ارشدواشتغال

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من فرداسال میخام ازرشته زیست گیاهی فارغ التحصیل بشم میگن کارنیس توآموزش وپرورش هم استخداممون نمیکنن ارشدهم سخته ونمیدونم چه رشته ای روانتخاب کنم یکی منوراهنمایی کنه چیکارکنم اگه ارشدفیزیولوژی پزشکی یاآناتومی یامیکروبیولوژی یاروانشناسی بالینی بخوام بخونم بین ایناکدوم بهتره وآینده شغلی بهتری داره ؟درمورداین رشته هامیخام کامل بدونم که بعدهاچکاره میشم اگه میشه بگین

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
المیرا جون
منم زیست گیاهی خوندم ولی چون آینده ی شغلیش زیاد برام مهم نبود رفتم این رشته
این رشته بیشتر از جانوری کاربرد داره ولی هنوز تو کشور ما جایگاه خودشو پیدا نکرده
اگر ترمای آخر هستی و مطمئن شدی که رشته ات رو دوست داری و اگر کار خیلی برات مهمه و اگر آدم زبر و زرنگی هستی پیشنهاد می کنم تغییر رشته نده
در مورد ارشد هم چون تقاضای گیاهی از همه ی گرایشا کمتره راحت تر از همشون می شه قبول شد
وقتی بازار کار یه رشته ، نیرو کم می خواد آدم باید زرنگ باشه
مثلا تو می تونی تو سمینارای مختلف شرکت کنی و با راهنمایی استادات مقاله بنویسی و خودی نشون بدی این جوری بازار کار خودش میاد سراغت
کارایی که واسه گیاه شناسا هست تا جایی که من می دونم پروژه های تحقیقاتیه و یا تدریس تو دانشگا غیر از این دو تا باید یه کار بی ربط با گیاهی پیدا کنی
ولی اگه فکر می کنی گیاهی واست قابل تحمل نیست دیگه ادامه نده
از بین رشته هایی که بالا نوشتی فیزیولوژی و میکروب خیلی شلوغن روانشناسی هم نمی تونی شرکت کنی مگر اینکه کلا تو گروه دیگه ای کنکور بدی تازه با پایه ی زیست فکر نمی کنم تو ارشد روانشناسی چندان موفق باشی آناتومی هم به نظر من به هیچ دردی نمی خوره مگه اینکه واسه دکترا یه چیز درست حسابی و کاربردی مثل آسیب شناسی بخونی
اگه می خوای ارشد وزارت بهداشت شرکت کنی بافت و ژنتیک و زیست فناوری و ویروس و قارچ و چنتا رشته ی دیگه هم هست که گیاهیا می تونن بزنن
تو دنیای زیست ، فعلا ژنتیک و زیست فناوری خیلی رو بورسن و شاید کار درست و حسابی گیرشون بیاد
راجب جزئیات هر گرایش باید با بر و بچه های همون رشته مشورت کنی
اگر در توانت هست که بری خارج از کشور ، دیگه کنکور نداره و تو همین آسیا گرایشای قشنگی واسه گیاهی هست

بالا