از همه کسانی که برق خوانده اند تقاضای کمک دارم !!!!!

E_Ravari

عضو جدید
:gol: سلام خدمت دوستان عزیز :gol:

امشب (18 شهریور) جواب های کنکور سراسری اومد :)evil:) و من برق_کنترل بین المللی قزوین قبول شدم :)w29:) و تازه می خوام وارد دانشگاه بشم. حالا از شما دوستان عزیز که تجربتون از من بیشتره دو تا سوال داشتم. :w26:

1) من می خواهم همین اول کاری محکم شروع کنم :)w10: :book: :w10: ) و به قول معروف یک سر و گردن از بچه های دیگه بالاتر باشم :)w21:) و خلاصه یک مهندس خوب بشم :))). حلا باید چه کار کنم ؟:)w35:) چه چیزهایی رو خوب یاد بگیرم ، چه چیزهایی رو زودتر شروع به یادگیری کنم ، بیشتر روی چه مباحثی وقت بگذارم ، شما دوستان عزیز به چه مشکلاتی در ترم های بالا بر خوردید که من از الان وقت بیشتری براشون بگذارم ؟ اگر شما به ترم 1 بر میگشتید چه کاری انجام میدادید که انجامش ندادید و هر راهنماییی دیگری که به نظرتون میاد ؟

2) برای کارشناسی ارشد می تونم گرایشم رو عوض کنم ، کار آسانی است ؟ چقدر احتمال قبولی در دانشگاههای خوب (بهتر از قزوین) در گرایشهای دیگر برای کارشناسی ارشد وجود داره ؟

و یک سوال دیگر که اگه جواب بدید ممنونتون میشم . نظرتون در مورد دانشگاه و گرایشم بگید ؟

:w16::victory::w16: پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم :w16::victory::w16:

daneshpajooh

عضو جدید
سلام به شما دوست عزيز
اگر يه مقدار سوالاتتون رو ريز تر مطرح كنيد جواباي بهتري مي گيريد .
اگر از من ميشنوي نرم افزار مطلب رو همين ابتدا ياد بگير چون توي خيلي از درسا به كمكت مياد .
معمولا اينجوريه كه ترم اول بالاترين معدل رو توي تمام دوران كارشناسي مياري ، پس سعي كن ترم اولت خوب باشه كه اون آخرا مشروط نشي !
دروس رياضي رو هم خوب بخون و اگر ميتوني درس هات رو به زبان اصلي بخون .
همين . موفق باشي

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

راز رشته مهندسی تبحر بر روی ریاضیات هست، شما اگه از پایه ریاضی قوی برخوردار هستین که هیچ اگر نه باید در ریاضیات زیاد تلاش کنی تا مسیر های بعدی برایت راحت تر باشه، البته ریاضیات تخصصی بچه های کنترل میره سمت جبر خطی و ماتریسها که از الان باید به فکر این درسها باشی!

شما در سال اول و دوم فقط باید در درسهای ریاضیات و پایه برق تسلط پیدا کنی، و خیلی کار جابی نیاز نیست، ولی در کنارش استفاده از نرمافزارها ریاضی و یادگیری پایه Matlab براتون خوبهست.

گرایش کنترل در کل رشته نسبتاً جدید توی شاخه برق هست و بازار کار نسبتاً کمتری در برابر برق قدرت داره،ولی برای موفقیت بیشتر باید به سمت ابزار دقیق متمایل بشی،

تغییر رشته هم در ارشد وجود داره و باید بیشتر تلاش کنی چون اونجا رقابت تخصصی تر هست.

راز موفقیت اول ریاضی و بعد تلاش فراوان هست.

E_Ravari

عضو جدید
سلام

سلام

daneshpajooh عزیز :gol: :
منظورم از سوال اول همین راهنمایی شما بود یا هر موردی که باعث میشه موقعی که فارغ التحصیل شدم اطلاعات علمیم و توانایی عملیم بهتر از سایرین باشه . یعنی یه فرقی با بقیه داشته باشم و مثل صدها فارغ التحصیل دیگر که میان بیرون نباشم .
خلاصه دوست دارم زمانی که بیرون میآم کار بیاد دنبال من نه من دنبال کار :)w42:). این طوری بگم ؛ دوست ندارم برم چهار تا کارخونه معمولی کار کنم . می خوام کار پژوهشی داشته باشم یا جایی کار کنم که احساس مفید بودن بکنم و باعث یه پیشرفتی تو کشور بشم ، که معمولا هم برای این جور کارا خوبا رو میبرن.
از نظر شما و دوستان دیگر هم ممنونم :)w36:)

:twisted::twisted::twisted: از بقیه دوستانی که این صفحه رو میبینند هم خواهش می کنم نظرشون رو بگن :twisted::twisted::twisted: