اخبار دانشگاهی

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پذیرش بدون آزمون ارشد و دکتری براساس فراخوان خاص دانشگاه ها

پذیرش بدون آزمون ارشد و دکتری براساس فراخوان خاص دانشگاه ها

[h=3] تهران- ایرنا- پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برای سال تحصیلی 94-95 منحصرا و به طور مستقیم براساس فراخوان خاص دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی صورت خواهد پذیرفت.
[/h]
حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور بعداز ظهر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا اظهار کرد: پذیرش متقاضیان برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد براساس آیین نامه شماره 77948/21 مورخ 5 مرداد 93 و اصلاحیه مربوط به آن به شماره 114347/21 مورخ 3 شهریور ماه 93 و پذیرش متقاضیان برای ورود به مقطع دکتری براساس آیین نامه شماره 67272/21 مورخ 18 تیرماه 93 و اصلاحیه مربوط به آن به شماره 237200/21مورخ 16 اسفند93 و با تایید نهایی سازمان سنجش صورت می پذیرد.

وی افزود: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درمورد پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان از بعد از ظهر امروز 30 فرورودین ماه روی سایت سازمان قرار گرفته و در نشریه پیک سنجش روز دوشنبه 31 فروردین ماه منتشر می شود.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین اخبار ازنحوه ثبت نام مراسم اعتکاف دانشجویی

آخرین اخبار ازنحوه ثبت نام مراسم اعتکاف دانشجویی

[h=3] تهران-ایرنا- هر سال با فرار رسیدن ماه مبارک رجب و ایام البیض، براساس سنت هر ساله مراسم اعتکاف رجبیه دانشجویان و دانشگاهیان در دانشگاه های مختلف کشور و تهران برگزار می شود.
[/h]


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رجب، مراسم اعتکاف رجبیه دانشجویان و دانشگاهیان در ایام البیض، روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه 12، 13 و 14 اردیبهشت ماه مصادف با 13، 14 و 15 رجب در مساجد دانشگاه ها برگزار می شود.

حجت الاسلام حسن ابراهیم زاده مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به استقبال بیش از پیش و هر ساله دانشجویان از این مراسم معنوی اظهار کرد: این مراسم معنوی امسال هم مانند سال های گذشته برگزار خواهد شد و حدود 200 مسجد دانشگاه های کشور میزبان معتکفین خواهند بود.

وی افزود: مراسم معنوی اعتکاف اساتید امسال در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می شود که اساتید می توانند با مراجعه به سایت نهاد رهبری در دانشگاه تربیت مدرس به آدرس www.modares.ac.ir/nahad برای ثبت نام اقدام نمایند.

همچنین سایت مرکزی اعتکاف دانشگاهیان به آدرس www.etekaf.nahad.ir با هدف اطلاع رسانی دقیق تر فعال شده است.

اسامی برخی از دانشگاه های مهم تهران که میزبان دانشجویان معتکف هستند به همراه تاریخ و نحوه ثبت نام آنها به شرح ذیل است:

1- علامه طباطبایی، 26 فروردین تا 5 اردیبهشت ماه، www.ashuraei.ir

2- صنعتی شریف، 25 تا 28 فروردین ماه، azzahraa.org

3- علم و صنعت، 26 فروردین تا 5 اردیبهشت، سایت دانشگاه

4- خواجه نصیرالدین طوسی، 23 فروردین تا 5 اردیبهشت، Kntoosi.ir

5- امیرکبیر، 20 فروردین تا 5 اردیبهشت، mohavel.ir

6- شهید بهشتی، 29 فروردین تا 14 اردیبهشت ماه، heyat.sub.ac.ir

7- علوم پزشکی ایران، 23 تا 31 فروردین ماه، دانشگاه علوم پزشکی ایران

8- تربیت مدرس، 26 فروردین تا 5 اردیبهشت ماه، www.modares.ac.ir/nahad

9- شاهد، 22 فروردین تا 2 اردیبهشت، سامانه پیامکی 5000541064
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبر های جدید درباره شهریه دکتری شبانه + جدول

خبر های جدید درباره شهریه دکتری شبانه + جدول

اخبار کنکور دکتری – طلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص شهریه دانشگاهها

و موسسات آموزش عالی (در دوره های غیر روزانه )در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۳۹۴



پیرو انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون در تاریخ ۳۰/۱/۹۴ بدین‌وسیله میزان شهریه ثابت و متغیر دوره‌های نوبت دوم (شبانه)، پردیس خودگردان، دانشگاه پیام نور و مؤسسات غیرانتفاعی برخی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که به تأیید دفتر شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است، به شرح جدول ذیل اعلام می‌گردد. ضمناً داوطلبان برای اطلاع از میزان شهریه دانشگاه‌هایی که شهریه آنها اعلام نگردیده، می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی آن موسسات مراجعه نمایند. لازم به توضیح است بنا بر اعلام دفتر شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سقف شهریه کل دوره تعیین شده در سال گذشته (سال ۱۳۹۳) ۵۴۰ میلیون ریال برای رشته‌های تحصیلی گروه علوم انسانی و ۶۶۰ میلیون ریال برای سایر گروه‌های آموزشی بوده که موسسات برای سال ۱۳۹۴ می‌توانند حداکثر تا سقف ۱۵% افزایش شهریه داشته باشند.

دریافت جداول مربوط به شهریه فرمت PDF ( به روز شده به تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۳ )
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتری در خارج از کشور : کمک هزینه ها و انواع آن

دکتری در خارج از کشور : کمک هزینه ها و انواع آن

دکتری در خارج از کشور

کمک هزینه های تحصیلی برای کمک به دانشجویان به دو گروه تقسیم می‌شود ، گروه اول کمک ها در قبال فعالیت دانشجو به عنوان کار تحقیقی یا تدریس به او پرداخت می‌شود و گروه دوم بدون نیاز به انجام چنین فعالیت‌هایی تحت عنوان جایزه ( Awards ) و عموما به دانشجویان ممتاز پرداخت می‌شود ، گروه سومی نیز وجود دارد که این نوع کمک های مالی در شرایط خاصی ، موضوع خاصی به افراد خاصی اعطا می شوند . زمان و نحوه اعلام دریافت کمک مالی نیز اهمیت بالایی دارد . برای مثال در صورتی که پذیرش همراه کمک مالی باشد و این موضوع در نامه قبولی پذیرش از طرف دانشگاه ذکر شود ، ممکن است نیازی به اعلام صورت وضعیت بانکی به سفارتخانه نباشد و یا میزان آن خیلی کم شود . میزان کمک مالی در کشورهای مختلف ( با توجه به هزینه‌ها ) و دانشگاه‌های مختلف متفاوت است اما اکثرا برای زندگی دانشجویی کافی هستند . بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به شما اجازه می‌دهند که به طور مستقیم از کارشناسی برای دکترا درخواست بفرستید. در صورتی که دانشگاه به شما چنین اجازه‌ای می‌دهد هرگز برای کارشناسی‌ارشد اقدام نکنید ! احتمال گرفتن کمک مالی برای مقطع کارشناسی ارشد بسیار پایین است . ضمن این که برخلاف ذهنیتِ بسیاری از دانشجویان ایرانی گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد مشکل‌تر از دکتراست . بنابراین در صورت امکان حتما برای دکترا اقدام کنید . چنانچه بعد از شروع تحصیل‌ به این نتیجه رسیدید که علاقمند به ادامه‌ی تحصیل برای دکترا نیستید ، تقریباً در تمام دانشگاه‌ها می‌توانید درخواست مدرک کارشناسی ارشد نمایید و فارغ‌التحصیل شوید . حتی بسیاری از دانشگاه‌ها به شما اجازه می‌دهند که مدرک کارشناسی‌ ارشد را در حین دکترا دریافت کنید و هم‌چنان به تحصیل خود ادامه دهید .

انواع کمک‌ هزینه های تحصیلی و نحوه دریافت آن‌ها :



هزینه هایی که شما باید در حین تحصیل در دانشگاه پرداخت کنید شامل هزینه خود دانشگاه یعنی واحدهایی که میگذرانید، کتاب و نرم افزار و ابزار درسی ، خوابگاه یا مسکن ، خوراک ، بیمه ، سفر و …. هست . منابع مالی که برای پرداخت همه این هرینه ها باشند، وجود دارند و به طور کلی ۲ مدل هستند :


کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام نمی دهید :


  1. بورسیه ( Fellowship و Scholarship )
  2. جایزه ( Awards )
  3. وام تحصیلی ( Loan )
  4. بورسیه ( GRANT )
  5. حذف شهریه ( Tuition Waiver )

کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام می دهید :



  1. دستیار تحقیق ( Research Assistantship )
  2. دستیار تدریس ( Teaching Assistantship )
  3. کارآموزی ( Internship )

کمک هزینه هایی که در حالت های خاص به افراد خاص اعطا می شوند :



  1. کمک هزینه شایستگی ( MERIT Based Scholarships )
  2. کمک هزینه خانم ها ( WOMEN )
  3. کمک هزینه کم درآمد ها ( Financial Need )
  4. کمک هزینه مطالعات خاص ( Special Studies )
  5. کمک هزینه مناطق خاص ( Regional )
  6. کمک هزینه مهارت های خاص ( Professionals )

کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام نمی دهید :


این نوع کمک هزینه ها به شما کمک مالی می شود تا فقط درس خود را بخوانید و شما در قبال این مبلغ ، کار خاصی نباید انجام دهید .

بورسیه ( Fellowship و Scholarship ) :

بورسیه ( Scholarship ) که آن را معمولا ” بورس ” ترجمه می کنند ، برای این است که شخص ازنظر تحصیلی رشد کند و درس بخواند . معمولا برای گرفتن این بورس باید شرایط تحصیلی خوبی داشته باشید . برای تمدید این نوع کمک مالی ، معمولا دانشگاهها شرایط خاصی را مطرح می کنند مثلا اینکه معدل هر ترم شما باید بالاتر از ۳ ( از ۴ نمره ) باشد . این کمک مالی به همه رده های دانشگاهی و همه رشته های درسی داده می شود . معمولا میزان و تعداد انها در مقطع کارشناسی کم ، ارشد زیاد ولی گاها ناقص ، در دکترا تعداد متوسط ولی کامل است

بورسیه ( Fellowship ) و بورسیه ( Scholarship ) رو اغلب وقتها به جای هم به کار می برند و تفاوتی بین آنها نمی گذارند . ولی بعضی جاها این نوع کمک مالی را به کسانی می دهند که روی موضوع یا رشته خاصی تمرکز کرده اند . این قضیه تمرکز کردن هم معمولا در مقاطع دکترا و ارشد اتفاق می افتد و شما در این دوره ها هست که در مورد یه گرایش خاص درس می خوانید یا تحقیق می کنید . در لیسانس دروس همه ورودی های یک رشته یکی است برای همین به انها داده نمی شود . ولی اگر یک دانشجوی لیسانس بخواهد یه کار خاص بکند یا واحدهای اختیاریش رو در یک گرایش مشخص بخواند ، به آنها هم تعلق می گیرد . بورسیه ( Scholarship ) و بورسیه ( Fellowship ) اگر به طور کامل داده شوند ، معمولا همه هزینه های تحصیل شما را پوشش می دهند . حتی مبلغی هم تحت عنوان ( Mounthy Stipend ) به حساب شما واریز می شود برای هزینه های روزانه زندگی .




