از صدا و سیما راضی هستید؟ از پخش والیبالش چطور؟

از صدا و سیما راضی هستید؟ از پخش والیبالش چطور؟

• مجموع رای دهندگان
    15
  • نظرسنجی بسته .

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
در کنار برخی برنامه های صدا و سیما که بدک هم نیست ، مثل ماه عسل ، که البته اونم کم کم داره لوس میشه ، بعضی چیزا حوصله آدمو سر میبره.

مثلا بازی اخیر والیبال ایران با آمریکا و بزریل و اینا که توی ایتالیا برگزار میشد یادتون هست؟ واقعا اعصاب من خورد شد انقد صحنه تکراری پخش کردن ، خب دوتا خانومه با تاب نشسته ، انگار وضع خیابونای ما خیلی خوبه ، اصلا انقد با ذهن بسته عمل میکنن که آدم به جای اینکه فکرش به بازی باشه ، چشمش میمونه اون پشت!! والا ، خب قشنگ نشون بده ، آدم حریص هم نمیشه ، وقتی اینجوری میکنن همه فرداش در گوگل سرچ میکنن صحنه های سانسور نشده ی بازی والیبال!!! خب همین میشه دیگه ، الان اگه یکی بخواد دنبال صحنه بگرده اصلا نیازی به ته مونده های والیبال نداره میره راحت با فیلتر شکن یا ماهواره یا خیابون یا هرچی ، پیدا میکنه ، خدا که خدائه انسان رو آزاد آفریده و بهش قوت تفکر داره ، من نمیدونم چه اصراری داره این صدا و سیما به هدایت زورکی ما!!

از طرف دیگه ، مردم برای صدا و سیما مهم نیست ، پول مهمه ، دیروز سریال ستایش رو نوشته بود 10:15 ولی ساعت 10:35 پخش کرد ، یا مثلا استودیو آوازه ، 1 ساعت دیرتر پخش کرد ، زورکی هم که شده میخوان آگهی بازرگانی رو به خورد ما بدن ، کلا قشنگ الاف میکنن ما رو ، خیلی راحت...

اینم که از فیلمامون ، یا همش عشق و عاشقی هستش ، یا هر سریالی یه حامله حتما داره ، من نمیدونم چرا واقعا

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله خوب بود فقه حجابشو بیشتر کنن عرمان ها به خطر نیفته

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا بعضی وقتا میشه گفت پیام بازرگانی پخش میکنند وسط یکم فیلم.......
کیفیت فیلما خ پایین اومده.

sahel70

عضو جدید
مرده شور پخش والیبالشو ببرن که اغصاب واسمون نزاشت
میگم این فیلمای هالیوودی که زنه روسری نداره رو نشون میدن اگه همین زن تو ورزشگاه باشه نشونش نمیدن
انگار ما از پشت کوه اومدیم یا ندیده تشریف داریم بابا این چیزا چه اهمیتی دارن نمیزارن والیبلمونو ببینیم
جهان سوم که میگن واقعا همینه
به شعور طرف توهین میشه

• Like
واکنش ها: EM2

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خوب بود..........فقط قاطی سانسورا تصاویر متنوع بزارن....چمن...گل .........درخت..........پرندگان:razz:

الان سوالت چیه؟؟ پخش والیبال..یا کل صداو سیما؟؟:smile:

والیبال و جام جهانی افتضاح...........:mad: گند زدن.............من که نفهمیدم چی داره پخش میشه!!........:razz:

ولی خود صدا سیما نمره قبولی میاره!!:smile:

saghar*20*

عضو جدید
بله دیگه.شما یه سریال نام ببر که از قسمت اول تا آخر یه نفر حامله نشه یا بچه نزاد؟
سریالای ایرانی نقصای زیادی دارن ولی اینکه هرسریال ی حامله داره قبول ندارم...شایدم من این اواخرخیلی کمترسریال میبینیم حق باشماباشه...ولی تاچندسال پیش ک اینطورنبود..

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سریالای ایرانی نقصای زیادی دارن ولی اینکه هرسریال ی حامله داره قبول ندارم...شایدم من این اواخرخیلی کمترسریال میبینیم حق باشماباشه...ولی تاچندسال پیش ک اینطورنبود..

اینو مثال گفتم. شورش در اومده دیگه. من نمیدونم با چه منطقی والیبال رو اونطوری حرص آدم رو در میارن ، بعد از این طرف بیا نگاه کن به پیام های بازرگانی ، انقددددددد جلف و ابزاری استفاده میشه ، بعضی وقتا من دیدم دیگه جوری طرف قر اومده که دیگه صدا وسیما هم خجالت کشیده فقط یکی دو بار اون تبلیغو نشون داده. یا مثلا اینم از فیلمش ، چی بود اسمش؟ رمضون شبکه 3 میداد ، اهان هفت سنگ ، دیگه مرد حسابی همون نسخه اصلی خارجیشو که میگن ، همونو پخش میکردی دیگه ، نهایتش دو تا بغل اضافه بود ، هفت سنگ دست کمی از ماهواره نداشت ماشالا همه بخصوص خانوماش قشنگ بازی میکردن خدایی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونجوری که اونجا گزارش رد کردی اینجا هم برای صدا وسیما گزارش رد کن /................

اگه میتونستم گزارش که سهله بکل بعضی چیزا رو از ریشه عوضش میکردم.

صدا و سیما ، این اپراتور های گوشی و سیمکارت و اینا ، آموزش و پرورش ، همه چی ، نیاز به تعمیر اساسی و نوسازی مجدد داره ، ساختار به نظرم صحیح نیست

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه میتونستم گزارش که سهله بکل بعضی چیزا رو از ریشه عوضش میکردم.

صدا و سیما ، این اپراتور های گوشی و سیمکارت و اینا ، آموزش و پرورش ، سازمان تاکسی رانی ، اتوبوس رانی ، نحوه پرداخت حقوق به بازیکن فوتبال و قهرمانان معلول و ... ، امور بانکی ، وام ها ، اختلاس ها ، رشوه ها ، همه چی ، نیاز به تعمیر اساسی و نوسازی مجدد داره ، ساختار به نظرم صحیح نیست

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اصلا راضی نیستم
کیقیت تصویر که مشخص هست چی هست دیگه بقیه بحث هایش بماند ، این همه پول دارن HDیش نمی کنند (اح چه وضعیه)

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا راضی نیستم
کیقیت تصویر که مشخص هست چی هست دیگه بقیه بحث هایش بماند ، این همه پول دارن HDیش نمی کنند (اح چه وضعیه)

صد رحمت به اون انتن انالوگ. یه دیجیتال خریدیم 120 تومن از اون ست تاپ باکس ها. فقط خشه ، چیز دیگه ای نیست. من نمیدونم بعضی وقتا چی میشه پول کم میاد یهو تصمیم میگیرن زورکی یه چیزی رو بفروشن : مثل دیجیتال و خیلی چیزای دیگه که فکر کنین به ذهنتون میاد

بالا