نه باباکردی خودش نخواسته بخونه یا نزاشتن؟
فکر نمی کنم ترکیه مثل اینجا باشه،
خیلیا کردی میخونن
چاچان از هر آلبومش لااقل 3 تاش کردی هست
تاتلسس هم کرد هست
سالها پیش هم تو آلمان تو یه کنسرت چون کردی خوند با گوجه بدرقه شد
الکی امپراطور لقب نگرفته
صداش واقعا خداس
کردی خودش نخواسته بخونه یا نزاشتن؟
فکر نمی کنم ترکیه مثل اینجا باشه،
خیلیا کردی میخونن
چاچان از هر آلبومش لااقل 3 تاش کردی هست
چقدر دليل به ذهنت رسيد؟؟؟؟؟مطمئنم پای پول وسط بوده
نه قضیه ملیت بوده نه دینی...
این همه سال طرف داشته اونجا میخونده و فرصت بوده برای کشتنش...
دین و ملیت و عقاید و آهنگاش هم معلوم بوده..
تنها پوله که قدرت داره 5 نفر رو با همچون سلاحهایی و ماشینی راه بندازه برای تروز؛
لابد قضیه بدهی بوده
قرار یا معامله ای بوده
یا تعهدی بوده که انجام نداده
اینا
(ابراهیم صاحب چند رستوران و یک کمپانی تلویزیونی بوده است)
شاید هم سیاسیمطمئنم پای پول وسط بوده
تنها پوله که قدرت داره 5 نفر رو با همچون سلاحهایی و ماشینی راه بندازه برای تروز؛
لابد قضیه بدهی بوده
قرار یا معامله ای بوده
اینا
مطمئنم پای پول وسط بوده
لابد قضیه بدهی بوده
قرار یا معامله ای بوده
اینا
ابراهيم تاتليسس ترور شد
![]()
ابراهيم تاتليسس خواننده مشهور تركيه اي در محله شيشلي استانبول از ناحيه سر هدف گلوله قرار گرفت و ترور شد.
به گزارش عصر ايران و به نقل از سي ان ان ترك حال عمومي اين خواننده مشهور تركيه اي بسيار وخيم گزارش شده و پزشكان 24 ساعت آينده را براي زنده ماندن وي پس از اين ترور حياتي اعلام كرده اند .
بنا به اعلام پزشكان، گلوله از پشت وارد جمجمه ابراهيم تاتليسس شده و از قسمت جلوي سر او خارج شده است . پزشكان اعلام كرده اند كه اولويت نخست آنها جلوگيري از خونريزي است.
پس از يك عمل جراحي 5 ساعته پزشكان اعلام كرده اند كه ممكن است حتي اگر تاتليسس از اين ترور جان سالم به در برد ، احتمال دارد باقي عمر خود را فلج باشد.
تاتليسس شب گذشته و هنگامي كه پس از ضبط برنامه تلويزيوني مشهور خود " ايبو شو " از كانال تلويزيوني " بياض تي وي " خارج مي شد هدف اين حمله قرار گرفت.
هنوز خبري درباره هويت ضارب و يا انگيزه او از اين ترور منتشر نشده است ، اما پليس اعلام كرده است كه ضارب از يك خودروي مشكي رنگ اقدام به شليك چند گلوله كرده و به سرعت متواري شده است . پليس تركيه افزوده است كه تحقيقات خود را براي شناسايي ضارب و دستگيري او آغاز كرده است.
منبع
من یک سوالی برام پیش اومده؟ نظر تاتلیسس در مورد ایرانی ها چی بوده که همه دارند می گن؟ من نشنیدم کسی می تونه بگه؟هرچند که ترور خیلی کار زشت و بی شرمانه ایه ولی از اظهار نظر تاتلیس در مورد ایرانی ها اصلا خوشم نیومد.خیلی آدم بی ادبیه. آرزو میکنم که سلامتیش رو بدست بیاره
کدوم اظهار نظرش ؟هرچند که ترور خیلی کار زشت و بی شرمانه ایه ولی از اظهار نظر تاتلیس در مورد ایرانی ها اصلا خوشم نیومد.خیلی آدم بی ادبیه. آرزو میکنم که سلامتیش رو بدست بیاره
کدوم اظهار نظرش ؟
فقط یه بار یه خبرنگار ازش پرسید که ایران رو دوست داری ؟
ابراهیم هم جواب داد : نه دوست ندارم (به طعنه)
بعد گفت : این چه حرفیه؟ چرا باید ایران رو دوست نداشته باشم !
یه فیلمی هم ازش هست که میگه تو اون مصاحبه ، فقط اون تیکه از جمله کنایه آمیزم رو نشون دادند .