با به عبارتی دیگر بورسیه ( Fellowship ) و بورسیه ( Scholarship ) به صورت جایزه است که به دانشجویان ممتاز تعلق می‌گیرد . این جایزه‌ها از طرف دانشگاه یا دانشکده پرداخت می‌شود و فرمول چندان مشخصی ندارد و هر دانشگاه یا حتی دانشکده‌ای شرایط خاص خودش را بر تخصیص آنها دارد و مبلغ‌شان هم چندان مشخص نیست . بر خلاف Research Assistantship و Teaching Assistantship ، دانشجویانی که این کمک هزینه‌ها را دریافت می‌کنند مسؤولیت خاصی در قبال دانشگاه یا استاد ندارند و لازم نیست به ازای دریافت آنها برای دانشگاه یا استاد کار کنند . در بعضی از دانشگاهها این اجازه به دانشجو داده می شود تا به موازات دریافت این جایزه Teaching Assistantship یا Research Assistantship را هم دریافت نماید .

لینک مرنبط :آئین‌ نامه‌ اعطای‌ بورس‌ تحصیلی‌ واعزام‌ دانشجویان‌ به‌ خارج‌ از کشور


جایزه ( Awards ) :


بورس ( Awards ) به معنی جایزه یا پاداش است . این دسته همه نوع جایزه را شامل می شود و هیچ حد و محدوده ای ندارد ولی معمولا مبالغ ابن جایزه ها زیاد نیست و نمی تواند هزینه دانشگاه را تامین کند . اصولا این جایزه ها را به صورت مبلغ نقدی پرداخت می کنند و به حساب خود شما واریز میک نند ( برعکس وام و بورس .. که یه حساب دانشگاه ریخته می شود ) . مثلا یه مسابقه عکاسی برگزار می شود و هرکسی عکسش بهتر بود ۱۰۰۰$ جایزه می گیرد . یا مسابقه انشانویسی در مورد مشکلات محیط زیست . یا جایزه ۱۵۰۰$ برای هزینه سفر بین ترم و … . بعضی وقت ها هم این جوایز به صورت نقدی نیست . مثلا کوپن خرید کتاب ، بلیط سفر ، کوپن برای شرکت در یک دوره تخصصی ، هزینه سفر و ورودی برای ارائه مقاله در یک کنفرانس و … . معمولا این جوایز را تنها ۱ بار به هر کس می دهند و قابل تمدید نیستند .


وام تحصیلی ( Loan ) :

وام تحصیلی ( Loan ) به این صورت است که از بانک یا یک مرکز خصوصی ، وامی دریافت می کنید . این وام مستقیما به حساب دانشگاه پرداخت می شود و فقط برای پرداخت شهریه و هزینه های دانشگاه است . معمولا دانشجویان خارجی برای دریافت ابنگونه وام ها باید یک ضامن مقیم ( cosigner ) داشته باشند یعنی کسی که ساکن آن کشور است باید همراه آنها تعهدنامه را امضا کند .

بورسیه ( Grant ) :


بورس ( Grant ) کمک بلاعوض هست یا همان چیزی که به عنوان ” بورس ” عرف شده است . تقریبا همه چیز را شامل می شود و به معنی ” اجازه دریافت کمک هرینه مالی برای تحصیل ” است .

حذف شهریه ( Tuition Waiver ) :


حذف شهریه ( Tuition Waiver ) تنها شهریه دانشگاه ( هزینه واحدهای درسی ) را شامل می شود . ممکن است به طور کامل از پرداخت شهریه معاف شوید یا به صورت ۲۵% یا ۵۰% یا … . معمولا این نوع کمک مالی را به صورت Tuition Waiver بیان می کنند و به اسم ” تخفیف شهریه ” در پارسی ترجمه می کنند . همچنین اینگونه کمک مالی شما را از پرداخت چیز مشخصی معاف می کنند . حال می تواند هزینه خوابگاه باشد یا هزینه فقط ۱ واحد درسی یا هزینه یک بازدید علمی . حتما در ایمیل یا برگه ای که در دانشگاه دریافت می کنید میزان این waiver را مشخص می کنند .

کمک هزینه هایی که شما در قبال آن فعالیتی انجام می دهید :


این نوع کمک هزینه ها به شما کمک مالی می شود تا همزمان با درس خواندن شما در قبال این مبلغ ، کار خاصی را باید انجام دهید .

دستیار تحقیق ( Research Assistantship ) :

دستیار تحقیق ( Research Assistantship ) با RA به عنوان دستیار آزمایشگاه بین دانشجویان معروف شده است . ولی در حقیقت این افراد واقعا در آزمایشگاه کار نمی کنند . بیشتر مواقع در نوشتن مقاله یا کتاب به استاد کمک می کنند یا اگر باید نظر سنجی انجام شود ، تحقیقات بازار صورت گیرد و …. این افراد مسئولیت انجام آنرا به عهده دارند . شرایط آنها هم مثل TA است فقط ممکن است ” اولویت دانشجویان دکترا و بعد دانشجویان ارشد ” را که در مورد TA وجود دارد ، را نداشته باشند و بیشتر براساس این انتخاب شوند که دانشجو چقدر به ان موضوع علاقه دارد و استاد چقدر از ان دانشجو شناخت دارد .

RA به دانشجویانی پرداخت می‌شود که بر روی پروژه‌ی یکی از استادها کار می‌کنند . استادها معمولا از صنعت یا دولت بودجه می‌گیرند که پروژه‌های تحقیقاتی‌شان را پیش ببرند . این استاد‌ها برای انجام پروژه‌ها دانشجوهای دکترا ( و در برخی موارد فوق‌ لیسانس ) را استخدام می‌کنند تا برایشان کار کنند . به این نکته توجه داشته باشید که استادها معمولا RA را به دانشجویانی خودشان پرداخت می‌کنند . بدین معنی که RA معمولا از طرف استاد راهنمای خود شما ممکن است به شما تعلق بگیرد به همین خاطر لازم است که با اساتیدی که زمینه‌ی کاریشان به زمینه کاری شما نزدیک است تماس بگیرید و ببینید آیا مایلند شما را به عنوان دانشجوی خودشان قبول کنند .






از نظر مالی RA و TA تقریبا شبیه به هم هستند و اگر RA داشته باشید در اغلب دانشگاه‌های آمریکا Tution و Fee را پرداخت نمی‌کنید و حقوق هم می‌گیرید . RA در کل از TA بهتر است چون شما به هر حال باید روی پروژه‌ی دکترا کار کنید و اگر RA بگیرید دیگر نیازی به تدریس ندارید و برای کار پروژه‌ی خودتان حقوق دریافت می‌کنید . TA و RA اغلب فقط به دانشجویان دکترا تعلق می‌گیرد .

دستیار تدریس ( Teaching Assistantship ) :


دستیار تدریس ( Teaching Assistantship ) یا TA شبیه ” استاد حل تمرین ” در ایران است . این نوعی بورس نیست و در واقع کار دانشجویی هست که از طریق استاد به شما داده می شود و حقوق یا دستمزدتان را از استاد یا دانشگاه دریافت می کنید . کار یا وظایف این افراد شرح مشخصی ندارد و بسته به درخواست استاد است . می تواند از تصحیح برگه ها ، برگزاری امتحان ، جلسه رفع اشکال یا … باشد . این گونه پست یا کار را به دانشجویان دکترا و ارشد می دهند .

این که TA به چه کسانی داده می شود ، قانون خاصی ندارد . معمولا دانشجویانی که سطح علمی بالایی دارند در این پست قرار می گیرند .

برای گرفتن این پست یا شعل باید مهارت Speaking شما بسیار خوب باشد از همین جهت موقع ارائه نمره زبان ، در صورتی که برای این پست درخواست بدهید به نمره بخش Speaking شما توجه خاصی می کنند . معمولا کسانی که TA یا RA می شوند از پرداخت یک سری هزینه ها معاف می شوند مثلا شهریه دانشگاه یا خوابگاه یا بیمه و … که تمامی این ها بستگی به دانشگاه دارد .


یا به عبارتی دیگر TA ها معمولا کلاس‌های حل تمرین یا آزمایشگاه‌ها را اداره می‌کنند . وقتی شما TA هستید در دانشگاه‌های آمریکا معمولا Tution و Fee را پرداخت نمی‌کنید و حقوقی می‌گیرید که برای زندگی دانشجویی تقریبا کافی است . برای گرفتن TA شما باید فرم‌های خاص آن را پر کنید و هر ترم درخواست نمایید . تخصیص TA معمولا بر اساس اولویت انجام می‌شود و دانشجویان با سابقه‌ی دکترا اولویت بالاتری دارند . همچنین اغلب دانشگاه‌ها لازم دارند که شما امتحان صحبت کردن انگلیسی مثل TSE یا بخش صحبت کردن TOEFL iBT را بگذرانید و نمره لازم را کسب نمایید .


کارآموزی ( Internship ) :


کارآموزی ( Internship ) این کار اصولا به دانشگاه ربطی ندارد . شما برای یک شرکت کار می کنید . لیکن چون همزمان دانشجو هستید این کارکردن به صورت پاره وقت است . در ضمن چون هنوز مدرک نگرفتید شما را به عنوان متخصص نمی شناسند ، به همین دلیل به این دوره به طور عامیانه ” کارآموزی ” می گویند . دراین حالت عملی کار می کنید و مهارت و تجربه پیدا می کنید و در عوض به شما حقوق می دهند که میزانش از حقوق یک فارغ التحصیل هم رشته شما کمتر است ولی می تواند هزینه های تحصیلی شما را تا جد زیادی پوشش دهد . بعضی از شرکتها وقتی کارآموز نیاز دارند ( کاراموز برای شرکت ها مثل نیروی انسانی مجانیست ) به سراغ دانشگاه می آیند و نیزوی کار خود را از طریق مراکز کاری دانشگاه تهیه می کنند .

یا به عبارت دیگر دوره‌ی کارآموزی یا internship دوره‌ای است که دانشجویان می‌توانند در طی آن در شرکت‌های خصوصی یا سایر موسسات خارج از دانشگاه در زمینه‌ای مرتبط با رشته‌ی تحصیلی خود کار کنند . در طول تابستان ثبت‌ نام و حضور در دانشگاه اجباری نیست و دانشجویان معمولا از این مدت برای کار در خارج از دانشگاه استفاده می‌کنند . حقوقی که شرکت‌ ها به دانشجویان پرداخت می‌کنند معمولا بسیار بالاتر از حقوقی است که دانشجویان با داشتن Teacher Assistantship یا Research Assistantship در طول سال دریافت می‌نمایند .

اقدام برای دریافت کارآموزی ( Internship ) نسبتاً ساده است و احتیاج به مدارک متعددی ندارد . چنانچه مایل به دریافت internship برای تابستان هستید باید از زمستان سال قبل اقدامات خود را آغاز کنید . بسیاری از شرکت‌ ها از حدود ماه دسامبر تا مِی هر سال اطلاعاتی را در مورد موقعیت‌های internship در وب‌ سایت خود منتشر می‌کنند و اقدام به جمع‌آوری رزومه می‌نمایند . کارشناسان شرکت با توجه به سوابق دانشجویان ، تعدادی را برای مصاحبه انتخاب می‌کنند . مصاحبه ممکن است به صورت تلفنی یا در محل شرکت صورت پذیرد و ممکن است شامل چندین مرحله مختلف باشد . به این معنی که کسانی که مصاحبه‌ی مرحله‌ی اول را قبول شده‌اند به مرحله‌ی دوم راه پیدا می‌کنند و به همین ترتیب الی آخر … . شرکت‌ ها ممکن است از دانشجویان بخواهند تا علاوه بر رزومه ، توصیه‌ نامه‌هایی از طرف اساتید دانشگاه نیز ارائه دهند . توصیه‌ نامه معمولا در صورتی درخواست می‌شود که شما تمام مراحل مصاحبه را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید . داشتن دانش کافی در زمینه‌ای که برای آن اقدام می‌کنید بسیار مهم است و از شما انتظار می‌رود که بتوانید عمده‌ی سوالات مصاحبه‌ کننده‌ها را جواب دهید . همچنین زمان اقدام برای internship هم اهمیت زیادی دارد . برخی از شرکت‌ها ممکن است تا ماه فبریه تمام دانشجویانی که لازم دارند را انتخاب کرده باشند و بدیهی است که دانشجویی حتی با شرایط خوب هم در صورت اقدام بعد از این زمان ، شانس چندانی برای دریافت internship نخواهد داشت .

