ارشد رایانه

ارشد رایانه

• بله

رای: 1 50.0%
  • خیر

رای: 0 0.0%
  • کمی

رای: 0 0.0%
  • باید ریسک کرد

رای: 1 50.0%

• مجموع رای دهندگان
    2
  • نظرسنجی بسته .

اورانوس2

عضو جدید
به نام خدا
با سلام
می خواستم درمورد ارشد مشاوره ای داشته باشم . من لیسانس
مدیریت را دارم می گیرم اما هم علاقه به کامپیوتر دارم وهم
کار کردم برای ارشد بین ارشد مدیریت و کامپیوتر ماندم
بنده قصد دارم اگه ارشد بخوانم در یک دانشگاه خوب دولتی
قبول شم جواب سوالات زیر می تونه من را خیلی کمک کنه
1- بین ارشد مدیریت و ارشد کامپیوتر که قبول شدنش هم سخت است بازار کار کدام بهتر است
2- من از انتخاب ارشد کامپیوتر می ترسم چون می گویم
انقدر مهندس بیکار هست ولی به خودم می گویم باید از لحاظ علمی بالا باشم و به روز ولی باز می ترسم
3- به فرض که ارشد کامپیوتر را از یک دانشگاه عالی گرفتم
و به روز بودم اما شغلی که می تونم به ان دست پیدا کنم چیست یعنی در اخر می ایی در یک اداره پشت یک کامپیوتر می نشینی به اسم مهندس یا نه می تونی در تولید و صنعت کشور شرکت داشته باشی من می خواهم با نگاه کشوری سراغ ارشد برم
اما می ترسم
4- پیدا است که اطلاعات من نسبت به ارشد در زمینه شغلی پایی است و پیدا است که فارغ التحصیلان ارشد در این رشته از دانشگاههای عالی می تونند خیلی به من کمک کنند ولی من هرچه در اینترنت گشتم تا به یکی از این اقایون دست پیدا کنم نشد شما بگید که چه کار باید کرد می دانید من با همان
لیسانس مدیریت ان شالله می تونم شغلی پیدا کنم اما می خواستم در زمینه علاقه ام در یک دانشگاه عالی ارشد را بگیرم و بتونم در کشور در تولید وپیشرفت وفناوری ان شرکت داشته باشم ولی می خواهم پله های ان را بچینم تا یکی یکی بالا برم برای این کار نیاز به کسانی دارم که این راه را رفتند

دلایل من برای رد ارشد رایانه با اینکه به اون علاقه دارم این است
یا استخدام دولتی است یا اینکه باید در شرکتهای خصوصی کار کنی
در مورد استخدام دولتی چون در ایران قانون کپی رایت نیست کامپیوتر نقش خدماتی دارد درصنعت ودیگر زمینه ها یعنی اگه 100 مهندس مکانیک استخدام مثلا فلان سازمان باشه
10 تا مهندس رایانه می گیره البته ارشدش را نمی دونم
پس می ماند شرکتهای خصوصی ان هم چون قانون کپی رایت نیست نهایت باید نرم افزاهای
حسابداری واز این قبل نوشت که فقط شرکتهای معدودی می تونند سرپا بمانند وادم از عاقبت
کارش خبر نداره
در نتیجه خیر در این است که ارشد رایانه را رها کنیم هرچند که ارشد مدیریت هم تعریفی نمی تونه داشته باشه

اورانوس2

عضو جدید
در مورد این سوالها اگه کسی نظر منطقی داره لطفا راهنمایی کنه که می تونه راهگشا باشه

1- اینده شغلی ارشد کامپیوتر در ایران به شرط اینکه در دانشگاه عالی قبول شیم چطوری است
2- شغلهایی که در این زمینه می شه به ان رسید چه شغلهایی می تونه باشه ایا امکان
ان این است که در یک پروسه تولیدی یا تحقیقاتی کشوری در مکانی مشغول به کار شدیا نه
فقط حداکثر ان این است که در یک اداره تو به عنوان یک مهندس استخدام شوی تا سیستمهای کامپیوتری اداره را بچرخونی که در این صورت هیچ استفاده ای از ان علمی که یاد گرفتی نمی بری
3- دنیا کامپیوتر خیلی بزرگ است واگه توقع داشته باشی که از یک مهندس کامپیوتر هرچند
در یک دانشگاه عالی هر چی بپرسی بلد باشه و هراشکالی و مسئله ای در یک اداره برای
برنامه ها و سیستمها اتفاق افتاد بلد باشه ایا این درست است این طوری ممکن یک مسئله
کوچک را ممکن تو بلد نباشی ولی کسی که به طور تجربی کار کرده باشه بلد باشه
ایا این درست است
لطفا جواب دهید

moji5

کاربر فعال كامپيوتر و اينترنت
در مورد این سوالها اگه کسی نظر منطقی داره لطفا راهنمایی کنه که می تونه راهگشا باشه

1- اینده شغلی ارشد کامپیوتر در ایران به شرط اینکه در دانشگاه عالی قبول شیم چطوری است
منطق میگه اگه تخصص داشته باشی حتی اگه کور هم باشی میان دنبالت.

