از جوانیتان چه استفاده ای کردین؟؟؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما هم شما این جمله را خیلی شنیدید که از جوانیتان استفاده کنید تا دیر نشده است.
من که جوانیم شد درس خوندن برای کنکور و پشت کنکور بودن برای قبو شدن در یه داشنگاه خوب و 4 سال دانشگاه و بعد 2 سال از بهترین سالهای عمرم در سربازی تلف شد و فعلا هم به دنبال کار واقعا هیچ لذتی از این جوانی نبردم.کلا نسل ما نسل سوخته است.شما چطور؟؟؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
می بینم هیچ کسی از جوونی هیچ استفاده ای نکرده..................

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای چقدر انرژی منفی داری شما.........
من درس خوندم...کار میکنم..دوباره دارم درس میخونم..........ولی اینا رو استفاده نمیدونم خیلی...2سال از جوونیم رو گذاشتم رو شناخت دین.....ببینم میخوام مسلمون باشم یا نه....که واسه اون دو سال و نتیجش الان خیلی خوشحالم!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای چقدر انرژی منفی داری شما.........
من درس خوندم...کار میکنم..دوباره دارم درس میخونم..........ولی اینا رو استفاده نمیدونم خیلی...2سال از جوونیم رو گذاشتم رو شناخت دین.....ببینم میخوام مسلمون باشم یا نه....که واسه اون دو سال و نتیجش الان خیلی خوشحالم!
اصلا انرژی منفی نیست.میخوام تا جوونیمون تموم نشده حداقل یه کار شاخص انجام بدیم.بعضی وقت ها یه تلنگر لازمه...........
آخه این همه آرزو داشتیم میگفتیم تو جوونی فلان کارو می کنیم و......... باید سعی کنیم رویاهامون را محقق کنیم.
حالا واقعا میخوای مسلمون باشی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا انرژی منفی نیست.میخوام تا جوونیمون تموم نشده حداقل یه کار شاخص انجام بدیم.بعضی وقت ها یه تلنگر لازمه...........
آخه این همه آرزو داشتیم میگفتیم تو جوونی فلان کارو می کنیم و......... باید سعی کنیم رویاهامون را محقق کنیم.
حالا واقعا میخوای مسلمون باشی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

پس اون نسل سوخته رو اصلاح کن که بدجوری موجش منفیه!
شاید خیلی شخصی باشه چیزی که میگم اما.......من خیلی درس خون بودم برای رتبه دورقمی درس میخوندم........به خاطر یه مسئله ای امتحانم خیلی بد شد رتبه کنکور من چهاررقمی شد..........خیلی داغون شدم.....شک کردم به همه چیز......به خدا..........به عدلش و .......از همین شک شروع کردم..........امروز مطمئنم میخوام مسلمون باشم........این برای من استفاده بزرگیه......فک کنم شما هم دنبال این باش که چی میخوای از زندگیت......همون رویایی که میگین چیه....اگه اینارو شناختین پیدا کردن راهش سخت نیست!

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فعلا در اوج جوونیم هستم و فکر می کنم اون استفاده ای که باید می کردمو کردم
از رشته ای که می خواستم قبول شدم بدون اینکه پشت کنکور بمونم
و بعد فارغ التحصیلیم هم به کاری که علاقه داشتم رسیدم
خدایا شکرت

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
نميدونم...گاها ما فكر مي كنيم هنوز فرصت داريم و ...........
مطلب خوبي بود...جاي تامل داره...

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جوونی نمیدونم نه.جوونی نکردم
همش درگیر درس و امتحان بودم
نمیدونم کی خلاص میشم!

sajjad_mke

عضو جدید
دارم تلاش خودمو مي كنم ولي اگر نشد مثل بقيه .......................................................

بالا