از وصیت نامه کردان تا انرزی هسته ای

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
درراستای اهداف بلند ورفیع مرحوم کردان در پست های مختلف بران شدیم که یک بند از وصیت نامه ایشان را به اطلاع عموم برسانیم البته این نوشته به مقدار قابل توجه ای دارای غلط املایی بود که ما تا جای ممکن تصحیح کرده ایم
عزیزان اکنون که از پیش شما میروم دو امانت از خود به یادگار میگزارم مادامی که به ان چنگ بزنید همیشه گفل لبخند بر لبانتان شکوفا میشود ومایه امید شما به اینده با هر مدرکی که هستسید میگردد
1- مدرک تحصیلی اینجانب که با ان سال ها یا بهتر بگویم تا اخر عمر در بالاترین پست های ممکنه این مملکت خدمت کردم خواهشم این است که ان را به بازدید عموم بگذارند تا ایندگان هم بدانند مهم مدرک نیست مهم راست گفتن است که ما تا توانستیم گفتیم کسی باور نکرد
2- دوست وهمکار بنده که ادامه رو من است وثابت می کند این راه همچنان ادامه دارد وزیر محترم اقای دانشجو
ومن هم با خیالی راحت می خوابم چون او بیدار است
شاید برخی هستند که فکرمیکنند با مردن کردان همه چیز تمام شد ومردم فراموش می کنند اما من فکر میکنم که کردان تبدیل شده به ضرب المثل وهر که سواد نداشته باشه مدرک جعلی داشته باشه اشتباه واضح ایی انجام دهد اورا کردان مینامند
اما اینجا ماجرا دردناکتر میشه که یه فلاش بک تاریخی مزنیم وبرمی گردیم به زمان دکتر مصدق زمانی که نفت ملی شد ویه مقایسه سرانگشتی می کنیم با حال هرچند دکتر مصدق کجا و.....
وقتی دکتر مصدق با دوازده تن از بهترین حقوق دان ها ووکلای پایه یک بین المللی عازم دادگاه لاحه شد کمتر کسی باور می کرد که بتواند چنیین کار بزرگی انجام دهد اما او به دانش خود واطرافیانش ایمان داشت و مهمتر از همه باصداقت مثال زدنی قلب یک ملت را تسخیر کرده بود..
وحال ما میخواهیم انرژ ی هسته ایی را بومی کنیم با دولت مردانی که نه فقط در بود نبود مدرک تحصیلی شان شک هست و بلکه سواد وتجربه کافی هم ندارند و به دروغ گویی و خیانت ضرب المثل شده اند
دریغا که ایران ویران شود / کنام روبه هانی چو کردان شود...

آخرین ویرایش:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتیجه گیری کاربردی وصیت نامه خیلی خوبه
نتیجه گیری تاریخی مقایسه کردن گاهی وقت ها لازمه
نتیجه گیری علمی مدرک را به هر قیمتی شده به دست بیاور

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابروش در برابرابرویی که از ملت برد چیزی نیست میدونی فقط با یه دروغ به چه پست هایی رسید و تو خلوتش به ریش یه ملت خندید مثل الان دانشجو که ریس همه استاد ها ودانشجو هاست وخودش مدرک نداره

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم وقتایی که یاد کارش میوفتم ازش متنفر میشم
دانشجو مدرک نداره؟؟؟؟:surprised:
چه مملکت قشنگی همه چیزش بجاس

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم وقتایی که یاد کارش میوفتم ازش متنفر میشم
دانشجو مدرک نداره؟؟؟؟:surprised:
چه مملکت قشنگی همه چیزش بجاس[/quo

اره دانشگاه اکسفورد درمورد کردان روحش هم خبر نداشت که درس خونده اونجاست اما درمورد دانشجو ایشونو اخراج کرده بوده واین اقا به جز چندترم انجا درس نخونده
درضمن تو مجلس هم مدرکی نشون نداد

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا زبان طنز پر معلوماترین و گزیده گو ترین زبانه.....ایول به نویسنده این طنز ایول;)