من این انگیزه و پشتکار بالای شما رو تحسین می کنم آقا تورج

، واقعا ممنون از اینکه تجربیاتتو در اختیار میگذاری .
چرا 25 تا 28 رو توصیه نمی کنید؟
من که خودم الان 24 سالمه ولی فعلا شرایط مالیش رو ندارم که بیام و گرنه خیلی زودتر از اینا میومدم و تا موقعی که بخوام بیام همون 25 تا 28 سالم میشه . به هر حال تو این اوضاع مملکت برای خیلیا مثل من که هیچ پشتوانه ای جز خدا و بعد همت و تلاششون ندارن ،جمع کردن همون 8040 یورو هم که حداقله زندگیه مساله است. ولی من فکر می کنم تو اون دوره ی سنی هم تجربه کاری بیشتری دارم و هم تجربه ی بیشتری در مقابله با سختیا و مشکلات دارم ، به نظرم شخص تو این سن می تونه شخصیت کاملتر و مستقل تری داشته باشه .
در خصوص اینکه شرایط رو ندارید من مطمئن هستم ک دید غلطی دارید هم نسبت ب خودتون و هم نسبت ب محیط
تمرکز و انظباط رمز موفقیت توی انجام هر کاریه از کار ساده تا کشور گشایی.
شما حق نداری تا زمانی ک تو اب نپرید و شنا نکردی بگی من از آب می ترسم!
شما ب من بگو چند ساعت وقت گذاشتی تا ب این نتیجه رسیدی ک نمی تونی بری
شما ها ادمو تا امید می کنید
یاد اون دسته از بچه ها می افتم ک قبل از اماده بودن و خوندن درس سریع میرن سراق سوالات امتحانی میگن وای ما این درسو می افتیم!!!!
روز اول رفتی باشگاه وزنه 100 کیلو پرس رو نتونستی تکون بدی میگی زور ندارم
تمرکز دوست من
شما نا سلامتی مهندس هستی!!اونم از نوع میکانیک
شما بیا باشگاه از میله خالی شروع کن و برتامه داشته باش(راه صحیح) و تمرکز کن روی برنامه ات و ب هیچی جر بلند کردن اون وزنه فکر نکن(هدف) و تمرکز کن روی تک نک فدم هات (تلاش) اینو بهت فول می دهم 3 ماه می تونی از پسش بر بیایی
بخون خوب درستو بعد برو سوالا رو نگاه کن می بینی سخت هم نیست
شما باید بشینی نقاط قوت و نقاط ضعفتو بنویسی برای خودت
ک یکیش میشه همین مالی
بعد می بینی 8 هزار تا لازم داری
بعد باید تمام منابع مالیت رو برای خودت تعریف کنی همه کسی رو ک فکر می کنی می تونه بهت کمک کنه از پدر تا بقال سر کوچه
بعد باید منابع مالی اعتباری رو بررسی کنی مثل وام گرفتم از بانک
مثلا می بینی بانگ میگه اگه این مبلغ پول رو مثلا 15 تا بخوابونی یکساله سال بعد دو برابرش رو می تونی وام بگیری
بعد می بینی از منابع مالی مرحله اول می تونی شرایط مرحله دوم رو تامین کنی
بعد میری تحقیق می کنی این داستان پول چطوریه می فهمی ک باید برای سفارت ثابت کنی ک وقتی می ری برای ویزا اقدام کنی 8 هزار یورو یا مبلعی ب ارزش 8000 یورو داری
بعد می ری کلک مرقابی میزنی و هر چی پول نقد می تونی از وام و از اطرافیان می ریزی توی حسابت و ب بانک میگی برات تاییئئده ارزش پولوتو ب یورو بگه
شده بری 3 هفته ای قرض کنی باید بگردی راهشو پیدا کنی شده برو ی وام دیگه بگیر بعد ک نشون دادی برو وام رو کنسل کن
