اب البالوخطربیماری های قلبی عروقی رادرمبتلایان به دیابت کاهش می دهد

orkidehm

مدیر تالار زیست شناسی
مدیر تالار
نتايج يك مطالعه نشان داده است «آنتوسيانين» موجود در آب آلبالو به كاهش عوامل خطر بيماريهاي قلبي عروقي در بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم كمك مي‌كند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين مطالعه جهت بررسي تاثير مصرف آب آلبالو به عنوان يك منبع غني از آنتوسيانين‌ها بر سطح چربي‌ها و فشار خون در بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم توسط گروهي از متخصصان دانشگاه ميشيگان انجام شده است.
به گفته پزشكان، خطر بيماريهاي قلبي عروقي در مبتلايان به ديابت بالا است از اين رو دستيابي به سطوح مناسب چربي‌هاي خون در اين بيماران از اهميت خاصي برخوردار است. تغذيه و از جمله مصرف آنتوسيانين‌ها، نقش مهمي در كاهش خطر بيماريهاي قلبي و فشار خون دارد.
در اين مطالعه 16 زن مبتلا به ديابت نوع دوم مورد بررسي قرار گرفتند. در طول دوره اين مطالعه شركت كنندگان به مدت شش هفته آب آلبالو مصرف كردند. وزن، چربي‌هاي خون و سطح فشارخون سيستوليك و دياستوليك اين بيماران در شروع و پايان مطالعه اندازه‌گيري شد.
به گزارش روزنامه استار، نتايج اين بررسي نشان داد كه مصرف آب آلبالو به بهبود عوامل خطر بيماريهاي قلبي عروقي در بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم كمك مي‌كند.
 

Similar threads

بالا