2- شغلهایی که در این زمینه می شه به ان رسید چه شغلهایی می تونه باشه ایا امکان
ان این است که در یک پروسه تولیدی یا تحقیقاتی کشوری در مکانی مشغول به کار شدیا نه
فقط حداکثر ان این است که در یک اداره تو به عنوان یک مهندس استخدام شوی تا سیستمهای کامپیوتری اداره را بچرخونی که در این صورت هیچ استفاده ای از ان علمی که یاد گرفتی نمی بری
متاسفانه در حال حاضر هر کسی که سیستم داره یه جوری داره خودش رو تامین میکنه که نیازی به مهندس کامپیوتر تو زندگیش نداشته باشه.
اگه بتونی تو شاخه خاصی مثلا":شبکه یا امنیت اطلاعات یا زبان برنامه نویسی خبره بشی
میتونی در اینده پیشرفت کنی.ولی اینا نیاز به ادامه تحصیل تا ارشد رو نداره.میتونی لیسانس رو بگیری و خودت پیشرفت کنی.اینجوریه دیگه

الان اکثر شرکت های بزرگ کامپیوتری حتی سرویس های وب کاره اشخاصیه که تحصیلات خاصی ندارن.بعضی ها شون که رشته برق میخوندن.
3- دنیا کامپیوتر خیلی بزرگ است واگه توقع داشته باشی که از یک مهندس کامپیوتر هرچند
در یک دانشگاه عالی هر چی بپرسی بلد باشه و هراشکالی و مسئله ای در یک اداره برای
برنامه ها و سیستمها اتفاق افتاد بلد باشه ایا این درست است این طوری ممکن یک مسئله
کوچک را ممکن تو بلد نباشی ولی کسی که به طور تجربی کار کرده باشه بلد باشه
ایا این درست است
درسته ولی تو این رشته خلاقیت فردی و ابتکار خیلی مهمتر از علمه.
همونطور که گفتم مهندسین برق خیلی تو این رشته فعالیت میکنن و از مهندسین کامپیوتر هم ماهرتر هستند.

ولی اینو میدونم که کسی غیر از بچه های رشته کامپیوتر از پایه و اساس کامپیوتر سر در نمیاره.مثلا" کسی از کامپایلر زبان ها و یا کد های درونی کامپیوتر اطلاعی نداره ولی رشته کامپیوتر میتونه این چیزهارو تجزیه و تحلیل کنه.

لطفا جواب دهید
این ها تجربه من بود اصول و قاعده نیست که بشه استفاده کرد.:gol:

moji5

کاربر فعال كامپيوتر و اينترنت
سلام دوسته من
همه چیز به خودت بستگی داره.
یه بزرگی میگفت :
اگه کارگر هم هستی بهترین کارگر باش.تا همه بهت رجوع کنند.
از اینده شغلی مدیریت اطلاعی ندارم.اما کامپیوتر. خودتون که دارید مدیریت رو میخونید میدونید ایندش خیلی بهتر از بقیه شغل هاست.چون دائما" در حال به روز شدنه و تمومی نداره.
مثلا" یکی از دوستان تو زمینه شبکه با مدرک ارشد مدیریت استانی شبکه در ادارات برق رو به عهده داره.

