از پایینی یه سوال بپرس به سوال بالایی جواب بده!

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من همیشه ترس از دست دادن دارم، همیشه هر چیزی که واقعا براش ذوق کردم رو از دست دادم. برای همین الان دیگه یاد گرفتم که وقتی چیزی رو دوست دارم یا ذوق دارم براش حتی پیش خودم هم ذوقم رو بیان نمیکنم. پیش کسی هم ازش حرف نمیزنم.
آدم خوش شانسی هستی؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
از بس قاطی رفته ماشین لباسشویی نمیدونم اسم رنگش چیه
اگه غول چراغ جادو الان پیشت بود چه آرزویی میکردی
یه بار زیرپیراهنی سفید شوهرم رو انداختم توی لباسشویی و اشتباهی یه لباس قرمزم که جدید خریده بودم رو هم انداختم، بعد که میخواستم از ماشین بیارمشون بیرون، دیدم یه لباس صورتی بین لباس‌هاست،هی میگم خدایا من ازین رنگ لباس ندارم اصلا، شوهرم هم که نمیتونه لباس صورتی داشته باشه، این از کجا اومد، وقتی از بین لباسها گرفتمش و دقیقتر نگاهش کردم تازه عمق فاجعه رو فهمیدم😂
.
پوووووووول😁
برنامه‌تون از الان تا آخر شب چیه؟

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بار زیرپیراهنی سفید شوهرم رو انداختم توی لباسشویی و اشتباهی یه لباس قرمزم که جدید خریده بودم رو هم انداختم، بعد که میخواستم از ماشین بیارمشون بیرون، دیدم یه لباس صورتی بین لباس‌هاست،هی میگم خدایا من ازین رنگ لباس ندارم اصلا، شوهرم هم که نمیتونه لباس صورتی داشته باشه، این از کجا اومد، وقتی از بین لباسها گرفتمش و دقیقتر نگاهش کردم تازه عمق فاجعه رو فهمیدم😂
.
پوووووووول😁
برنامه‌تون از الان تا آخر شب چیه؟
فکر کنم هیچ خانمی نیست که اینکارو انجام نداده باشه!🤣🤣حالا باز زیرپیراهنی خوبه من ک یبار یه شلوار کتون کرم روشن رو تبدیل به شلوار صورتی روشن کردم!!!🤣🤣

یکی از دوستانمون بلیط جشن گرفته قراره شب بریم
برای اخرین ماه تابستون چ برنامه ای دارین؟