اغلب دانشگاه‌ها مرکزی به نام Career Center دارند که دانشجویان را با نحوه‌ی اقدام برای یافتن شغل و internship آشنا می‌کنند . این مراکز همچنین می‌توانند به شما در زمینه‌ی نوشتن رزومه‌ای که برای شرکت‌ها می‌فرستید کمک کنند و همچنین ممکن است لیستی از شرکت‌ هایی را که علاقمند به استخدام intern هستند در اختیار شما قرار دهند . علاوه بر آن در طول سال تحصیلی نمایشگاه‌های کوچکی با عنوان Career Fair ممکن است در دانشگاه برگزار شود . هدف اصلی این نمایشگاه‌ها استخدام دانشجویان برای شغل دائمی یا internship است . شرکت‌های علاقمند غرفه‌هایی دارند که رزومه‌ی دانشجویان را جمع‌آوری می‌کند و حتی ممکن است مصاحبه‌هایی نیز با دانشجویان انجام دهند . بازدید از این نمایشگاه‌ها به دانشجویانی که علاقمند به گرفتن internship هستند ، توصیه می‌شود .

 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمک هزینه هایی که در حالت های خاص به افراد خاص اعطا می شوند :

کمک هزینه هایی که در حالت های خاص به افراد خاص اعطا می شوند :

لازم به ذکر است که نمونه کمک های مالی دیگری از انواع بورس هایی که تحت عنوان بورسبه ( Scholarship ) داده می شوند وجود دارند که کشور به کشور و دانشگاه به دانشگاه متفاوت می باشند :


  • ۱ . کمک هزینه شایستگی ( MERIT Based Scholarships ) : کلمه Merit به معنی ” شایستگی ” هست . این نوع بورس ها به دانشجویانی که از نظر علمی برتری دارند ، داده می شود . چیزی که اعلب دانشجویان تحت ” معدل و مقاله و نمره بالای زبان و … ” باد می کنند ، همین نوع بورس است . برای دادن این بورس ، هر سال بین دانشجویان متقاضی ، کسانی که رزومه ( پروفایل ) بهتری دارند را انتخاب کرده و بسته به میزان بودجه دانشگاه ، به آنها بورس می دهند .


  • ۲ . کمک هزینه خانم ها ( WOMEN ) : یک سری از بورس هایی وجود دارند که فقط به خانم ها تعلق می گیرد . این هم به خاطر تشویق خانم ها به ادامه تحصیل و فعالیت در زیمنه های مختلف است .


  • ۳ . کمک هزینه Disability : این نوع بورس ها به کسانی تعلق می گیرد که ناتوانی جسمی دارند از ناشنوایان ، نابینایان تا کسانی که شرایط پزشکی خاص دارند . حتی برای ” قربانیان HIV ” هم بروس های خاصی وجود دارد .


  • ۴ . کمک هزینه کم درآمد ها ( Financial Need ) : یک سری بورس هایی وجود دارد که با توجه به وضعیت اقتصادی افراد به آنها می دهند . یه عنوان نمونه ” استعدادهای درخشان ” در واقع این نوع بورس ها را به کسانی می دهند که وضعیت درسی خوبی دارند ولی از خانواده های پایین هستند ، خانوادشان تحصیل کرده نیست یا توانایی مالی پرداخت هزینه های دانشگاه را ندارند . برای بررسی وضعیت مالی ، معمولا از ساکنین کشور ، برگه های مالیاتی سالیانه آنها را مدنظر قرار می دهند تا مطمئن شوند آن خانواده درآمد زیادی ندارد و آن شخص واقعا شایسته کمک مالی است . لیکن معیار سنجش برای دانشجویان خارجی کاملا مشخص نیست واعلب با توجه به درآمد ، میزان پیشرفته بودن و … کشور مبدا دانشجو ، به دانشجویان این بورس را می دهند .


  • ۵ . کمک هزینه مطالعات خاص ( Special Studies ) : بعضی بورس ها فقط به رشته های خاصی تعلق می گیرند به عنوان نمونه رشته های مربوط به محیط زیست یا انرژی . به این دلیل که اینگونه رشته ها به خاطر میزان درامد یا شرایط کاری بعد از فارغ التحصیلی ، رشته های پرطرفداری نیستند و درآمد زیادی نیز ندارند ، بسیار از گروه های حمایت از محیط زیست به کسانی که به این رشته ها علاقه داشته باشند ، بورس می دهند .


  • ۶ . کمک هزینه مناطق خاص ( Regional ) : یک سری بورس ها متعلق به مناطق یا کشورهای خاصی هست . این نوع بورس ها برای هند ، آسیای شرقی خصوصا چین و کره ، کشورهای آفریقایی فراوان است . برای خاورمیانه هم هست ولی نه به تعدد گروه های قبلی ( پس از چندین جنگی که آمریکا در آنها شرکت داشته ، امکانات و بورس های تحصیلی را برای عراق و افعانستان مد نظر گرفته است ) .


  • ۷ . کمک هزینه مهارت های خاص ( Professionals ) : این بورس ها به کسانی داده می شود که تخصصی داشته باشند . تخصص به معنی مهارت در هر چیزی است و اگر کسی ورزشکار خوبیست یا اگر نقاش ماهری است ، ساز خاصی را می نوازد ، شطرنج بازی می کند یا … . کلا هر چیزی را که به عنوان Hobby می شناسید ، در این دسته قرار می گیرد . لیکن معمولا به کسانی این بورس ها رو می دهند که به طور حرفه ای کار کرده باشند مثلا کسی که دارای مدال است یا در تیم شهر یا استان یا ملی شرکت کرده است . نمایشگاه ، کنسرت ، مدال یا غیره داشتن یا در یک مسابقه ( بخصوص بین المللی ) شرکت کردن .


  • ۸ . سایر از بورس هایی که متعلق به نژاد خاصی می شود ( سیاهپوستان یا اسپانیایی ها و … ) ، بورسهای که به پیروان مذهب خاصی داده می شود ، طرفداران محیط زیست و حیوانات یا حفظ دریاها ، پیروان جنبش X و … .

»»» نکات مهم در خصوص کمک هزینه های تحصیلی و بورسیه ها :

کمک های مالی که در بالا مطرح شدند ، برای سری اول که در قبال آنها تعهد کار ندارید ، حالت های زیادی وجود دارد :

۱ . کمک هزینه ها می توانند به صورت ۱۰۰% باشند که به آن اصطلاحا Full Fund یا Full Ride می گویند . در این حالت همه هزینه های خوراک و خوابگاه و کتاب و دانشگاه و غیره را دانشگاه پرداخت می کنند و برای کل مدت تحصیل ( یا زمان مشخصی مثل ۱ سال ) هم پرداخت می شود . مبلغ کمی هم اضافه بر آن هزینه ها به شما پرداخت می شود که بتوانید که سفر ( سفر دانشجویی و نه درجه ۱ ) بروید یا کمی تفریح کنید ( درواقع پول توی جیبی به شما می دهند ) .

۲ . کمک هزینه ها می تواند به صورت ۵۰% یا غیره باشند که که به آن اصطلاحا Parital Fund می گویند . بعضی ها به صورت درصدی بورس می دهند و بعضی ها به صورت مبلغی مثلا ۲۰۰۰۰$ .

۳ . بورس ها یا جایزه ها می توانند ۱ یا ۲ یا n … ساله باشن ( خیلی بورس ها به این شکل هستند ) یعنی شما برای n سال هزینه هایتان پرداخت می شود و برای سال های بعد از آن دوباره باید فکر کنید یا درخواست دهید . بقضی از اینها ممکن است ” قابل تکرار ” باشند یعنی بتوانید دوباره برای همین نوع بورس درخواست بدهید یا اینکه ” یکباره ” باشند ( مثل اغلب جایزه ها ) ، یعنی به هر نفر فقط ۱ بار این کمک مالی را اعطا می شود و نمی توانید دوباره درخواست بدهبد .

۴ . شما می توانید هزینه خود را از چندین منبع مالی به طور همزمان تامین کنید . یعنی همزمان چند بورس از چندجای مختلف بگیرید . بعضی موسسه ها اگر بدانند شما کمک مالی دارید دیگر به شما کمک نمی کنند . به عنوان نمونه یک بورس یا تخفیف شهریه ۵۰% از دانشگاه بگیرید و بقیه را از موسسات خصوصی یا کار کردن و …. تهیه کنید .


تصویر : مقایسه هزینه تحصیل در آمریکا و مقابسه آن با دیگر کشورها :



 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهلت انتخاب رشته دکتری 94 تا روز یکشنبه تمدید شد

مهلت انتخاب رشته دکتری 94 تا روز یکشنبه تمدید شد

[h=3]تهران - ایرنا - مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که مهلت انتخاب رشته و تکمیل فرم اینترنتی انتخاب رشته آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1394 دانشگاه ها تا ساعت 24 روز یکشنبه ششم اردیبهشت ماه تمدید شد.[/h]


حسین توکلی امروز (پنج شنبه ) در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا گفت: تا ساعت 8 صبح امروز از تعداد 56 هزار و 740 داوطلب مجاز به انتخاب رشته در آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز سال 94 ، تعداد 23 هزار و 603 داوطلب انتخاب رشته خود را انجام دادند؛ به عبارت دیگر در حدود 42 درصد از داوطلبین مجاز نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کردند.

وی افزود: به منظور فراهم کردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبین مجاز به انتخاب رشته که تا کنون نسبت به انتخاب رشته خود اقدام نکرده اند مهلت انتخاب رشته و ثبت کدرشته محل های انتخابی تا ساعت 24 روز یکشنبه تمدید شد.

وی تاکید کرد: داوطلبان ضرورت دارد براساس اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص تمدید مهلت ثبت نام و همچنین اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته که از ساعت 18 امروز بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد ، برای انتخاب رشته اقدام کنند.

توکلی گفت : آن دسته از داوطلبان مجازی که پیش از این انتخاب رشته خود را انجام داده بودند نیز می توانند با مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته و در صورت لزوم نسبت به ویرایش و اصلاح کدرشته محل های قبلی خود تا پایان روز یکشنبه ششم اردیبهشت ماه اقدام کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
رشته های دانشگاه صنعتی شریف بازنگری می شود

رشته های دانشگاه صنعتی شریف بازنگری می شود

[h=3] تهران- ایرنا- رییس دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد که یکی از برنامه های معاونت آموزشی این دانشگاه، بازنگری در رشته های تحصیلی این دانشگاه است.
[/h]


مسعود فتوحی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا در پاسخ به سوالی درباره حذف برخی از رشته های قدیمی و جایگزینی آنها با رشته های جدید و رشته های میان رشته ای گفت: معاونت آموزشی دانشگاه قرار است دروس قدیمی و سرفصل های رشته های موجود در دانشگاه را بازنگری کرده و دروس جدیدی را به جای آنها به دانشجویان ارائه کند تا بر مبنای تکنولوژی های روز باشد.

وی توضیح داد که برای ایجاد رشته های جدید و رشته های میان رشته ای باید امکانات دانشگاه صنعتی شریف بررسی شود.

پیش از این محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار برچیده شدن رشته های قدیمی و جایگزینی آنها با رشته های جدید و میان رشته ای شده بود.

