روز دانشجو چیکاره اید مرگ ترانه موسوی ترانه مرگ استبداد بود (دکتر سروش)
aki.hk عضو جدید Nov 22, 2009 #1 روز دانشجو چیکاره اید مرگ ترانه موسوی ترانه مرگ استبداد بود (دکتر سروش) آخرین ویرایش: Nov 22, 2009
بيتاب عضو جدید Nov 22, 2009 #2 aki.hk گفت: روز دانشجو چیکاره اید مرگ ترانه موسوی ترانه مرگ استبداد بود (دکتر سروش) کلیک کنید تا باز شود... روز دانشجو چیکاره اید می رویم درسمان را میخوانیم تا بی سواد نمانیم چون ناسلامتی به ما میگویند : دانش ..........جو
aki.hk گفت: روز دانشجو چیکاره اید مرگ ترانه موسوی ترانه مرگ استبداد بود (دکتر سروش) کلیک کنید تا باز شود... روز دانشجو چیکاره اید می رویم درسمان را میخوانیم تا بی سواد نمانیم چون ناسلامتی به ما میگویند : دانش ..........جو
mehrshad53 اخراجی موقت Nov 22, 2009 #3 بيتاب گفت: روز دانشجو چیکاره اید می رویم درسمان را میخوانیم تا بی سواد نمانیم چون ناسلامتی به ما میگویند : دانش ..........جو کلیک کنید تا باز شود... نقطه چینا چیه؟ منظورت دانشباتومجو بود که سانسور شد؟
بيتاب گفت: روز دانشجو چیکاره اید می رویم درسمان را میخوانیم تا بی سواد نمانیم چون ناسلامتی به ما میگویند : دانش ..........جو کلیک کنید تا باز شود... نقطه چینا چیه؟ منظورت دانشباتومجو بود که سانسور شد؟
::arash:: عضو جدید کاربر ممتاز Nov 22, 2009 #4 ااا..بیتاب جوون کاره اصلی و بگو دیگه ما که دانشگامون جوری نیست که بخوایم کاری کنیم ولی از ساعت 6 میشنیم پای نت و تی وی ببینم دنیا مثه همیشه دسته ماست یا نه (ک البته در هر صورت هست)
ااا..بیتاب جوون کاره اصلی و بگو دیگه ما که دانشگامون جوری نیست که بخوایم کاری کنیم ولی از ساعت 6 میشنیم پای نت و تی وی ببینم دنیا مثه همیشه دسته ماست یا نه (ک البته در هر صورت هست)
::arash:: عضو جدید کاربر ممتاز Nov 22, 2009 #5 بیتاب جان بگو 16 آذر چی کاره ای چون ما همه کلی کار برای شما سراغ داریم عزیز
Hamid Ghobadi عضو جدید کاربر ممتاز Nov 22, 2009 #6 aki.hk گفت: روز دانشجو چیکاره اید مرگ ترانه موسوی ترانه مرگ استبداد بود (دکتر سروش) کلیک کنید تا باز شود... من بهت پیشنهاد میکنم خودت سریعتر تاپیکتو ببندی تا نبستنش!!! کلا اینجور برنامه ها ممنوعه من قبل از شما همچین تاپیکی گذاشتم درشو گل گرفتن!!!!!!!!!!!!!!
aki.hk گفت: روز دانشجو چیکاره اید مرگ ترانه موسوی ترانه مرگ استبداد بود (دکتر سروش) کلیک کنید تا باز شود... من بهت پیشنهاد میکنم خودت سریعتر تاپیکتو ببندی تا نبستنش!!! کلا اینجور برنامه ها ممنوعه من قبل از شما همچین تاپیکی گذاشتم درشو گل گرفتن!!!!!!!!!!!!!!