از همه ي دانشجويان معماري تقاضاي كمك دارم...

i am alone

عضو جدید
سلام دوستان....
راستش من رشته م تجربيه ولي امسال ميخوام كنكور رياضي بدم...اونم فقط بخاطر علاقه م به معماري...
ولي از اونجاييكه تا حالا شروع به درس خوندن واسه كنكور نكردم...آخه من آزاد معماري كه قبول شدم قصد داشتم برم دانشگاه آزاد...اما حالا تصميم گرفتم اين يك سال رو پشت كنكور بمونم تا شانسمو يكبار امتحان كنم...ميگن كه سخت ميشه برام...چون رشته م تجربيه...ميخواستم ازتون كه بهم بگين كه كدوم دروس مهم تره و تراز بالاتري رو برام مياره؟بخصوص كه زمانم محدوده واسه درس خوندن...و يه سوال خيلي مهمتر اينكه...واسه غيرانتفاعي شهراي شمال رتبه در چه حد باشه خوبه؟و واسم مهمه كه بدونم هر درسي رو تا چند درصد بزنم واسه غيرانتفاعي شمال كافيه؟اين سوال آخري خيلي جوابش واسم مهمه...ميدونم كه اين تالار مخصوص دانشجويان معماريه...واسه همون از همتون عذر ميخوام...لطفا راهنماييم كنين...ممنونم....

AYSAN.SH

عضو جدید
دوست عزیز شما احتیاج به مشاور دارید، یعنی باید به یه مشاور تحصیلی مراجعه کنید تا راهنمایت کنه...
ولی میتونم بگم برای شما که از تجربی میخوای معماری قبول بشی کار خیلی هم سخت نیست
ریاضیتو باید قوی کنی و همچنین هندسه
پیشنهاد میکنم که کلاس ریاضی و هندسه حتما بری
دروس عمومی رو هم خوب بخون
در ضمن بهم بگو کدوم شهر زندگی میکند و هدفت اینه که چه دانشگاهی قبول بشی تا بهتر بهت کمک کنم

zahra_baghnavi

عضو جدید
سلام دوست عزیز
شما باید ببینی که ریاضیت چقدر خوبه؟تراز دورس به ترتیب ریاضی و فیزیک و شیمی از همه بالاتره و بعد ادبیات و عربی و زبان و دین و زندگیه.کلا دروس اختصاصی دو برابر عمومی هست.عزیزم آخه بگو معماری دانشگاه مشهد تا غیر انتفاعی قبول شی نه که میگی غیر انتفاعی خوب نمیشه یه کم بلند تر فکر کن میتونی.درصد های من سال 87 این بود و رتبم 2000 شد: ریاضی 49.9 فیزیک 45 شیمی 56. ادبیات 73 عربی 63 زبان و دین و زندگی 55 . سازمان سنجش طوری رتبه بندی می کنه که اگه یه درس رو صفر بزنی کلی ترازت رو میاره پایین و براش اهمیتی نداره که یکی دیگه رو 100 زده باشی یعنی به ارزش 50 50 بهت میانگین تراز نمیده و رتبتو خراب میکنه برای همین باید همه رو در حد 20 30 درصد بزنی.اما تو برای 90 درصد تلاش کن تا بتونی 40 درصد بزنی.موفق باشی.زیاد سخت نیست میتونی

i am alone

عضو جدید
من از منطقه ی 3 هستم....بیشتر شهرای شمال کشور مثل ساری و نوشهر یا تهران و مشهد مد نظرمه...دانشگاه دولتی باشه که بهتر:dاما چون رشته م ریاضی نیست و آمادگی واسه دروس تخصصیش ندارم...بعلاوه ی اینکه من چون قبلا میخواستم برم آزاد معماری تا الان هیچ دروسی رو شروع بخ خوندن نکردم و محدودیت زمانی دارم و نمیدونم چیکار کنم...مشاورا هم که فقط میگن به ضررمه اگه امتحان بدم...

i am alone

عضو جدید
دوست عزیز شما احتیاج به مشاور دارید، یعنی باید به یه مشاور تحصیلی مراجعه کنید تا راهنمایت کنه...
ولی میتونم بگم برای شما که از تجربی میخوای معماری قبول بشی کار خیلی هم سخت نیست
ریاضیتو باید قوی کنی و همچنین هندسه
پیشنهاد میکنم که کلاس ریاضی و هندسه حتما بری
دروس عمومی رو هم خوب بخون
در ضمن بهم بگو کدوم شهر زندگی میکند و هدفت اینه که چه دانشگاهی قبول بشی تا بهتر بهت کمک کنم

من از منطقه ی 3 هستم....بیشتر شهرای شمال کشور مثل ساری و نوشهر یا تهران و مشهد مد نظرمه...دانشگاه دولتی باشه که بهتر:dاما چون رشته م ریاضی نیست و آمادگی واسه دروس تخصصیش ندارم...بعلاوه ی اینکه من چون قبلا میخواستم برم آزاد معماری تا الان هیچ دروسی رو شروع بخ خوندن نکردم و محدودیت زمانی دارم و نمیدونم چیکار کنم...مشاورا هم که فقط میگن به ضررمه اگه امتحان بدم...

بالا