فتوحی تصریح کرد: برای ایجاد رشته های میان رشته ای باید بررسی کنیم که چه رشته هایی می تواند بین دانشکده های مختلف دانشگاه از جمله بین دانشکده های محیط زیست و انرژی ایجاد شود و ما مشغول بررسی این موضوع هستیم.

رییس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد برخی از رشته های تحصیلی مانند نانوتکنولوژی، به همکاری دانشکده های مختلف دانشگاه نیاز دارد زیرا رشته های مختلف درگیر آن هستند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت مصاحبه دکتری در هفته آینده

اعلام اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت مصاحبه دکتری در هفته آینده

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت انتخاب رشته‌های تحصیلی داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دوره آزمون ورودی دکتری نیمه متمرکز سال 1394 ساعت 24 یکشنبه (6 اردیبهشت‌ماه) پایان یافت.


حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درخصوص آمار ثبت نام کنندگان آزمون دکتری سال 94 عنوان کرد: براساس آمار اولیه گزارش شده از 56 هزار و 740 داوطلب مجاز به انتخاب رشته تعداد 40 هزار و 281 داوطلب برابر با 71 درصد مجازین به انتخاب رشته اقدام به انتخاب رشته کرده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به برنامه زمانی پیش‌بینی شده گزینش علمی مرحله اول به منظور معرفی داوطلبان به صورت چند برابر ظرفیت و با توجه به ظرفیت پذیرش دانشجو در هر یک از کدرشته‌ محل های دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پذیرنده دانشجو و براساس نمره کل و دیگر ضوابط با توجه به اولویت کد رشته‌های محل‌های انتخابی داوطلب انجام می‌گیرد.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص نمره کل تصریح کرد: نمره کل حاصل از 80 درصد نمره آزمون، 20 درصد معدل‌های تراز شده دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد است.


توکلی افزود: فهرست اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کد رشته محل‌های مربوطه برای شرکت در مصاحبه تخصصی (بررسی سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی مطابق با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و حداکثر در 5 کد رشته محل در روز دوشنبه 14 اردیبهشت‌ماه 94 از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر و برای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ذی‌ربط ارسال خواهد شد.


وی همچنین عنوان کرد: کلیه معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت به منظور شرکت در مصاحبه تخصصی، بررسی سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی ضرورت دارد براساس برنامه زمانی مندرج در اطلاعیه‌ای که فهرست اسامی آنها روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد برای شرکت در مراحل مذکور اقدام نمایند.


مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور همچنین خاطرنشان کرد: براساس آمارهای پیشین در آزمون دوره دکتری نیمه تمرکز سال 94 تعداد 201 هزار و 660 نفر ثبت‌نام و از این تعداد 164 هزار و 587 داوطلب در جلسه آزمون حاضر و 37 هزار و 73 در این جلسه غایب بودند.


توکلی ادامه داد: نتایج اولیه آزمون کلیه شرکت‌کنندگان به صورت کارنامه تنظیم، و این کارنامه از ساعت 20 روز چهارشنبه 26 فروردین سال 94 بر روی سایت سازمان قرار گرفت و از این میان تعداد داوطلبان حاضر در جلسه آزمون، تعداد 56 هزار و 740 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند و از این تعداد 40 هزار 281 نفر برابر با 71 درصد آنها اقدام به انتخاب رشته کرده‌اند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسامی چند برابر ظرفیت دکتری 14 اردیبهشت اعلام می شود

اسامی چند برابر ظرفیت دکتری 14 اردیبهشت اعلام می شود

[h=3]تهران- ایرنا- مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1394 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی روز دوشنبه 14 اردیبهشت بر روی سایت سنجش قرار می گیرد.
[/h]حسین توکلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا گفت: در آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1394 تعداد 164 هزار و 587 داوطلب در جلسه آزمون حاضر بوده اند که از میان آنها تعداد 56 هزار و 740 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده اند.

9وی افزود: از تعداد 56 هزار و 740 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، تعداد 40 هزار و 281 داوطلب (حدود 71 درصد) نسبت به انتخاب رشته و تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی اقدام کرده اند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد بیش از 70 درصد از تعداد 40 هزار و 281 داوطلب انتخاب رشته کننده در آزمون دکتری 1394 به عنوان معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه تخصصی، بررسی سوابق علمی آموزشی و پژوهشی و حداکثر در 5 کد-رشته محل به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ذیربط معرفی خواهند شد.

براساس برنامه زمانی اعلام شده هر یک از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ضرورت دارد براساس برنامه زمانی مندرج در اطلاعیه ای که به همپراه فهرست اسامی آنها بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود با به همراه داشتن مدارک مورد نیاز به شرح مندرج در اطلاعیه برای شرکت در مصاحبه تخصصی و سایر مراحل گزینشی دانشگاه یا دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی معرفی شده، مراجعه کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتایج اولیه کارشناسی ارشد 21 اردیبهشت اعلام می شود

نتایج اولیه کارشناسی ارشد 21 اردیبهشت اعلام می شود

[h=3]تهران- ایرنا- مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه خبر داد.
[/h]حسین توکلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا گفت: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتیجه اولیه آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه تمامی داوطلبان شرکت کننده در این آزمون در روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان قرار داده می شود.

این آزمون در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه 15، پنجشنبه 16 و جمعه 17 بهمن ماه در 62 شهرستان و 102 حوزه امتحانی برگزار شد.

در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، تعداد 812 هزار و 812 داوطلب ثبت نام کرده بودند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمدید مهلت ثبت نام دکتری بدون آزمون علم و صنعت تا ۱۵ اردیبهشت

تمدید مهلت ثبت نام دکتری بدون آزمون علم و صنعت تا ۱۵ اردیبهشت

ثبت نام دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد متقاضی شرکت در دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت ايران تا ۱۵ اردیبهشت ماه تمدید شد .
به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه علم و صنعت ايران درخواست دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد برای ورود به دوره دکتری بدون آزمون سال ۹۵-۹۴ را در چارچوب ضوابط وزارت
علوم، تحقيقات و فناوری (حمايت از استعدادهای درخشان) در رشته ‏های مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی صنايع، مهندسی مکانيک، مهندسی مواد، مهندسی شيمی، مهندسی کامپيوتر، مهندسی راه آهن، مهندسی معماری و شهرسازی، مهندسی پيشرفت ،رياضی، فيزيک و شيمی شده مورد بررسی قرار مي ‏دهد.

متقاضيان شرکت در دوره بدون آزمون مقطع دکتری می بايست دارای شرايط عمومی، داشتن حداقل معدل ۵۰/۱۵ در مقطع کارشناسی، داشتن حداقل معدل ۱۷ (بدون احتساب نمره پايان‏نامه) در مقطع کارشناسی ارشد، کسب حداقل ۷۰ امتياز از فعاليت‏های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه باشند که مطابق آئين‏ نامه الزامی است .
براساس این گزارش، کسب حداقل نمره ۵۰ از آزمون زبان MCHE يا معادل آن در ساير آزمون‏ها قبل از آزمون جامع دکتری (مطابق با آئين‏ نامه دوره دکتری مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فناوری) از دیگر شرایط شرکت در دوره بدون آزمون مقطع دکتری دانشگاه علم و صنعت است .

دانش آموختگان حداکثر تا ۲ سال پس از فراغت تحصيل مي‏توانند از تسهيلات پذيرش بدون آزمون برخوردار شوند (دانش آموختگان فروردين ماه سال ۱۳۹۲ به بعد)باشند.
مدارک و شرایط لازم جهت ثبت نام، شامل گواهی فارغ التحصيلی کارشناسی به همراه معدل دوره و يا تکميل فرم شماره ۱، گواهی فارغ التحصيلی کارشناسی ارشد به همراه ريز نمرات و يا تکميل فرم شماره ۲، ساير مدارک مطابق با موارد درخواست ثبت نام متقاضيان در سامانه گلستان، می شود. متقاضيان مي‏بايست حداکثر تا تاريخ ۳۱ شهریور ۹۴فارغ التحصيل شوند.
متقاضيان صرفا مي‏توانند در يکی از رشته ‏های همنام يا متناسب با رشته تحصيلی خود داوطلب شوند. دانش آموختگان دانشگاه ‏های پيام نور، آزاد اسلامی، غيردولتی، غيرانتفاعی، جامع علمي کاربردی و پرديس‏ های بين‏ الملل(خودگردان) دوره‏ های مجازی و نيمه حضوری مطابق آئين‏ نامه مجاز به ورود به دوره دکتری اين دانشگاه نیستند. مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/ ۱ ريال بابت هزينه ثبت‏نام در نظر گرفته شده که داوطلب به صورت الکترونيکی در مسير ثبت‏ نام پرداخت می کنند. هزينه ثبت ‏نام به هيچ عنوان قابل استرداد نیست.
لازم به ذکر است ، پذيرش نهايی دانشجويان کارشناسی ارشد جهت ورود بدون آزمون در مقطع دکتری مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقيقات و فناوری و مقررات دانشگاه و تاييد سازمان سنجش آموزش کشور انجام مي‏پذيرد.
بديهی است تشکيل پرونده از سوی داوطلب به معنی پذيرش قطعی وی برای انجام مصاحبه نیست و نتايج پس از ارزيابی و امتيازدهی به فعاليت‏ها و سوابق داوطلبين تعيين و اعلام خواهد شد.

گفتنی است، متقاضيان ‏بايد ثبت‏ نام اوليه خود را تا ۱۵ ارديبهشت ماه ۱۳۹۴ ، به صورت غيرحضوری از طريق آدرس https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند و در صورت بروز هر گونه مشکل در انجام مراحل ثبت‌نام، با پست الکترونيک به نشانی golestan@iust.ac.ir تماس حاصل کنند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر از آيين نامه پذيرش، عناوين رشته ها و گرايش ها می توانند به نشانی اينترنتی دفتر استعداد های درخشان دانشگاه علم و صنعت ايران به آدرس : GTO.IUST.AC.IR مراجعه کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزئیات پذیرش بدون آزمون در مقاطع ارشد و دکتری ۵ دانشگاه

جزئیات پذیرش بدون آزمون در مقاطع ارشد و دکتری ۵ دانشگاه

دانشگاه های اصفهان، صنعتی سیرجان، کردستان، رازی و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار جزئیات پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه اصفهان اعلام کرده است که پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دكتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه اصفهان برای سال تحصیلی ۹۵-۹۴ (سهمیه استعدادهای درخشان) براساس شیوه نامه داخلی انجام می گیرد.

متقاضیان مدارك خود را باید از تاریخ ۵ تا ۱۶ اردیبهشت ماه ۹۴ منحصرابه صورت پستی به این دانشگاه ارسال کنند. مبنای پذیرش بدون آزمون دكتری سال ۹۴ این دانشگاه صرفاً رشته های اعلام شده در دفترچه انتخاب رشته آزمون دكتری سال ۹۴ سازمان سنجش است.

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نیز برای مهرماه ۹۴ در دو مقطع کارشناسی اشد و دکتری به صورت بدون آزمون دانشجو می پذیرد. این دانشگاه در رشته آموزش زبان انگلیسی در مقطع دکتری و در ۱۴ رشته کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.


پذیرش بدون آزمون دانشجوی دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی سیرجان نیز در رشته­ های مهندسی مکانیک و مهندسی عمران، بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد انجام می گیرد.


دانشجویان و دانش آموختگان تا ۱۵ خردادماه فرصت دارند کپی مدارک خود را به دانشگاه ارسال کنند. بعد از بررسی مدارک و طی مراحل گزینش، برای مصاحبه با متقاضیان تماس گرفته خواهد شد و اعلام نهایی نتایج توسط سازمان سنجش آموزش کشور پایان شهریور ۹۴ است.

