ارشد IT یا صنایع؟

at_a

عضو جدید
با سلام. من دانشجوی IT هستم ترم 6. میخوام برای کنکور بخونم. وقت آزاد زیادی هم ندارم چون واحدهام زیاده. بین IT و صنایع سیستم شک دارم. بیشتر ترجیح میدم یک دانشگاه خوب باشم. به کارهای شرکتی و فنی بیشتر علاقه دارم تا تدریس. به همین خاطر رشته ی ارشد خیلی زیاد واسم مهم نیست. لطفا کمکم کنید.

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام. من دانشجوی IT هستم ترم 6. میخوام برای کنکور بخونم. وقت آزاد زیادی هم ندارم چون واحدهام زیاده. بین IT و صنایع سیستم شک دارم. بیشتر ترجیح میدم یک دانشگاه خوب باشم. به کارهای شرکتی و فنی بیشتر علاقه دارم تا تدریس. به همین خاطر رشته ی ارشد خیلی زیاد واسم مهم نیست. لطفا کمکم کنید.

جديدا براي ارشد صنايع تعداد دروس امتحاني رو بيشتر كردن تا فقط بچه هاي صنايع بيان و شركت كنن فكر نكنم بتوني صنايع قبول شي

at_a

عضو جدید
صنایع سیستم رو بچه های صنایع نمیتونن شرکت کنند. درس های کنکورش هم پارسال اینا بودن: زبان. مدیریت. آمار. ریاضی 1و2. تحقیق در عملیات

StanfordUni

عضو جدید
صنایع سیستم نفرات زیادو پذیرش کمه منابع امسالش هم: زبان.تحقیق1.آمار1و2.ریاضی عمومی1و2.اقتصادخردوکلان.

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا مگه رشته خودمون چشه؟
علمی تر و فنی تر از رشتمون سراغ داری؟
اکثر رشته های مهندسی واسه ارشد ای تی امتحان میدن.اونوقت تو برعکسی!؟

*ستاره آسمان*

عضو جدید
شما در همانIT شرکت کنید بهتر است هم پیش زمینه ای در ان دارید هم بازار کارش از صنایع بهتر است شما در رشته ای ادامه دهید که میخواهید در همان ضمینه کار کنید

بالا