باید وقت بگذاری زمین و زمون رو ب هم بدوزی تا ره پیدا کنی راه نبود باید راه بسازی اگه ی مهندس مکانیک هستی
همه کسایی ک نه میگن قبل از تلاش کردنشون شرمنده ها اما ترسو هستن
من کل سرمایه ام 6 میلیون بود ک اونم پدرم بهم داد گفت این پول بازنشستگیمهف اونم بهم داد چون می دونست یا این پول کاری نمی تونم کنم
از طرفی هم بخاطر سربازی غیبت خورده بودم و ممنوع ادامه تحصیل بودم
زیان المانی هم 100 ساعت بیشتر نخونده بودم و امکان نداره وزارت علوم احازه بده ب مشمول غیبت دار و از اون بدتر بدون مدرک زبان،
از دربون نظام وظیفه اهواز شروع کردم تا رسیدم ب سردار صدر السادات زویس کل نظام وظیفه ایران و بهم گفت 10 دقیقه وقت داری! بعد 10 دقیقه قانعش کردم عیبتم رو پاگ کردن
3 ماه طول کشید از روز اول تا وقتی دستور پاکشو داد
بعد وزارت علوم بهم نه گفت بخاطر زبان، رفتم با معاون وزیر صحبت کردم و همه حرفام رو زدم، صادقانه اما!! انها هم اجازه صدور پاس رو بهم دادم
این یکماه طول کشید
پدرم کشیدم کنار گفت صربه می خوری چون پولت 3هزار یورو بیشتر نمیشه، گفتم تا دم سفارت میرم بگذار بخاطر پول بهم بگن نه،
توی 5 ماهی ک تهران بودم توی 4 دانگه تهران توی کارگاه تعطیل ی بابایی زندگی می گردم دورا دور توی جربان کارم بود براش تعریف می کردم
ی روز دعوتم کرد خونشون بهم 8 هزارتا نقد داد گفت هر وقت کار کردی پس بده.
اینچا هم خیالتو راحت کنم ب چایی رسیدم ک توی حسابم شد زیر یه یورو و خودمو اماده کرده بودم از ماه بعد تو خیابون بخوابم، بعضی وقت ها زندگی واقعا سخت میشه خیلی سخت. ک امگار خدا خوابش برده و صداتو نمیشنوه ،اما دو روز بعد کار پیدا کردم
حالا تو وضعیتی هستم ک با پول شما با کار 3 روز در هفته ماهی 5 میلیون درامد دارم!
حق نداری تا وقتی تلاش نکردی بگی نمیشه وقتی تمرکز کردی روی هدفت از زمین و زمون میاد برات ن یومد راه میسازی
هیچ وقت یادت نره تو ی مهندس میکانیک
ببین زیاد رو منبر رفتم اما اینارو جدی میگم و جدی بگیر
سریع ترین شکار جی بین 4 پاها یوز پلنگه، ماهر ترین پلنگه، قویترین ببره اما سلطان جنگل شیره!!
شیر ن دو خوبی داره ن قدرت و مهارت خوبی توی شکار داره اما ی حسنی داره ک بقیه ندارن
نمیترسه!؟
ترس ذاتا بد نیس اما اگه خودتو بشناسی و بعد بتونی ترستو کنترل کنی تو جاهایی ک نباید بترسی انوقت میشی شیر! چرا ی جاهایی باید بترسی مثل ترس از بی ابرویی شاید عاملی باشه ک حیلی جاها خطا نکنی اما خیلی جاها ترس باعث عدم حتی برتامه ریزی میشه چ برسه ب تلاش.
حالا تو این مورد ادامه تحصیل در خارج نباید بترسی چون اگه من تونستم تو هم می تونی هر کسی ک اینو هم می خونه می تونه، فقط نباید بترسه و بشینه خوب فکر کنه و سبک سنگین کنه و ی برنامه خوب بریزه و تمرکز کنه روی برنامه اش.
فقط نقاط ضعف رو دیدن باعث ترس میشه! گلید موفقیت نترسیدنه، نترسی امید همیشه داری و تا زمانی ک امید داری دس از تلاش نمیکشی حتی اگه شکست خورده باشی.