دانشگاه کردستان نیز در مقطع کارشناسی ارشد در ۳۶ رشته و در مقطع دکتری تخصصی در ۱۵ رشته بدون آزمون دانشجو می پذیرد. متقاضیان تا ۱۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند مدارک درخواستی را به آدرس دانشگاه ارسال کنند.

دانشگاه رازی نیز در ۴۵ رشته به صورت بدون آزمون (سهیمه استعدادهای درخشان) دانشجوی دکتری تخصصی ( PHD) می پذیرد. این پذیرش از بین برگزیدگان علمی واجد شرایط عمومی و اختصاصی زیر در دوره دکتری تخصصی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۵-۹۴ صورت می گیرد. متقاضیان دانشگاه رازی تا ۲۰ اردیبهشت ماه فرصت دارند مدارک درخواستی را ارسال کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظرفیت پذیرش دانشجو در دکتری و ارشد دانشگاه تهران تعدیل شد

ظرفیت پذیرش دانشجو در دکتری و ارشد دانشگاه تهران تعدیل شد

سرپرست دانشگاه تهران از کاهش ظرفیت پذیرش در دوره دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه نسبت به سال گذشته خبر داد .
دکتر محمود نیلی احمد آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه تهران، ظرفیت پذیرش در دکتری و کارشناسی ارشد تعدیل شد.

وی ادامه داد: برخی از رشته ها تغییری نداشته و برخی از رشته ها تغییر محدودی داشتند.

سرپرست دانشگاه تهران با اشاره به لغو دوره دکتری در پردیس ارس این دانشگاه نیز گفت: مابقی دوره های دکتری این دانشگاه برقرار است و فقط دوره دکتری پردیس ارس لغو شده است.


براساس این گزارش، شورای آموزشی دانشگاه تهران این تصمیم را بر اساس شاخص های اعضای هیات علمی در گروه های آموزشی، ظرفیت های هیات علمی برای راهنمایی پایان نامه ها و با توجه به فعالیت های پژوهشی و آموزشی دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی اخذ کرده است.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
معرفی ۷۰ درصد انتخاب رشته کنندگان دکتری به مصاحبه

معرفی ۷۰ درصد انتخاب رشته کنندگان دکتری به مصاحبه

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد انتخاب رشته کنندگان کنکور نیمه متمرکز دکتری ۹۴ به عنوان معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه تخصصی معرفی می شوند.
دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از تعداد ۱۶۴ هزار نفر شرکت کننده در آزمون دکتری نیمه متمرکز دکتری سال ۹۴، تعداد ۵۶ هزار و ۷۴۰ مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد مجازین، تعداد ۴۰ هزار و ۲۸۱ داوطلب نسبت به انتخاب رشته اقدام کردند.


وی افزود: در حال حاضر از تعداد ۴۰ هزار و ۲۸۱ نفر که نسبت به انتخاب رشته اقدام کردند بیش از ۷۰ درصد به عنوان معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه تخصصی (بررسی سوابق علمی، آموزشی و پژوهش) در حداکثر ۵ کدرشته محل به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی معرفی می شوند.


توکلی اظهار داشت: فهرست اسامی معرفی شدگان در روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه بر روی سایت سنجش قرار می گیرد.


وی خاطرنشان کرد: داوطلبان باید با همراه داشتن مدارک مورد نیاز در مصاحبه تخصصی و گزینش در دانشگاه های معرفی شده، شرکت کنند.




 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
صلاحیت ۱۹۱ موسسه اعزام دانشجو به خارج بررسی شد

صلاحیت ۱۹۱ موسسه اعزام دانشجو به خارج بررسی شد

۱۹۱ موسسه و شرکت مجاز خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور توسط کارگروه نظارت بر عملکرد موسسات و خدمات اخذ پذیرش و اعزام دانشجو، زیرنظر معاونت بورس و امور دانشجویان خارج از کشور بروز رسانی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فهرست اسامی و مشخصات موسسات و شرکت های مجاز خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور توسط کارگروه نظارت بر عملکرد موسسات و خدمات اخذ پذیرش و اعزام دانشجو، زیرنظر معاونت بورس و امور دانشجویان خارج از کشور بروز رسانی شد.

دراین گزارش وضعیت ۱۹۱ موسسه اعزام دانشجو به خارج بررسی شد که از تعداد ۱۹۱ موسسه مذکور، مجوز ۳۷ موسسه در دست بررسی بوده و اعتبار مجوز ۶۷ موسسه نیز به اتمام رسیده است.
همچنین ۵ موسسه تا اطلاع ثانوی تعلیق عنوان شده و یک موسسه نیز به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآمده است.

کارگروه نظارت بر عملکرد موسسات و خدمات اخذ پذیرش و اعزام دانشجو، تحت نظارت معاونت بورس و امور دانشجویان خارج از کشور سازمان امور دانشجویان تاکید کرده است؛ متقاضیان در هنگام عقد قرارداد با هر یک از موسسات مذکور نسبت به تاریخ انقضاء مجوز اطمینان حاصل کنند.

ضمنا وضعیت عملکرد موسسه مورد نظر را از دبیرخانه کارگروه نظارت استعلام کنند.

موسساتی که تعلیق شده یا اعتبار مجوز فعالیتشان منفضی شده است، حائز شرایط برای عقد قرارداد نیستند

عقد قرارداد با موسساتی که تمدید مجوزشان در دست بررسی است در صورتیکه زمان عقد قرارداد مراتب را با دبیرخانه کارگروه موسسات هماهنگ شود بلامانع خواهد بود.
در صورت بروز شکایت نسبت به عملکرد موسسه طرف قرارداد، می توان ضمن ضمیمه کردن مستندات لازم (بویژه قرارداد ) از طریق مراجعه حضوری به سازمان دانشجویان، ثبت و ارائه شکوائیه به دبیرخانه کارگروه نظارت برعملکرد موسسات اعزام دانشجو واقع در طبقه دوم سازمان دانشجویان، اقدام کرد.
مدیران موسسات و متقاضیان می توانند انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق پست الکترونیک به نشانی a.daneshfar@saorg.ir نیز مطرح کنند.



 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پذیرش بدون آزمون ارشد و دکتری در ۲۷۶ رشته/ شروط ویژه دانشگاهها

پذیرش بدون آزمون ارشد و دکتری در ۲۷۶ رشته/ شروط ویژه دانشگاهها

پذیرش بدون آزمون در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه های ایلام، هنر اصفهان، خواجه نصیر، خوارزمی، منابع طبیعی رامین و محقق اردبیلی از میان متقاضیان استعداد درخشان انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پذیرش دکتری بدون آزمون (استعداد درخشان) دانشگاه ایلام برای سال ۹۵-۹۴ در ۹ رشته شیمی آلی، شیمی تجزیه، علوم جنگل-جنگلداری، علوم دامی- تغذیه دام، اصلاح نباتات-ژنتیک مولکولی، زراعت- اکولوژی، زراعت - فیزیولوژی، علوم قرآن و حدیث و آموزش زبان انگلیسی دانشجو می پذیرد.

پذیرش بر اساس ضوابط استعداد درخشان مصوب وزارت علوم است. فرصت ارسال مدارک برای دانشگاه ایلام تا تاریخ ۱۰ خردادماه ۹۴ است.


این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد نیز در ۴۰ رشته دانشجو می پذیرد که مهلت آن تا تاریخ ۱۰ خردادماه ۹۴ است.


دانشگاه هنر اصفهان


دانشگاه هنر اصفهان نیز مطابق آیین نامه های مرتبط با پذیرش استعداد درخشان نسبت به پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری از میان دانش آموختگان (و یا دانشجویان دوره کارشناسی ارشدی که تاپایان شهریور ماه سال ۹۴ دانش آموخته خواهند شد) اقدام می کند.


بر اساس اعلام این دانشگاه، دانشگاه پیام نور، آزاداسلامی، غیر دولتی – غیرانتفاعی وپردیس های بین الملل ( خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه برای پذیرش استعدادهای درخشان در دوره دکتری نیستند. لذا دانشگاه هنر اصفهان مطابق با آیین نامه وزارت علوم صرفاً از دانشگاه های دولتی پذیرش می کند.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد نیز صرفاً در رشته های تحصیلی دایر در دانشگاه و از میان فارغ التحصیلان این دانشگاه صورت می گیرد و امکان پذیرش از سایر دانشگاه ها وجود ندارد.

مدارک لازم باید تا پایان وقت اداری ۳۰ اردیبهشت ماه ۹۴ با پست پیشتاز به دانشگاه هنر اصفهان ارسال شود. متقاضیان واجد شرایط در زمان مقرر برای مصاحبه علمی دعوت خواهند شد. اطلاع‌رسانی از طریق سایت دانشگاه در خردادماه انجام می‌شود.


دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان


دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان نیز در دو مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در سال ۱۳۹۴ بدون آزمون دانشجو می پذیرد. این دانشگاه در رشته های مهندسی کشاورزی - زراعت زراعت، مهندسی کشاورزی – علوم دامی تغذیه دام و مهندسی کشاورزی – علوم دامی اصلاح نژاد دام در دکتری و در ۱۹ رشته مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد.


دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی


پذیرش بدون آزمون دانشجو (برگزیدگان علمی) در مقطع دکتری برای سال تحصیلی ۹۵ -۹۴ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ۳۱ رشته در دانشکده های برق، عمران، مکانیک، صنایع، نقشه برداری،هوافضا، مواد، فیزیک، ریاضی و شیمی صورت می گیرد.

داوطلبان واجد شرایط پس از مطالعه راهنمای ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۹۴ می توانند از طریق سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) با ورود اطلاعات، و بارگذاری مدارک مورد نیاز، در محل های پیش بینی شده، ثبت نام کنند.

دانشگاه محقق اردبیلی


فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری سال تحصیلی ۹۵ -۹۴ دانشگاه محقق اردبیلی منتشر شده است. بر اساس آن پذیرش بدون آزمون در دوره تحصیلی دکتری (‌Ph. D) این دانشگاه در ۳۲ رشته انجام می گیرد.

مهلت ثبت نام در این دوره تا تاریخ ۱۳ خردادماه ۹۴ است.

دانشگاه خوارزمی


پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه خوارزمی در سال تحصیلی ۹۵ -۹۴ تنها برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه های خوارزمی، تبریز، تربیت مدرس، تهران، شیراز، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، صنعتی خواجه نصیر، شهید بهشتی، اصفهان، الزهرا (س)، علم و صنعت ایران، فردوسی مشهد، یزد و کرمان، صنعتی شریف، علامه طباطبایی در ۳۱ رشته است.


دانشجویان و دانش آموخته های آزاد اسلامی، کلیه موسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی، پیام نور، جامع علمی کاربردی، شعب بین الملل، پردیس بین الملل و پردیس خودگردان، اتباع خارجی و فارغ التحصیلان دوره های نیمه حضوری و مجازی و خارج از کشور مجاز به استفاده از این فراخوان نیستند.

مدارك لازم باید تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۴ به دانشگاه ارسال شود.

پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد نیز صرفاً از دانشگاه هایی که اعلام شد در ۱۱۱ رشته صورت می گیرد.




 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظرفیت پذیرش کنکور ارشد آزاد اعلام شد/ برگزاری آزمون در خرداد

ظرفیت پذیرش کنکور ارشد آزاد اعلام شد/ برگزاری آزمون در خرداد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اشاره به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه در خردادماه گفت: ظرفیت پذیرش حدود ۱۸۰ هزار نفر است.

دکتر مجتبی علوی فاضل در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ دانشگاه آزاد در روزهای ۷، ۸ و ۹ خردادماه ۹۴ برگزار می شود و توزیع کارت ورود به جلسه آزمون در روزهای سوم تا پنجم خرداد با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد صورت می گیرد.