در حالی که در کنسرتهام 22 درصد تماشاگرها ایرانی هستند !
آدم چه چيزا كه نميفهمهکدوم اظهار نظرش ؟
فقط یه بار یه خبرنگار ازش پرسید که ایران رو دوست داری ؟
ابراهیم هم جواب داد : نه دوست ندارم (به طعنه)
بعد گفت : این چه حرفیه؟ چرا باید ایران رو دوست نداشته باشم !
یه فیلمی هم ازش هست که میگه تو اون مصاحبه ، فقط اون تیکه از جمله کنایه آمیزم رو نشون دادند .
در حالی که در کنسرتهام 22 درصد تماشاگرها ایرانی هستند !
نه ندارممیتونی اون فیلم را برای دونلود بزاری؟؟
من كه آماده بودم بگن رفتساعتی قبل دکترا گفتن که احتمالا سمت چپ بدنش فلج شده و تا 24 ساعت آینده منتظرن که به هوش بیاد!!!
حالا گیرم بمیره چه سودی به حاله شما داره؟من كه آماده بودم بگن رفت
اما ....
نه ندارم
میخوای چیکار؟
مگه میفهمی چی میگه ؟
خدایی اگه این حرفو زده که خیلی بی ادبهخوب تو اینجا چیکاره ای .برایم ترجمه میکنی.
تو هم نخواستی.دوست ترک زیاد دارم.
در ضمن اتفاقا تو هر فرومی این خبر اومده.این موضوع توهینش به ایرانی ها مطرح بوده
مثل این ادعا ها
با اینکه این فرد همون خواننده ای بود که در جواب یک خبرنگار که گفته بود شما در ایران طرفدارن زیادی دارین چه پیامی واسشون دارین گفته بود:من از ایرانیها متنفرم.
پیدا کن بیار ترجمه کنمخوب تو اینجا چیکاره ای .برایم ترجمه میکنی.
تو هم نخواستی.دوست ترک زیاد دارم.
در ضمن اتفاقا تو هر فرومی این خبر اومده.این موضوع توهینش به ایرانی ها مطرح بوده
مثل این ادعا ها
با اینکه این فرد همون خواننده ای بود که در جواب یک خبرنگار که گفته بود شما در ایران طرفدارن زیادی دارین چه پیامی واسشون دارین گفته بود:من از ایرانیها متنفرم.
يه سوال براي من پيش اومده:آخه كدوم ابلهي يه خواننده را ترور مي كنه؟؟؟ابراهيم تاتليسس ترور شد
![]()
ابراهيم تاتليسس خواننده مشهور تركيه اي در محله شيشلي استانبول از ناحيه سر هدف گلوله قرار گرفت و ترور شد.
به گزارش عصر ايران و به نقل از سي ان ان ترك حال عمومي اين خواننده مشهور تركيه اي بسيار وخيم گزارش شده و پزشكان 24 ساعت آينده را براي زنده ماندن وي پس از اين ترور حياتي اعلام كرده اند .
بنا به اعلام پزشكان، گلوله از پشت وارد جمجمه ابراهيم تاتليسس شده و از قسمت جلوي سر او خارج شده است . پزشكان اعلام كرده اند كه اولويت نخست آنها جلوگيري از خونريزي است.
پس از يك عمل جراحي 5 ساعته پزشكان اعلام كرده اند كه ممكن است حتي اگر تاتليسس از اين ترور جان سالم به در برد ، احتمال دارد باقي عمر خود را فلج باشد.
تاتليسس شب گذشته و هنگامي كه پس از ضبط برنامه تلويزيوني مشهور خود " ايبو شو " از كانال تلويزيوني " بياض تي وي " خارج مي شد هدف اين حمله قرار گرفت.
هنوز خبري درباره هويت ضارب و يا انگيزه او از اين ترور منتشر نشده است ، اما پليس اعلام كرده است كه ضارب از يك خودروي مشكي رنگ اقدام به شليك چند گلوله كرده و به سرعت متواري شده است . پليس تركيه افزوده است كه تحقيقات خود را براي شناسايي ضارب و دستگيري او آغاز كرده است.
منبع
يه سوال براي من پيش اومده:آخه كدوم ابلهي يه خواننده را ترور مي كنه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
O | ****ترور تفکر ،ترور شخصیت**** | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
فوری / ترور یکی ازدانشمندان هستهای ایران | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
چامسکی : ترور بن لادن غیرقانونی و غیراخلاقی بود | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
تلاش برای ترور دوباره ابراهیم تاتلیسس! | گفتگوی آزاد | 6 | |
M | لحظه ترور ابراهیم | گفتگوی آزاد | 7 |