از پایینی یه سوال بپرس به سوال بالایی جواب بده!

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون دنده میچرخم
اگه بیان دم در خونه بگن بیا برو جنگ میری؟
حقیقتاً نه
من اصلا روحیه ندارم، نمیتونم تو کاری شرکت کنم که خیلیا توش میمیرن، بچه ها میترسن و...

شما میری؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم من دست و پا گیر و از کار افتاده شدم وبال گردنتون میشم چهارتا از نیروها باید بهم خدمات بدن و درست نیست بیام !

اگر از یک کوچه با خونه های کوچیک رد بشی ، و کلی مادر نشستن جلو در خونه ها و بچه هاشون تو کوچه هستن بچه های زیاد ، و بچه ها بریزن رو سر شما و کیف و موبایل و همه چیتون را ببرن چیکار می کنید ؟

شما دوتا دست بیشتر ندارید و بینهایت بچه مثل زامبی به شما حمله کردن و مادراشون هم فقط حضور دارن که اتفاقی برای بچه بیوفته بریزن سر شما !

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم من دست و پا گیر و از کار افتاده شدم وبال گردنتون میشم چهارتا از نیروها باید بهم خدمات بدن و درست نیست بیام !

اگر از یک کوچه با خونه های کوچیک رد بشی ، و کلی مادر نشستن جلو در خونه ها و بچه هاشون تو کوچه هستن بچه های زیاد ، و بچه ها بریزن رو سر شما و کیف و موبایل و همه چیتون را ببرن چیکار می کنید ؟

شما دوتا دست بیشتر ندارید و بینهایت بچه مثل زامبی به شما حمله کردن و مادراشون هم فقط حضور دارن که اتفاقی برای بچه بیوفته بریزن سر شما !
فک کنم فقط بتونم فحش بدم
داستان واقعیه؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فک کنم فقط بتونم فحش بدم
داستان واقعیه؟
یکی از انواع خواب هایی هست که می بینم ، دارم میرم جایی ولی راه را گم کردم و دیرم شده و یک مسیر فرعی و گلی هست که میانبره ، تا وسط راه میام میرسم به این محله : )
ذهنم تو خواب میذارتم تو موقعیت هایی که بگه حالا چی ؟ حالا چیکاری می خوای بکنی : ))

یکی از خواب هایی که فکرتو مشغول کرده تعریف کن

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از انواع خواب هایی هست که می بینم ، دارم میرم جایی ولی راه را گم کردم و دیرم شده و یک مسیر فرعی و گلی هست که میانبره ، تا وسط راه میام میرسم به این محله : )
ذهنم تو خواب میذارتم تو موقعیت هایی که بگه حالا چی ؟ حالا چیکاری می خوای بکنی : ))

یکی از خواب هایی که فکرتو مشغول کرده تعریف کن
فک کنم خواب شما بخاطر مشغله ذهنی زیاده، پریشانی تو خواب خیلی آزار دهندست

منم این مدل خواب زیاد دیدم. در حال فرار بودم یا تو مسیر ناشناخته ای میرفتم که تنها بودم و ترس داشتم

بیشتر از همه از زمانی که ازدواج کردم هر چند وقت یبار خواب می بینم یه نفر منو از شوهرم جدا میکنه. یه نفر که اصلا شبیه آدمای عادی نیست انگار از خود بهشت اومده
و من تو خواب ناراحت شوهرم هستم

تو بیداری چه فکرایی اذیتت میکنه؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فک کنم خواب شما بخاطر مشغله ذهنی زیاده، پریشانی تو خواب خیلی آزار دهندست

منم این مدل خواب زیاد دیدم. در حال فرار بودم یا تو مسیر ناشناخته ای میرفتم که تنها بودم و ترس داشتم

بیشتر از همه از زمانی که ازدواج کردم هر چند وقت یبار خواب می بینم یه نفر منو از شوهرم جدا میکنه. یه نفر که اصلا شبیه آدمای عادی نیست انگار از خود بهشت اومده
و من تو خواب ناراحت شوهرم هستم

تو بیداری چه فکرایی اذیتت میکنه؟
فکر اذیت ام نمیکنه تازه حالم را خوب میکنه، مثلا سرویس کولر یا گرما اذیتم می کنه ، بعد فکر میگه جاش میشه ی چیز خنک خورد یا دوش گرفت و خوابید ! سعی میکنه راه حل ارایه بده ، تنش هام خارجی هستن ، فکر و داخل تسهیل کننده هستن

اگر بگن یک قلم کالا را می تونی یکسال به قیمت قبلش خرید کنی ، هر کالا یا وسیله ای ، چی رو انتخاب می کنی ؟ طلا و دلار و چیزی که بخوای بفروشی غیر مجازه

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر وقت که احساس کنم دیگه امروز فرصت نمیشه برم سراغ پروژه ام ، یا کار مفیدی انجام بدم .

اون سوال ۳ تا نوشابه ۳۰۰ سی سی و یک اب معدنی ۱.۵ لیتری و ۶ متقاضی را شما عادلانه حل کردید که در دنیای واقعی اثرات سو برای مدیریت داره ! حداقل تو مملکت خودمون

الان مدیران اینجوری حل می کنند، اگر احتمال اشوب نباشه ، ۳ تا نوشابه را میدن به ۳ تا رفیق نزدیک خودشان و کنارش با دلیل هم توجیح می کنند مثلا این سه نفر زودتر گفتند نوشابه در ابتدا ، یا این سه نفر در انتها درخواست نوشابه کردن قبل از بقیه ، یا زودتر پول دادن ، یا عه اتفاقی نوشابه ها در دستان اینا قرار گرفت و... دلایل و توجیه هایی که از قبلا تعیین و ثبت نشده بودن الان ساخته میشن

اگر احتمال اشوب باشه از نوع بحث و مجادله ، ۳ تا نوشابه رو میده به ۳ نفری که خوب جدال لفظی کنند ، دعوای فیزیکی احتمال بده ، میده به ۳ تا بورسلی و ارنولد جمع : )) رو جذب قوی و دفع ضعیف پلن مدیریتی رو میچینه

اگر من داخل ان ۶ نفر باشم ، رای و نظرم مثل شما عدالت محور هست ، چون نزاع در داخل از بین میبره و دشمن مشترک که شخص مقسم هست اعلم میکنه

اگر خودم مقسم باشم ، میگم نوشابه که مطلوب همه اس ، اب معدنی هست که دهنی میشه یا مشکل تقسیم هست ، ۳ نفری که کمتر از بقیه مشکل دارند با این قضیه رو اب معدنی می دم ، که تابلوعه این خالت ارمان گونه است و هیچوقت قابلیت اجرا در واقع رو نداره

راهکار اسلامی اش هم خب قرعه است ، قرعه برای اب معدنی ، برا چیز منفی نه مثبت .

موافقید با متن بالا ؟

آخرین ویرایش:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیدوارم، زیاد
نظرتون در مورد ارتباط با همسایه‌ها چیه؟
کار خوبی نیست ، راهشون به فضولی و حسادت و ایجاد مزاحمت باز میشه

محل زندگی باید بشدت اسایش داشته باشه

همسایه خوب همسایه ای که چشم و گوشش تو خونه مردم نباشه تا کسی چیزی ازش نخواسته چشم و گوشش کر باشه
نظرتون ؟