وی با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در این آزمون یادآور شد: در این دوره حدود ۶۰۰ هزار نفر در شرکت کرده اند که ظرفیت پذیرش نیز به احتمال زیاد همچون سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار نفر خواهد بود.


علوی فاضل اضافه کرد: البته در صورت تغییر در رشته محل های تصویب شده، ظرفیت پذیرش نیز تغییر خواهد کرد. از همین رو نتایج نهایی آزمون پس از مصوبات مربوط به رشته محل های جدید دانشگاه آزاد در نیمه دوم شهریورماه اعلام می شود.




 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام زمان مصاحبه دکتری ۹۴ دانشگاه شریف

اعلام زمان مصاحبه دکتری ۹۴ دانشگاه شریف

زمان مصاحبه حضوری آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۳۹۴ در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد.

دانشگاه صنعتی شریف با صدور اطلاعیه ای در خصوص زمان مصاحبه دکتری ۹۴ دانشگاه شریف را اعلام کرد:
دراین راستا به اطلاع کلیه داوطلبان آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۹۴ می رساند، تاریخ مصاحبه حضوری علمی، در دانشکده و گروه های فنی مهندسی، علوم ریاضی، فلسفه علم، مدیریت واقتصاد، شیمی و فیزیک در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۴ و ۲۵ خرداد ۹۴ خواهد بود.


پژوهشکده علوم فناوری نانو در روز سه شنبه ۲۶ خرداد ۹۴ اجرا می شود. جزئیات بیشتر در اطلاعیه های بعدی به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.


همچنین دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف طی اطلاعیه ای در رشته ریاضی، در هر دو کدرشته ریاضی محض و ریاضی کاربردی و در کلیه زمینههای تخصصی این دو کدرشته برای سال تحصیلی ۱۳۹۴ از طریق آزمون دکتری سازمان سنجش آموزش کشور با توجه به مقررات و اولویتهای مربوطه دانشجو دکتری میپذیرد.» «به خصوص در کد رشته ریاضی محض (۲۲۳۳) زمینههای تخصصی به هیچوجه محدود به زمینههای جبر، آنالیز و هندسه نبوده و داوطلبین میتوانند با انتخاب نزدیکترین کد رشته محل و مشخص کردن زمینه تخصصی مورد نظر، در کاربرگ ثبت نام مربوط به دانشکده علوم ریاضی در این آزمون شرکت نمایند.


لینک خبر

 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاهش ظرفیت پذیرش دکترای دانشگاه تهران

کاهش ظرفیت پذیرش دکترای دانشگاه تهران

سرپرست دانشگاه تهران از کاهش ظرفیت پذیرش در دوره دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه نسبت به سال گذشته خبر داد .

دکتر محمود نیلی احمد آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه تهران، ظرفیت پذیرش در دکتری و کارشناسی ارشد تعدیل شد.

وی ادامه داد: برخی از رشته ها تغییری نداشته و برخی از رشته ها تغییر محدودی داشتند.

سرپرست دانشگاه تهران با اشاره به لغو دوره دکتری در پردیس ارس این دانشگاه نیز گفت: مابقی دوره های دکتری این دانشگاه برقرار است و فقط دوره دکتری پردیس ارس لغو شده است.


براساس این گزارش، شورای آموزشی دانشگاه تهران این تصمیم را بر اساس شاخص های اعضای هیات علمی در گروه های آموزشی، ظرفیت های هیات علمی برای راهنمایی پایان نامه ها و با توجه به فعالیت های پژوهشی و آموزشی دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی اخذ کرده است.


 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام اسامی چند برابر ظرفیت آزمون دکتری 94

اعلام اسامی چند برابر ظرفیت آزمون دکتری 94

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام فهرست اسامی چند برابر ظرفیت آزمون دکتری خبر داد.


حسین توکلی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا، گفت:فهرست اسامی ۳۰ هزار و ۶۱نفر معرفی شدگان چند برابر ظرفیت که ۱۲هزار و ۲۳۸نفر آن ها زن و ۱۷هزار و ۸۲۳نفر آن ها مرد هستند،برای شرکت در مصاحبه تخصصی آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز ۹۴امروز،دوشنبه ۱۴اردیبهشت ماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد.


وی ادامه داد:در این آزمون ۵۶هزار و ۷۴۰داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده اند که از این تعداد ۴۰هزار و ۳۰۴داوطلب انتخاب رشته نموده اند و از تعداد ۴۰هزار و ۳.۴داوطلب انتخاب رشته کننده،۳۰هزار و ۶۱داوطلب(۷۴/۵۹درصد) به عنوان معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه تخصصی و حداکثر در پنج کدرشته محل به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی معرفی می شوند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور افزود:هریک از معرفی شدگان ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانی که همراه با اسامی آن ها روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد با در دست داشتن مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه تخصصی و سیر مراحل گزینش به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مراجعه نمایند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحوه پذیرش در دوره دکتری تغییر کرد/ برگزاری آزمون ۲ بار در سال

نحوه پذیرش در دوره دکتری تغییر کرد/ برگزاری آزمون ۲ بار در سال

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به ابلاغ جدیدترین آیین نامه شیوه پذیرش دکتری، جزئیات تغییرات شیوه پذیرش و سنجش در دوره دکتری دانشگاهها را تشریح کرد. دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای ورود به دوره دکتری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی آیین نامه ای تدوین شده است که در واقع شیوه پذیرش و سنجش دانشجو در این مقطع مورد بازنگری قرار گرفت.

آیین نامه دکتری ابلاغ شد



وی افزود: این آیین نامه که برای سال های ۹۵ و ۹۶ اجرایی می شود در تاریخ ۲ اردیبهشت ۹۴ توسط وزیر ابلاغ شده است.

خدایی خاطرنشان کرد: در این آیین نامه چند هدف و سیاست دیده شده است. اولین هدف تفکیک فرآیند سنجش علمی از فرآیند پذیرش دانشجو است. پس از آن اعتباربخشی و استانداردسازی آزمون هاست و دیگر اینکه به گروه های آموزشی اختیار داده شده است که این موضوع نیز در جهت استقلال دانشگاه هاست. هدف دیگر نیز ایجاد امکان شرکت متعدد داوطلب و توجه جدی به سوابق علمی آموزشی داوطلب است.

وی اضافه کرد: هدف این است که آزمون دکتری بر اساس یکسری مواد امتحانی شامل آزمون عمومی و استعداد تحصیلی و آزمون تخصصی شامل دروس پایه و اصلی به تعداد بیش از دو بار برگزار شود. آزمون در سال اول آیین نامه یعنی سال ۹۵ دوبار برگزار خواهد شد.


اعتباربخشی به آزمون برای مدت چند سال



رئیس سازمان سنجش یادآور شد: ضمن اینکه به این آزمون اعتبار می دهیم به طور مثال نتیجه آزمون دو یا سه سال معتبر خواهد بود. شورایی به ریاست وزیر علوم پیش بینی شده است که این آزمون را اعتباربخشی کند.


وظیفه سازمان سنجش در آیین نامه جدید دکتری



وی با اشاره به فعالیت سازمان سنجش در این دوره و بر اساس آیین نامه ابلاغی گفت: کاری که سازمان سنجش در اینجا انجام می دهد این است که از داوطلبان ثبت نام، آزمون را برگزار می کند و به داوطلب کارنامه می دهد. فرد بر اساس آزمون و نمره به دانشگاه معرفی می شود. در این میان اطلاعات آماری لازم را برای تصمیم گیری هر دانشگاه شامل میانگین نقاط و درصدهای آن اعلام می شود.


جزئیات پذیرش



خدایی افزود: دانشگاه برای پذیرش اعلام عمومی می کنند و داوطلب به دانشگاه مراجعه می کند و دانشگاهها بر اساس شیوه نامه ای که همزمان با آیین نامه سال گذشته ابلاغ شده است، داوطلبان مورد نظر را انتخاب می کنند.


وی خاطرنشان کرد: دانشگاه باید سهمیه قانونی از جمله ایثاگران و استعداد درخشان را رعایت کند. پس از اینکه دانشگاه به فرد پذیرش می دهد، فرد ثبت نام موقت را انجام می دهد اما دانشگاه اسامی را برای تایید نهایی به سنجش ارسال می کند و سنجش بر اساس حد نصاب عمومی اعلام شده است و نمره آن فرد و رعایت فرآیندهای قانونی، پذیرش را نهایی می کند. دانشگاه پذیرش را انجام می دهد اما در مهلت زمانی از ثبت نام تا بررسی مدارک، این کار از سوی سنجش انجام می گیرد.


رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: با برگزاری آزمون دوبار در سال، هم آزمون تکرار می شود و هم داوطلبات بدون محدودیت می توانند شرکت کنند.


وی گفت: سه قسمت استعداد تحصیلی، آزمون زبان و دروس تخصصی در حد دروس پایه و اصلی رشته اصلی از جمله بخش هایی است که در آزمون مد نظر قرار دارد. البته رشته امتحانی بدون توجه به گرایش ها و شاخه های آن درنظر گرفته می شود.


خدایی اظهار داشت: بر اساس شیوه نامه اجرایی، حدنصاب آزمون در دانشگاه های مختلف می تواند متفاوت باشد. دانشگاه ها هم بر اساس اطلاعات آماری قاعدتا حد نصاب خود را اعلام می کنند.





 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتبه بندی 100 دانشگاه برتر زیر 50 سال جهان 2015/شریف 40 و صنعتی اصفهان 63

رتبه بندی 100 دانشگاه برتر زیر 50 سال جهان 2015/شریف 40 و صنعتی اصفهان 63

[h=3]تهران-ایرنا- پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست 100 دانشگاه برتر زیر 50 سال قدمت جهان را در سال 2015 منتشر کرد.
[/h]
به گزارش ایرنا براساس اطلاعات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، پایگاه رتبه بندی تایمز از سال 2012 رتبه بندی دانشگاه های زیر 50 سال قدمت را به صورت سالانه انجام و نتایج آن را منتشر کرده است.

این رتبه بندی نگاهی اجمالی به آینده و ستارگان نوظهوردر عرصه علم و فناوری جهان دارد.

این رتبه بندی از شاخص ها و معیارهای کاملا مشابه رتبه بندی جهانی این پایگاه بهره برده است.

دانشگاه ها توسط 13 شاخص در قالب 5 معیار آموزش، پژوهش، استناد، وجهه بین المللی و ارتباط با صنعت مورد ارزیابی قرار گرفته اند و تنها تفاوت این رتبه بندی با رتبه بندی جهانی این پایگاه در این است که به شاخص های شهرت دانشگاهی وزن کمتری اختصاص داده شده است.

گروه رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ISC گفت: دانشگاه صنعتی شریف مانند قبل برترین دانشگاه حاضر از ایران در این رتبه بندی است که حائز رتبه 40 شده است. دانشگاه صنعتی اصفهان دیگر دانشگاه جوان ایرانی است که در سال گذشته اولین حضور خود را در این فهرست تجربه کرده است و در سال 2015 با رشد چشمگیر 29 رتبه به جایگاه 63 این فهرست صعود کرده است.

در منطقه خاورمیانه علاوه بر ایران، از ترکیه دانشگاه های سابانجی، بیلکنت و کوچ حضور دارند که به ترتیب رتبه 13، 28 و 51 جدول را کسب کردند.

در این رتبه بندی موسسه پلی تکنیک لوزان سوئیس در سال 2015 توانست دانشگاه علم و صنعت پوهانگ کره جنوبی را که از سال 2012 همواره رتبه نخست جدول را به خود اختصاص داده است پیشی بگیرد و جایگاه نخست این فهرست را از آن خود کند.

دانشگاه علم و صنعت پوهانگ و موسسه پیشرفته علم و فناوری کره جنوبی حائز رتبه های 2 و 3 جدول شده اند.

