از پایینی یه سوال بپرس به سوال بالایی جواب بده!

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
نمیدونم چی بگم ولی من تقریبا میتونم نه بگم البته مواردی هم پیش میاد که ممکنه مجبور به کاری بشم که اونم حتما خیلی موضوع مهمی نبوده وگرنه انجام نمیدم.
کسی هست که نخواید هیچ وقت باهاش روبه رو بشین؟

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تازه نرده ها رو جوشکاری کرده بودن ،من رفتم به یکی از نرده ها دست زدم و گفتم بچه ها مبارکه جای گلدون درست کردن که کل اون قطعه از جاش کنده شد. و موند تو دستم
بچه ها از اون روز به بعد باهام دست نمیدادن ،میگفتن تو زورت دست خودت نیست ،نمیتونی کنترلش کنی دست ما رو هم از جا در میاری

تا حالا روحت طوری له شدی که فکر کنی آخرین لحظات زندگیه؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
اسم خودمه، من خیلی اهل ازین سوسول بازی‌ها نیستم که جور خاصی اسم‌ها رو بنویسم، تمام کانتکت‌هام هم با اسم و فامیل هستن، تازه اکثرا هم آدرسشون رو ذخیره کردم،چون یادم میره😁
یه خاطره از محل کار بگو؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه روز توی دفتر مدیر اداری بودم و میخواستم یه کتاب را از ایشون بگیرم و ایشون نمی‌داد، یه سر کتاب دست من بود و یه سر کتاب دست اون و همینطور می‌کشیدیم که یهویی در دفتر باز شد و شوهرش اومد داخل ، من از خجالت آب شدم و کتاب را ول کردم

تا حالا عمل کردی؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
ما چراغ نفتی نداشتیم،ولی بخاری نفتی رو یادمه،من 11 سالم بود که شهر ما لوله‌کشی گاز شد. شلغم هم هیچ وقت توی خونه‌مون طرفدار نداشت😁
روی بخاری هم معمولا مامانم چیزی نمیزاشت، نهایتش غذای پخته شده رو میخواست یکی دو ساعت گرم نگه داره، میزاشت روی بخاری.
چند سالگی لوله‌کشی گاز شد خونه‌تون؟

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اول راهنمایی بودم فک کنم😅
.
من نفت میریختم توی بخاری از بس بزرگ بودو سنگین نصفشو میریختم روی خود شعله تا مخزنش
.
تک پسر بودمو میخواستم خودی نشون بدم ولی ب جاش🫣
.
عشق توی یک نگاهو قبول داری؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
من خودم تقریبا دچار همین نوع عشق شدم😁
لحظه‌ی اولی که همسرم رو دیدم یادمه، دوستم همراهم بود، بهش گفتم احساس میکنم عشق داره توی قلبم دندریتی زیاد میشه😁
همین سوال؟

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا الان هرچیو از ته دل از خدا خواستم براورده شده

چ برای خودم چ حتی درمان بیماریه یه دوست مجازی

اگه براورده نشده داشته باشم ک خاطرم نیست
احتمالا از ته دل نخواستمش
.
بیشترین فکرت ب چیه؟