banooye_ziba
عضو جدید
...
...
كاوه بارسا مهرك مهتاب مهراد حميدرضا و احمد رضا
...
كاوه بارسا مهرك مهتاب مهراد حميدرضا و احمد رضا
من راستش از اسم سارا خیلی خوشم میاد
نمیدونم چرا، یجوری آرامش بخشه
دوست دارم اسم زنم سارا باشه تا صداش کنم سارا جون!
دختر : آرتمیس -سارا -کریستین
پسر : امیر مُشه- کسری - احسان-
من راستش از اسم سارا خیلی خوشم میاد
نمیدونم چرا، یجوری آرامش بخشه
دوست دارم اسم زنم سارا باشه تا صداش کنم سارا جون!
عین من
سارا و مهسا / کیوان و اسمایی که اولش امیر داره امیر علی و امیر حسین.![]()
من از نگیناینجا هر که از هر اسمی یا کلمه ای خوشش میاد بگه .
مثلا من از اسم مهدی و کوروش خیلی خوشم میاد و از کلمه های paramour هم خیلی خوشم میاد .
شما چی ...............................
عزیز شاید شما دوست نداشته باشی خیلی ها خوششون اومدههرچند تاپيك زياد جالبي نيست ...... اما از اسم حسين و شادمهر و شادي خوشم مياد.
.
.
.
.
كلمه هم از اسم همه شهرهاي امريكا خوشم مياد ...ويرجينا..آريزونا..كاليفرنيا- واشنگتن... اوهايو ...هاوايي...
با عرض سلام و تبریک این عید فرخنده به همه دوستان
به نظر من هر آدمی برای اینکه بخواد عشق و علاقه ی خودش رو ابراز کنه نباید دنبال دلیل و یا علت باشه
شاید به این دلیله که توی زندگیم با اسم امیر زیاد برخورد داشتم و همشون هم شخصیت های مزخرفی داشتن که باعث ایجاد این تنفر شده
(اصلا قصد توهین به شخصیت کسی رو ندارم خواهشا برداشت بدی نکنین )
در ضمن از لحاظ تلفظی هم باب سلیقه ام نیست
چرا هیچ کی مریمو نگفت؟؟؟؟
فقطمریم
![]()
خیلی قشنگه که!!!!در ضمن همه ی مریمام خوبه خوبن!!!!1تیکه ماه.نه؟؟؟؟![]()
چرا ندا خانم بگو ما هم بدونیم ؟؟؟؟من هم اسم ندا رو خیلی دوست دارم. هم افتخار میکنم به اسمم. میدونید چرا؟؟؟
واااای یعنی اسم من اینقدر طرفدار داره خودم نمی دونستم؟!!!
ولی تعریف نباشه؛ واقعیت هم اینه که سارا اسم فوق العاده خوش آهنگ و زیباییه. و به معنای خالص، پاک و روشن گر هست. معناش هم خیلی قشنگه و تازه یک اسم بین المللی هست.
ولی بعد از سارا اسم "ساقی" رو برای دختر خیلی دوست دارم. اسم شاعرانه و اصیلی هست. اگه یه روز یه دخمل خوشگل مثل خودم داشته باشماسمشو می ذارم ساقی
![]()
امیر حافظ
شوخی کردم از تارا خوشم میاد اونم چون اسم یه دختر خیلی خیلی خیلی خوب بود ولی حیف زود پرواز کرد...روحش شاذ![]()
داده شما خبر نداشتي ولي الان داريانشالله خدا یکی بت بده![]()
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخییییییییییساينا , سدنا , ساماسم نينيامو حتما ميذارم سدنا و سام
![]()
داده شما خبر نداشتي ولي الان داري![]()
بی تا.............................دوس دارم اسممو.از اسم پارلا هم خوشم میا.ترکیه به معنیه درخشنده عاشق اسمای ترکیم![]()
انشالله که خدا بهت بده ولی اگه مثل خودت نبود چی؟؟؟
اگه به من هم بده من میزارم زینب چون خیلی آرامش بخشه
سلیقم خوبه ؟؟؟؟![]()