دانشگاه علم و صنعت چین رتبه 4 و دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور رتبه 5 را به خود اختصاص داده اند.

رتبه های برتر دانشگاه ها حوزه آسیای شرقی نشان می دهد که سلطه بر عرصه علم و دانش جهان در حال حرکت از اروپا و آمریکا به سمت دانشگاه های آسیای شرقی است.

بررسی جدول امتیازات در هر شاخص و مقایسه با میانگین آنها در 10 دانشگاه برتر نشان می دهدکه دانشگاه های ایران در بعد آموزش وضعیت قابل قبولی دارند.

هر چند که با میانگین 10 دانشگاه برتر فاصله زیادی دارند اما در مقایسه با دانشگاههای موجود در خاورمیانه عملکرد مناسبی داشته اند.

همچنین امتیاز کسب شده درمعیار درآمد صنعتی وضعیت دانشگاههای کشور مطلوب و حتی از میانگین 10 دانشگاه برتر جهان نیزامتیاز بالاتری را کسب کرده است.

در حوزه پژوهش و تولیدات علمی نیز ایران وضعیت مناسبی نسبت به دانشگاه های برتر جهان و منطقه دارد اما در بعد استناد که تاثیر و کیفیت پژوهش را نشان می دهد، امتیاز کسب شده در مقایسه با میانگین و نیزسه دانشگاه منطقه کمتر است.

برای داشتن مرجعیت علمی در سطح منطقه و جهان لازم است دانشگاهها توجه ویژه ای را به این شاخص ها معطوف نمایند که لازمه آن ورود دانشگاه های ما در حوزه دانش های نوین و به روز در سطح جهان و ارتباط و تعامل بیشتر با صنعت است.

استفاده مستمر از فرصت های مطالعاتی، برنامه های تحقیقلاتی و صنعتی مشترک با کشورهای مطرح جهان، دعوت از اساتید و پژوهشگران مطرح بین المللی می تواند حرکت رو به رشد ایران را در این مسیر سرعت بخشد.

سیاستگداران علمی کشور باید به امر بین المللی سازی دانشگاه ها توجه ویژه ای داشته باشند و بدون شک توجه به شاخص هایی چون جذب اساتید و دانشجویان بین المللی، برنامه های پژوهشی و صنعتی مشترک و مقالات مشترک با دیگر کشورها می تواند راهگشای موفقیت در بعد بین المللی سازی دانشگاه ها باشد
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نداشتن الگوی خواب منظم و وزن نامناسب مشکل 40 درصد دانشجویان کشور/ 15 درصد دانشجویان پسر مسواک نمی زنند

نداشتن الگوی خواب منظم و وزن نامناسب مشکل 40 درصد دانشجویان کشور/ 15 درصد دانشجویان پسر مسواک نمی زنند

[h=3]تهران-ایرنا-رییس دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با استناد به نتایج کارنامه سلامت دانشجویان در سال تحصیلی 94 - 93 گفت:متاسفانه 40 درصد دانشجویان الگوی خواب منظم ندارند و به همین اندازه نیز دچار اضافه یا کاهش وزن هستند.
[/h]
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر حمید یعقوبی روز چهارشنبه در سومین گردهمایی روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در سال تحصیلی 94 - 93 طرح کارنامه سلامت در 73 دانشگاه و برای 87 هزار دانشجو به اجرا درآمد که در این طرح شاخص های مختلف سلامت جسم دانشجویان مورد سنجش قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس نتایج طرح کارنامه سلامت 20 درصد از دانشجویان اصلا ورزش نمی کنند و بی تحرکی در دانشجویان دختر بیش از پسران است که این موضوع می تواند برای دختران جوان مشکل ساز شود.


***نزدیک به 15 درصد از پسران دانشجو اصلا مسواک نمی زنند

یعقوبی درباره نتایج به دست آمده درخصوص شاخص رفتارهای بهداشتی نیز گفت: نزدیک به 15 درصد از پسران دانشجو اصلا مسواک نمی زنند و حدود 18 درصد نیز چند روز یک بار این کار را انجام می دهند و مسواک نزدن در میان دانشجویان پسر شایع تر از دختران است.

وی با بیان این که 40 درصد از دانشجویان الگوی خواب منظم ندارند ، دلیل اصلی این مشکل را سبک زندگی جدید و استفاده بیش از حد از نرم افزارها و شبکه های اجتماعی عنوان کرد و افزود: حدود یک چهارم از دانشجویان ما روزانه بیش از 4 ساعت از ابزارهای رایانه ای استفاده می کنند و میزان استفاده روزانه از این ابزارها نسبت به سال قبل افزایش نشان می دهد.

یعقوبی خردن وعده کامل صبحانه را یکی از شاخص های بهداشتی برشمرد و گفت: ممکن است مسئولان رفاهی دانشگاه ها از نیامدن دانشجویان به غذاخوری برای صرف صبحانه حتی خوشحال شوند و آن را نوعی صرفه جویی منابع بدانند اما از دید سلامت نخوردن صبحانه در بلندمدت به سلامت نسل جوان ما آسیب خواهد رساند.


*** 7 درصد دختران دانشجو از خستگی مزمن رنج می برند

به گفته وی ، نتایج کارنامه سلامت دانشجویان نشان می دهد که فقط 50 درصد آنها تمام روزهای هفته را صبحانه می خورند و بقیه یا اصلا صبحانه نمی خورند و یا به صرف صبحانه در یکی ، دو روز هفته اکتفا می کنند.

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به 5 درصد پسران و 7 درصد دختران دانشجو از خستگی مزمن رنج می برند و این میزان در رابطه با مشکلات عضلانی و اسکلتی حدود 4 درصد است که اغلب آنها ریشه در سبک زندگی جوانان دارد.

رییس دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان میزان شکایت دانشجویان از سردردهای مکرر را در میان دختران حدود 4 درصد و در میان پسران حدود 2 درصد اعلام کرد و گفت: با این که میزان شیوع بیماری های قلبی در بین دانشجویان حدود یک درصد و به ظاهر اندک است اما همین میزان نیز برای افراد جوان رقم زیادی محسوب می شود که البته همه این دانشجویان برای درمان به پزشک ارجاع داده شده اند.

یعقوبی به مشکل کم خونی تایید شده در میان 4 درصد پسران و بیش از 9درصد دختران دانشجو اشاره کرد و گفت : ابتلا به دیابت نیز در میان دانشجویان کمتر از نیم درصد گزارش شده است.


*** 60 درصد از دانشجویان از وزن مناسب برخوردارند

وی درباره مشکلات وزنی دانشجویان نیز توضیح داد: 60 درصد از دانشجویان ما از وزن متناسب برخوردارند و در میان 40 درصدی که مشکلات وزنی دارند ، 22 درصد دختران و 16 درصد پسران دچار اضافه وزن هستند. حدود 16 درصد پسران و 11.5 درصد دختران کم وزن و لاغر ، حدود 7 درصد پسران و 4 درصد دختران چاق محسوب می شوند.

وی در جمع بندی نتایج کارنامه سلامت دانشجویان اظهار داشت: در معاینه پزشکی نزدیک به 80 درصد دانشجویان ما سالم تشخیص داده شده اند ، 6 درصد آنها اعلام کرده اند که تحت نظر پزشک معالج هستند و 14 درصد نیز نیاز به پیگیری مراکز بهداشت دارند.

سومین گردهمایی روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال برگزاری است.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ثبت نام آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال آغاز شد

ثبت نام آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال آغاز شد

ثبت نام آزمون آیلتس در دو ماژول آکادمیک و جنرال از روز دوشنبه 14 اردیبهشت ماه آغاز شد.


به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: متقاضیان برای ثبت نام خود می توانند بصورت آنلاین روی وب سایت English.iau.ac.ir اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: این آزمون روز شنبه 6 تیر ماه سال 94 در شهرهای تهران، همدان و اصفهان برگزار خواهد شد. نتایج این آزمون در روز شنبه 20 تیرماه از طریق results.ielts.org اعلام می شود.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد تأکید کرد: درخصوص انصراف و انتقال زمان آزمونها و تغییر ماژول از آکادمیک به جنرال و بالعکس پس از ثبت نام قطعی تنها پیش از بازه زمانی 35 روز مانده به تاریخ کتبی امکان پذیر است.


علوی فاضل در پاسخ به این سوال که هم اکنون کدام واحدها برگزارکننده آزمون آیلتس هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شهرهای تهران، همدان، اصفهان،دزفول، شیراز، کرمانشاه و رشت برگزار می شود و این روند رو به توسعه ادامه دارد.

وی در پایان گفت: متقاضیان محترم برای هرگونه سوال یا ابهامی با شماره تماس های 66348862- 66348856 دفتر مرکزی آیلتس تماس حاصل کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاهها در پذیرش دانشجوی دکتری مستقل شدند

دانشگاهها در پذیرش دانشجوی دکتری مستقل شدند

معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد: از سال آینده دانشجوی دکتری پس از قبولی در امتحان GRE، مستقیما توسط دانشگاه پذیرش می‌شود.


دکتر شریعتی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا، درباره تفویض برخی اختیارات به دانشگاه‌ها گفت: ما مدیران در عرصه آموزش عالی نباید تصور کنیم که بهتر از مدیران دانشگاهی می‌فهمیم چرا که مدیران دانشگاهی مخصوصا دانشگاه‌های پیشکسوت در عرصه مدیریت و برنامه ریزی بسیار فهیم هستند و امیدوارم روزی همه امور به دانشگاه‌ها واگذار شود.


وی ادامه داد: پذیرش دانشجوی دکتری یکی از مباحثی است که به دانشگاه‌ها واگذار شده و دانشجویان بعد از قبولی در امتحان GRE، به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند. این آزمون به زبان فارسی برگزار می‌شود و آزمون زبان انگلیسی جداگانه برگزار خواهد شد.


معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه این امتحان به منزله فیلتر است، تصریح کرد: امتحان GRE، برای جلوگیری از رشد کمی بی رویه‌ای است که همه می خواهند دکتر شوند. تحصیل فی‌نفسه عیب نیست اما به لحاظ فرهنگی به گونه ای شده که برای مدارج پایین اعتباری قائل نیستیم.


شریعتی توضیح داد: بر اساس رویه جدید و پس از امتحان GRE، دانشجو به دانشگاه‌ها معرفی می‌شود و متناسب با کف امتیازی که هر دانشگاه برای خود تعریف می‌کند، نسبت به پذیرش دانشجو اقدام خواهد کرد و میزان سخت‌گیری در پذیرش در اختیار خودشان خواهد بود.


به گفته وی از سال آینده آزمون تخصصی سنجش برگزار نخواهد شد
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه تهران

پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه تهران

دانشگاه تهران در اجرای سیاست های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و ارائه تسهیلات به آنان برای ورود به دوره دکتری، در رشته های اعلام شده به صورت مازاد برظرفیت دانشجو می پذیرد.
به گزارش خبرگزاري مهر، دانشگاه تهران در اجرای سیاستهای هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و ارائه تسهیلات به آنان برای ورود به دوره دکتری، به استناد آیین نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره ٦٧٢٧٢/٢١ در تاریخ ۱۸ تیرماه ۹۳ و اصلاحیه مربوطه به شماره ٢٣٧٢٠٠/٢١ در تاریخ ۱۶ اسفندماه ۹۳ و مطابق با مصوبات شورای آموزشی دانشگاه در تاریخ اول اردیبهشت ماه ۹۴ برای سال تحصیلی ۹۵ - ۹۴ در رشته هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارند به صورت مازاد برظرفیت آزمون دوره روزانه و با رعایت کامل شرایط مندرج درآیین نامه مذکور دانشجو می پذیرد.


