حالا چه فرقی میکنه؟؟
دقیقا همین "چه فرقی میکنه؟؟" جواب خودته


حالا چه فرقی میکنه؟؟
سلام دوستان عزیز
این کتابو حداقل 3 بار خوندم وفیلمشم دیدم ولی کتابش جالبتره
مطالب عمیقی توش مطرح میشه
مطمئنا خیلی از دوستان دیدن یا خوندن
ولی ارزششو داره
موفق باشید
http://www.4shared.com/file/119167133/f08187ec/davinci_code_pix.html
كد داوينچيه اسپاو جون؟
منم ديدم منم!
دست گلت درد نكنه ... عمو جان
همزاد پنداري من با نقش سيلاس , قول خورده و از اون ور ديوار افتاده و خود زن و ديوانه بود..اره عمو کد داوینچیه
شاید چندتا گره رو تو افکار ما بتونه باز بکنه
ممنون![]()
همزاد پنداري من با نقش سيلاس , قول خورده و از اون ور ديوار افتاده و خود زن و ديوانه بود..
مرسي ... انشا ا... كه بتونه باز كنه...
ممنون...
حاجي! چقدر دوريم از اين استقلال ذهني!« ولي چون هميشه ما را تشويق مي كنيد كه استقلال ذهني را تمرين كنيم و از روش هاي علمي استفاده كنيم ، بدون شك بهترين روش آنست كه در اتاق سرايدار را بزنيم و به او بگوييم :اگر ارتفاع اين ساختمان را به من بگويي يك فشارسنج نو و زيبا به تو مي دهم. »
.
حاجي! چقدر دوريم از اين استقلال ذهني!
استاداي خوب از شاگرداي تنبل و نمره خواه خسته شدند و شاگرداي خوب هم به نمره بالا گرفتن دلخوشند..
چقدر خوب ميشد آدم لا اقل تو رشته خودش اينقدر آشنايي و تحقيق داشت كه ميتونست در 5 دقيقه مهلتي كه بهش ميدند مطلب رو تمام كنه...
عالي بودو براي چندمين بار ميگم كه اين آدماي بزرگ , تو هر قسمتي از زندگي بزرگ بودند..
مرسي![]()
عالی بود!مرسیسلام دوستان
نتیجه اخلاقی بگیرید
پسر کوچکی وارد داروخانه شد, کارتنی را به سمت تلفن هل داد.روی کارتن رفت تا دستش به دکمه های تلفن برسد و شروع به گرفتن شماره ای هفت رقمی.
مسئول داروخانه متوجه پسر بود . به مکالماتش گوش داد.پسرک پرسید:خانم, می توانم خواهش کنم که کوتاه کردن چمن ها را به من بسپارید؟
زن پاسخ داد:کسی هست که این کار را برایم انجام می دهد.
پسرک گفت:خانم , من این کار را نصف قیمتی که او می گیرد انجام خواهم داد.زن در جوابش گفت:از کار این فرد کاملا راضی ام.
پسرک بیشتر اصرار کرد و پیشنهاد داد:من پیاده رو و جدول جلوی خانه را هم برای تان جارو می کنم, در این صورت شما در یک شنبه زیباترین چمن را در کل شهر خواهید داشت. مجددا زن پاسخ منفی داد.
پسرک در حالی که لبخندی بر لب داشت, گوشی را گذاشت.
مسئول داروخانه که به صحبت های او گوش داده بود به سمتش رفت و گفت:پسر از رفتارت خوشم می آید;
به خاطر اینکه روحیه ی خاص و خوبی داری,دوست دارم به تو پیشنهاد بدهم.
پسر جوان جواب داد:نه ممنون ,من فقط داشتم عملکردم را می سنجیدم, من همان کسی هستم که برای این خانم کار می کند.