اورانوس2

عضو جدید
اینها تمام چیزهایی بود که من در عرض هفت سال گذشته فهمیدم . اره باکسی
روبرو بودم که توی اینترنت یا برنامه نویسی خیلی خبره بودن ولی تحصیلات کامپیوتری نداشتند این هم خوبه و هم بازار کار را کم می کنه برای کسی که خودش کامپیوتر می خونه
بعد از این هفت سال اگه بخواهم به همان فکر اول برسم یعنی برم یک زبان برنامه نویسی راکار کنم و دران تبحر داشته باشم تا کار پیدا کنم بی خیالش می شم .
من رشته کامپیوتر را دوست دارم و اگه دران برم سعی می کنم خودم را به روز کنم اما به شرطی که ان هم بتونه جواب نیاز من رو بده یک شغل با اتیه الان درسته که بازار کامپیوتر
خوبه ولی چه شغلهایی . این رو که می گم چون بودم . در مراکز دولتی که نمی تونی باشی
در خصوصی هم ساعتی به تو پول می دهند که اینده خودت دران شرکت یا ا صلا خود ان
شرکت معلوم نیست به هر حال من می خواهم تصمیمی بگیرم که اگه 40 سالم شد
پشمیان نباشم . یک مدت بود که سعی کردم این علاقه ام را نادیده بگیرم ولی دوباره پس از
سالها نمی دونم دوباره دارم دیوانه می شم که برم سراغش . ولی انقدر حجم ناامیدی من
بالاست که نمی شه این دلایل را دارم :
1- توی ایران می گویند مهندس کامپیوتر و می خواهند همه چی رو بدانی در صورتی که علم کامپیوتر انقدر گسترده است که باید رشته رشته کنی مثلا شبکه - اینترنت - گرافیک - پایگاه داده - هوش مصنوعی و ....
2- به هر حال مشکل من کار انهم کار اینده دار است اگه فقط صرف کار باشد الان هم می تونم کار پیدا کنم . منطق می گه در ایران یا باید استخدام دولتی بشی یا اینکه در شرکت
خصوصی کار کنی . به خاطر قانون کپی رایت در جنبه دولتی ان کامپیوتر بیشتر جنبه خدماتی دارد نه صنعتی یا دولتی پس اگر مثلا 100 مهندس مکانیک استخدام بشن 10 کامپیوتر می خواهندانهم نه اینکه از علمی که اموختند استفاده کنن بلکه در سازمان مربوطه
شرکت را از نظر سیستم کامپیوتری ساپورت کنن که معلوم نیست تو جز ان 10 نفرهستی تازه اگه به شغل ان رضایت بدی پس می مونه شرکت خصوصی که انهم به علت نبودن قانون کپی رایت باید نرم افزارهای حسابداری و از این قبیل بنویسی که مثلا چندتا از این نرم افزارها
می خواهیم یا ان شرکت خصوصی باید چقدر قوی باشه تا دوام بیاره
3- من دنیا کامپیوتر را به دنیا علمی و دنیا کاربری تقسیم می کنم اره در دنیا کاربری که بیشتر اگه مهندسی هم نخوانی فقط با کار بایک یا چند نرم افزار خاص می تونی بگی کامیوتربلدم و نرم افزار هایی هم که شرکتهای مثل مایکروسافت می سازه به سمت این است که راحت باشند و همه استفاده کنن و همه را کاربر می کنه یعنی حتی برنامه نویسان را هم با محصولاتی مثل ویژال استادیو با ان محیطش مثل یک کاربر می کنه که اره این را درگ کن بگذار توی برنامت می شه این و ان ولی جنبه علمی واکادمیک ان می ماند که ان بازار وخروجی خوبی ندارد و دراین زمینه تحصیلات می خواهد ویا مطالعه فردی ولی به نظر من نمی شه روی کارش حساب کرد
همه اینها باعث می شه با همه علاقه ای که دارم بی خیالش بشم و برم سراغ یک رشته
دیگه .

اورانوس2

عضو جدید
می تونم یک کاری کنم تا از استرس انتخاب نادرست بیرون بیام وان اینکه ارشد مدیریت را شرکت کنم ولی در دنیای کامپیوتر مثلا
در شبکه یا پایگاه داده و غیره شخصی و بدون تحصیلات اکادمیک واقعا کار کنم و متخصص شم اما مشکل ان این است که این همان
انتخابی است که چند سال پیش داشتم و اخرش به این نتیجه رسیدم که هرچقدر تخصص داشته باشی ولی مدرک نداشته باشی نمی تونی
جاهای رسمی استخدام بشی و مجبوری در همین شرکتهای خصوصی کار کنی که من دوست ندارم.
اما یک انتخاب دیگه هم می تونم بکنم سعی کنم ارشد را در یک دانشگاه عالی قبول شم و درکنار دانشگاه متخصص شم ولی این انتخاب برایم
استرس زا است چون از عاقبت کارش و شغلش ان هم من که می خواهم شغلی با اتیه در مراکز دولتی داشته باشم چندان مطلع نیستم
پس دوباره برسر دوراهی ماندم .
کسی می تونه من را از این دوراهی دربیاره . کسی که خودش این راه را رفته باشه

بالا