از چی متنفری؟؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
از آدمهایی که با بچه ها بد صحبت میکنن یا کتک میزن
دیروز بیرون بودم،توی پیاده‌رو یه خانمی با دوتا بچه‌هاش داشت جلوی من میرفت، یه بچه‌ش توی کالسکه بود و یه پسر چهار پنج ساله با یه بستنی در حال آب شدن و در حال گریه کردن کنارش داشت راه میرفت، این خانم هم هی سرش داد میزد که بسه گریه نکن، بچه‌هم در حال زار زدن، انقدر حالم بد شد که از خیابون رد شدم و رفتم توی پیاده روی اون طرف خیابون که اصلا نبینمشون :rolleyes:
.
از ظلم به بچه‌ها

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیروز بیرون بودم،توی پیاده‌رو یه خانمی با دوتا بچه‌هاش داشت جلوی من میرفت، یه بچه‌ش توی کالسکه بود و یه پسر چهار پنج ساله با یه بستنی در حال آب شدن و در حال گریه کردن کنارش داشت راه میرفت، این خانم هم هی سرش داد میزد که بسه گریه نکن، بچه‌هم در حال زار زدن، انقدر حالم بد شد که از خیابون رد شدم و رفتم توی پیاده روی اون طرف خیابون که اصلا نبینمشون :rolleyes:
.
از ظلم به بچه‌ها
بچه ها خط قرمزن .اصلا نمیتونم تحمل کنم اذیت میشن .

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کدوم ارسطو؟
.
از آدم‌هایی که میخوان یه چیزی رو به زور توی چشمت فرو کنند.
همون ارسطوی ملعون که بخاطر جاه طلبی هاش جامعه ی بشری رو ۱۴۰۰-۵۰۰ سال عقب انداخت
بازم از ارسطو

*mahdieh*

کاربر ممتاز
از ادمایی که کلا از همه چیز متنفرن و فکر میکنن دنیا باید بر وفق مرادشون باشه
مخصوصا اونایی که فکر میکنند همه باید به فیزیک علاقه داشته باشن:ROFLMAO:

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از نداشتن یه زندگی نرمال و استاندارد
دغدغه بالا رفتن قیمتها
کمیاب شدن دارو
از خجالت کشیدن پدرها بخاطر درآمد کم خرج کمر شکن 😥😥😥
از رحمی که دیگه به هم نداریم
از انسانیتی که دیگه کم پیدا میشه
از همه اینا متنفرم

*mahdieh*

کاربر ممتاز
از بوی عرق افراد
دقیقا این چیزها خیلی اذیتم میکنه و برای اینکه یهو در موقعیتش قرار نگیرم و شوکه نشم یه سری کارهایی انجام میدم.
مثلا وقتی میخوام با یکی روبوسی کنم یا وقتی توی فضای بسته‌ای مثل آسانسور قرار میگیرم یا توی تابستون وقتی توی خیابون یکی از نزدیکم رد میشه، اصلا نفس نمیکشم و نفسم رو حبس میکنم.
به صدا موقع غذا خوردن هم حساسم و کلا معمولا غذا خوردن کسی رو نگاه نمیکنم. یکی کنارم ملچ مولوچ کنه، ناخودآگاه خیلی عصبی میشم.

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا این چیزها خیلی اذیتم میکنه و برای اینکه یهو در موقعیتش قرار نگیرم و شوکه نشم یه سری کارهایی انجام میدم.
مثلا وقتی میخوام با یکی روبوسی کنم یا وقتی توی فضای بسته‌ای مثل آسانسور قرار میگیرم یا توی تابستون وقتی توی خیابون یکی از نزدیکم رد میشه، اصلا نفس نمیکشم و نفسم رو حبس میکنم.
به صدا موقع غذا خوردن هم حساسم و کلا معمولا غذا خوردن کسی رو نگاه نمیکنم. یکی کنارم ملچ مولوچ کنه، ناخودآگاه خیلی عصبی میشم.
همه اینها به اضافه با دهن پر صحبت کردن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
همه اینها به اضافه با دهن پر صحبت کردن
آخ گفتی :D
یه همکاری داشتم یعنی وقتی غذا میخورد من کاملا روم رو برمیگردوندم، مخصوصا گوجه خوردنش🤦‍♀️
یه چیز دیگه هم معمولا وقتی کسی داره حرف میزنه خیلی نزدیکش نمیرم، میترسم یهو تف بندازه روم، وای انقدر بدم میاد:sick:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از تخلیه غشاء مخاطی که صدای بلندی هم داره بی نهایت بدم میاد و هر کجا بشنوم چندتا فحش میدم به طرف

بالا