropriate national regulations allow these products to be used in alimentary pasta.
The method has been specifically developed to provide a procedure for the daily evaluation of pasta samples based on the use of reference samples obtained by sensory analysis.
The test result does not express a preference, but gives only an estimate of the cooking quality of the pasta after it has been cooked for the optimum cooking time.



Product Details

Published:08/01/2008
File Size:file , 790 KB
Same As:BS ISO 7304-2:2008
Note:This product is only available in Canada, United States​
سلام دوست عزیز
خوبین؟
ببخشین... فایل فهرست رو براتون ضمیمه کردم! :redface:
ولی توو کانادا اجرا می شه... فایل فوول رو ندارم که!گفتم که هست خووب بگردین!
استاندارد آنالیز حسی پاستا رو فعلا نیازی ندارم. می دونم استاندارد چیه! :redface:
استاندارد9033 نسخه اولش توو ایران اجرا می شه:
راستی سه نسخه داره...
 

پیوست ها

  • 9033.pdf
    785.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:
بالا