از اینایی که میرن شمال و هر چی آشغال دارند میزارن توی جنگل و میرن
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2026 #331 از اینایی که میرن شمال و هر چی آشغال دارند میزارن توی جنگل و میرن
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 28, 2026 #332 از آدم پول پرست، بعضی ها دین و ایمونشون پوله! بابا بی خیال!
ک کلبه تنهایی من کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Apr 29, 2026 #338 از آدمهای فضول و خبر چین از آدمهای که دنبال حرف و حدیث آدمهای که بدون فکر حرف میزنند یا همش درمورد پول حرف میزنن و منم منم زیاد میکنند خیلی متنفرم
از آدمهای فضول و خبر چین از آدمهای که دنبال حرف و حدیث آدمهای که بدون فکر حرف میزنند یا همش درمورد پول حرف میزنن و منم منم زیاد میکنند خیلی متنفرم
frotan68 کاربر بیش فعال May 9, 2026 #339 دوستان دقت کردین خیلی وقته از چیزی متنفر نبودیم؟ از ما بعیده واقعا از حالت تهوع از خون دماغ از حساسیت فصلی از تب از به هم ریختگی مداوم
دوستان دقت کردین خیلی وقته از چیزی متنفر نبودیم؟ از ما بعیده واقعا از حالت تهوع از خون دماغ از حساسیت فصلی از تب از به هم ریختگی مداوم
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 11, 2026 #346 از پژو ۴۰۵ یادمه بچه کوچولو بودم تو سینما داشت تبلیغشو میکرد هنوزم تو خیابونه عین صندوق میوه طراحی شده بانرم افزار paint
از پژو ۴۰۵ یادمه بچه کوچولو بودم تو سینما داشت تبلیغشو میکرد هنوزم تو خیابونه عین صندوق میوه طراحی شده بانرم افزار paint
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 11, 2026 #349 essyh2003 گفت: از پژو ۴۰۵ یادمه بچه کوچولو بودم تو سینما داشت تبلیغشو میکرد هنوزم تو خیابونه عین صندوق میوه طراحی شده بانرم افزار paint کلیک کنید تا باز شود... جالبه منم از 405 خوشم نمیاد
essyh2003 گفت: از پژو ۴۰۵ یادمه بچه کوچولو بودم تو سینما داشت تبلیغشو میکرد هنوزم تو خیابونه عین صندوق میوه طراحی شده بانرم افزار paint کلیک کنید تا باز شود... جالبه منم از 405 خوشم نمیاد