![]()
داستان تفاوت دیدگاهها
بیایید خودمان را محدود نکنیم
موفق باشید
سوال امتحان پايان ترم فيزيك دانشگاه كپنهاك دانمارك :
چگونه مي توان با يك فشارسنج ارتفاع يك آسمانخراش را محاسبه كرد؟
پاسخ يك دانشجو : «يك نخ بلند به گردن فشارسنج مي بنديم و آن را از سقف آسمانخراش به سمت زمين مي فرستيم . طول نخ به اضافه طول فشارسنج برابر ارتفاع آسمانخراش خواهد بود. »
اين پاسخ ابتكاري چنان ممتحن را خشمگين كرد كه دانشجو را رد كرد. دانشجو با پا فشاري بر اين كه پاسخش درست است به نتيجه امتحان اعتراض كرد. دانشگاه يك داور مستقل را براي تصميم درباره ي اين موضوع تعيين كرد. داور دانشجو را خواست و به او 6 دقيقه وقت داد تا راه حل مسئله را به طور شفاهي بيان كند تا معلوم شود كه با اصول اوليه فيزيك آشنايي دارد.
دانشجو 5 دقيقه غرق تفكر ساكت نشست. داور به او يادآوري كرد كه وقتش در حال اتمام است. دانشجو پاسخ داد كه چندين پاسخ مناسب دارد اما ترديد دارد كدام را بگويد. وقتي به او اخطار كردند كه عجله كند چنين پاسخ داد:
« اول اينكه مي توان فشارسنج را برد روي سقف آسمانخراش، آن را از لبه ي ساختمان پايين انداخت و مدت زمان رسيدن آن به زمين را اندازه گرفت. ارتفاع ساختمان مساوي يك دوم g ضربدر t به توان دو خواهد بود. اما بيچاره فشارسنج. »
يا « اگر هوا آفتابي باشد مي توان فشارسنج را عمودي بر زمين گذاشت و طول سايه اش را اندازه گرفت و سپس با يك تناسب ساده ارتفاع آسمانخراش را بدست آورد. »
« اما اگر بخواهيم خيلي علمي باشيم ، مي توان يك تكه نخ كوتاه به فشارسنج بست و آنرا مثل يك پاندول به نوسان درآورد، نخست در سطح زمين و سپس روي سقف آسمانخراش. ارتفاع را از اختلاف نيروي جاذبه مي توان محاسبه كرد. »
«يا اگر آسمانخراش پله اضطراري داشته باشد ، مي توان ارتفاع ساختمان را با بارومتر اندازه زد و بعد آن ها را با هم جمع كرد. »
« البته اگر خيلي گير باشيد مي توان از فشارسنج براي اندازه گيري فشار هوا در سقف و روي زمين استفاده كرد و اختلاف آن بر حسب ميلي بار را به فوت تبديل كرد تا ارتفاع ساختمان بدست آيد. »
« ولي چون هميشه ما را تشويق مي كنيد كه استقلال ذهني را تمرين كنيم و از روش هاي علمي استفاده كنيم ، بدون شك بهترين روش آنست كه در اتاق سرايدار را بزنيم و به او بگوييم :اگر ارتفاع اين ساختمان را به من بگويي يك فشارسنج نو و زيبا به تو مي دهم. »
اين دانشجو كسي نبود جز "نيلز بور" ، تنها دانماركي كه موفق شد جايزه نوبل در رشته فيزيك را دريافت كند .
آبشار آسياب خرابه رو نديدم توشون ! فكر كنم تو جلفا اينا باشهسلام دوستان عزیز
اینم فایل ابشارهای زیبای جهان![]()
امیدوارم لذت ببرید
موفق باشید![]()
آبشار آسياب خرابه رو نديدم توشون ! فكر كنم تو جلفا اينا باشه
آقاي اسپاو عزيز اگر چيزي مرتبط با رشته عمران هم داريد بزاريد... 1000 بار دعاتون ميكنم..
منظور ساختموني سدي اينجوري ديگه
طبيعت هميشه قشنگ بوده اين آبشارام ديدنشون مهيج و زيباست..
ممنون
سلام دوستان عزیز
مراحل زندگی
زندگی ررا در چند مرحله طی میکنیم
فایلو ببینید
موفق باشید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
از لذت های کوچیک زندگیت بگو | گفتگوی آزاد | 85 | |
![]() |
چگونه از شغلی که دوست ندارید، لذت ببرید? | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
بیاید از زندگی لذت ببریم!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
لذت هاي حلال | گفتگوی آزاد | 20 | |
A | برای لذت از زندگی | گفتگوی آزاد | 2 |