متقاضیان ادامه تحصیل از طریق سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع دکتری (Ph.D) ، چنانچه شرایط لازم طبق آیین نامه مذکور را دارا باشند، می‌توانند با مراجعه به سایت srm.ut.ac.ir (سامانه درخواست دانشجو- مداد ) فرم تقاضا را به همراه مدارک خواسته شده حداکثر تا تاریخ ۲ خردادماه ۹۴ در همان سامانه بارگذاری کند.


داوطلب پس از ثبت درخواست و تایید شرایط اولیه توسط ستاد، ضروری است جهت کسب اطلاعات دقیق و جامع تر به سایت پردیس/ دانشکده مربوطه مراجعه و با در دست داشتن پرینت تایپ و امضا شده فرم تقاضانامه، کلیه مدارک و سوابق علمی پژوهشی خود را جهت تشکیل پرونده و انجام مصاحبه (در روزهای تعیین شده توسط پردیس/ دانشکده) به مسوول ذیربط ارائه کند.


جدول وضعیت پذیرش رشته ها و آدرس/ محل ها جهت اطلاع داوطلبان به همراه شماره تماس (در ساعات اداری) برای پاسخگویی در سایت دانشگاه تهران درج شده است.

بررسی کیفی و ارزیابی علمی داوطلب، توسط گروه مربوطه درپردیس/ دانشکده انجام می‌پذیرد که پس تعیین و اعلام منتخبین از سوی پردیس/ دانشکده ذیربط، اسامی پذیرفته شدگان پس از تایید حوزه معاونت آموزشی دانشگاه ، به همراه جدول تکمیل شده ارزشیابی برای هریک از داوطلبان، برای تایید صلاحیت عمومی به سازمان سنجش ارسال می شود. لذا قطعی شدن پذیرش و ثبت نام هر یک از منتخبین منوط به تایید سازمان مذکور خواهد بود.

داشتن شرایط اولیه، تحویل مدارک، تشکیل پرونده، معرفی از سوی پردیس/ دانشکده، به منزله پذیرش قطعی تلقی نمی شود و هیچگونه حقی برای متقاضی ایجاد نمی کند. داشتن حداقل دو مقاله علمی – پژوهشی ضروری است. تبصره: اگر تعداد نفرات شرکت کننده در ارائه مقاله فقط استاد و خود دانشجو باشد، داشتن یک مقاله کافی است.

به مدارکی که خارج از مهلت تعیین شده بارگذاری شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد. در پذیرش این سهمیه، الزامی برای پردیس/دانشکده ها و گروه های ذیربط وجود ندارد. بنابراین تاکید می شود در خصوص رشته هایی که پردیس/ دانشکده ها عدم آمادگی را جهت پذیرش سهمیه مذکور اعلام کرده اند اقدامی متصور نیست. وجه پرداختی به‌ هیچ عنوان وتحت هیچ شرایطی مسترد نمی شود لذا قبل از واریز هزینه دقت لازم مبذول شود.


وضعیت پذیرش در دانشکده های مختلف



دانشکده ادبیات و علوم انسانی : فقط رشته زبانشناسی همگانی پذیرش دارد

دانشکده الهیات و معارف اسلامی : در رشته های ادیان و عرفان اسلامی - علوم قرآن و حدیث - فقه شافعی پذیرش ندارد

دانشکده تربیت بدنی و علوم انسانی : فقط رشته آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی - حرکات اصلاحی پذیرش دارد
دانشکده جغرافیا : پذیرش دارد
دانشکده حقوق و علوم سیاسی : فقط در رشته های حقوق عمومی - حقوق بین الملل و حقوق نفت و گاز پذیرش دارد
پردیس علوم در رشته های شیمی کاربردی - شیمی معدنی - نانو پلیمر - نانو نظری – شیمی تجزیه - نانو معدنی - فیزیک حالت جامد - فیزیک هسته ای - فیزیک ذرات بنیادی پذیرش ندارد
دانشکده علوم اجتماعی : در رشته علوم ارتباطات اجتماعی پذیرش ندارد
پردیس دانشکده های فنی : پذیرش دارد
مرکز تحقیقات بیوشیمی،بیوفیزیک : پذیرش دارد
ژئوفیزیک در گروه آموزشی فیزیک زمین رشته ژئوفیزیک در هیچ گرایشی پذیرش ندارد فقط رشته هواشناسی پذیرش دارد (فارغ التحصیلان رشته های فیزیک - ریاضی - مهندسی مکانیک گرایش سازه - مهندسی عمران گرایش آب - مهندسی محیط زیست گرایش آلودگی هوا - مهندسی برق)
دانشکده محیط زیست : فقط رشته مهندسی سیستم های انرژی گرایش انرژی و محیط زیست
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی : فقط رشته مهندسی علوم خاک یک نفر از کل گرایش های گروه علوم و مهندسی خاک
پردیس ابوریحان: پذیرش دارد
پردیس فارابی (قم): پذیرش دارد
دانشکده مطالعات جهان: پذیرش دارد
دانشکده معارف و اندیشه اسلامی : جهت کسب اطلاعات بیشتر با دانشکده تماس گرفته شود.
دانشکده علوم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم و فنون نوین، دانشکده کارآفرینی، پردیس هنرهای زیبا، دانشکده مدیریت، دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشکده دامپزشکی و دانشکده اقتصاد پذیرش ندارند.



 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
داوطلبان دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه آزاد مقالات خود را ارسال کنند

داوطلبان دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه آزاد مقالات خود را ارسال کنند

[h=3]تهران- ایرنا- معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که داوطلبان دوره دکتری تخصصی بدون آزمون سال 1394 اطلاعات مقالات و تولیدات علمی خود را برای این دانشگاه ارسال کنند.
[/h]به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، مجتبی علوی فاضل گفت: تمامی داوطلبانی که در دوره دکتری تخصصی بدون آزمون سال 94 ثبت نام کرده اند، می توانند از ساعت 14 امروز (شنبه) مورخ 19 اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت www.azmoon.org فرم مربوطه را در قالب فایل word دریافت و اطلاعات مقالات و تولیدات علمی خود را در قالب همان فرم به صورت یک فایل pdf ارسال کنند.

معاون دانشگاه آزاد افزود: داوطلبان توجه داشته باشند مهلت ارسال مقالات و تولیدات علمی از امروز تا یکشنبه 27 اردیبهشت ماه خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: جهت ورود به سیستم، همراه داشتن شماره پرونده و کد پیگیری که داوطلبان در زمان ثبت نام دریافت کرده اند، الزامی است.

علوی فاضل تاکید کرد: داوطلبان تنها یکبار امکان ارسال فایل مربوطه را دارند و چنانچه داوطلبی بیش از یکبار اقدام به ارسال فایل مقالات و تولیدات علمی خود کند، آخرین نسخه فایل ارسالی ملاک عمل قرار خواهد گرفت.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه اندازی تلفن گویا برای داوطلبان دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد

راه اندازی تلفن گویا برای داوطلبان دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد

داوطلبان دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد می توانند کد رهگیری و شماره پرونده خود را از تلفن گویا دریافت کنند.
دکتر مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اعلام این خبر افزود: داوطلبان دوره دکتری تخصصی بدون آزمون که می بایست اطلاعات مقالات و تولیدات علمی خود را برای این معاونت از طریق سایتwww.azmoon.org ارسال کنند، در صورتیکه کد رهگیری یا شماره پرونده خود را در اختیار ندارند، می توانند با برقرای تماس با شماره ۴۷۴۳ و انتخاب گزینه ۵ کد رهگیری و شماره پرونده خود را از سیستم بطور خودکار دریافت کنند.


وی افزود: داوطلبان دوره دکتری تخصصی بدون آزمون می بایست عناوین تولیدات علمی خود را منطبق با فرم موجود در سایت تکمیل کنند لذا نیازی به ارسال کل متن مقاله نیست.

علوی فاضل درخصوص پاسخگویی به داوطلبان خاطرنشان کرد: هدف ما ایجاد شرایطی است که داوطلبان بتوانند بدون مراجعه یا اتلاف وقت به مطالبات و خواسته های خود برسند.
معاون سنجش و پذیرش افزود: تقویت روابط عمومی مجازی می تواند تا حد زیادی سطح و سرعت دسترسی را افزایش داده و این امر به رضایت داوطلبان منجر خواهد شد.


وی گفت: ما در پی آن هستیم که در آینده کلیه اعلام نتایج داوطلبان را براساس سیستم پاسخگویی تلفن گویا ایجاد کرده تا در صورتیکه داوطلبی امکان دسترسی به اینترنت نداشته باشد بتواند از طریق تلفن از نتایج خود مطلع شود.


لینک خبر
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تامین تنها یک پنجم خوابگاه متاهلی مورد نیاز دانشگاه امیرکبیر

تامین تنها یک پنجم خوابگاه متاهلی مورد نیاز دانشگاه امیرکبیر

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: درحال حاضر تعداد خوابگاه متاهلی این دانشگاه ۷۰ نفر بوده، درحالی که نیاز دانشگاه به خوابگاه متاهلی ۳۵۰ نفر است .
دکتر رضا صراف شیرازی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تعداد خوابگاه های متاهلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: ظرفیت خوابگاه متاهلی این دانشگاه ۷۰ نفر است درحالی که نیاز دانشگاه ۳۵۰ نفر است یعنی یک پنجم خوابگاه متاهلی مورد نیاز در دسترس دانشجویان دانشگاه قرار دارد .


وی ادامه داد: یک فرد خیر که مقیم خارج از کشور است، تقبل کرده که در ساخت یک خوابگاه متاهلی با دانشگاه همکاری کند .


معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص هفته خوابگاه ها و برنامه های این دانشگاه در این هفته گفت: برای هفته خوابگاه‌ها برنامه جامعی پیش بینی کرده ایم که در آن از خیرین خوابگاه ساز و کسانی که خوابگاه اهدا کرده اند تقدیر خواهیم کرد.


وی افزود: همچنین رئیس دانشگاه در این هفته از خوابگاه ها بازدید خواهد کرد از مسئولان وزارت علوم دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان نیز درخواست کرده ایم از خوابگاه‌های دانشگاه بازدید کرده و از نزدیک وضع فرهیختگان کشور که با حداقل امکانات زندگی می کنند را مشاهده کند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آغاز فراخوان بورسيه دانشجويان دکتری/ ادامه ثبت نام تا ۱۸ خرداد

آغاز فراخوان بورسيه دانشجويان دکتری/ ادامه ثبت نام تا ۱۸ خرداد

معاون مرکز جذب اعضای هيات علمي وزارت علوم اعلام کرد: ثبت نام متقاضیان (دانشجویان دکتری)برای جذب به صورت بورسیه از تاریخ ۲۳ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۸ خرداد ۹۴ ادامه خواهد داشت . محسن ضرغام در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها مشغول اعلام نیازهای خود به مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم هستند.
وی ادامه داد: بعد از اعلام نیاز دانشگاه‌ها، اداره کل بورس سازمان امور دانشجویان و مرکز نظارت آموزش عالی نیازهای اعلام شده را بررسی کرده و بعد از طی فرایندی، آنها را منطبق با قوانین، مقررات و نیازهای موجود، اصلاح کرده و نیازهای اصلی را مشخص می کنند.

معاون مرکز جذب اعضاي هيات علمي وزارت علوم افزود: سپس نیازهای واقعی برروی سایت مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم قرار می گیرد، متقاضیان می توانند از ۲۳ اردیبهشت الی ۱۸ خرداد ۹۴ برای ثبت نام به سایت مرکز جذب اعضای هیات علمی مراجعه کنند.

وی افزود: نتایج نهایی بعد از طی فرایند لازم و اولویت بندی اعلام می شود.
 
بالا