یه کارشناس ارشد برق مخابرات یا دکترای مخابرات در چه سازمانها و شرکتهایی میتونه کار کنه؟ اگه بخواد واسه خودش کار کنه چیکارا میتونه بکنه؟
سلامخواهشا در مورد آینده شغلی کارشناس برق مخابرات هم بگید؟؟
میتونند امور مشترکین باز کنند؟؟؟![]()
سلامیه کارشناس ارشد برق مخابرات یا دکترای مخابرات در چه سازمانها و شرکتهایی میتونه کار کنه؟ اگه بخواد واسه خودش کار کنه چیکارا میتونه بکنه؟
خواهش میکنم.....ممنون از راهنماییت
خواهشا در مورد آینده شغلی کارشناس برق مخابرات هم بگید؟؟
میتونند امور مشترکین باز کنند؟؟؟![]()
سلامسلام
فکرکنم در مورد سوال امور مشترکین شما اشتباه میکنید
پرسو جو کردم فهمیدم که فقط برقـ -مخابرات میتونه باز کنه ولی با چه مدرکی نیدونم
این کارا که کار یه مهندس نیست کار اپراتور هست ...اتفاقا میخوره(بنظر من)چون امور مشترکین فروش سیم کارتو........اگه از یه دید دیگه نگاه کنید میبینیم کار تو فضای دیگه ایه البته نه به طور مستقیم
نیدونم چی جوری توضیح بدمشرمنده ه ه ه
![]()
یه مهندس برق مخابرات بدون اینکه کارمند یه سازمان یا اداره باشه به تنهایی چه کاراییو میتونه شروع کنه؟ درآمد کار خصوصی بیشتره واسه یه مهندس برق(هر کاری) یا کار دولتی
سلامواسه یه مهندس برق مخابرات در کنار اون دروسی که باید بخونه که حالا ارشد بگیره چه چیزای دیگه ای هم باید بلد باشه که دستشو واسه کار کردن بیشتر باز کنه مثلا کار کردن با نرم افزار در آینده شغلی تاثیر داره؟ و چه نرم افزارهایی رو توصیه میکنین
راستشو بخواین منم خیلی دوس دارم متکی به این کتابایی که در دوران کارشناسی میخونیم نباشمو بیفتم دنباله کار تحقیقاتی ولی راستش نمیدونم تحقیقاته چی؟ از کجا باید شروع کرد؟ داشته هات برای شروع چی باید باشه. متاسفانه دوستان توی دانشگاهای غیر تهران اینطوریه که به ایده ها و کارای دانشجوها بها نمیدن.توی دانشگاه ما که اینطوریهسلام
بهتره از الان دور کارای تحقیقاتی باشی که خوشبختانه اکثر کارای تحقیقاتی در زمینه ی گرایش ما به نوعی مارو کمک میکنه که هم نرم افزارهایی رو یاد بگیریم و هم بتونیم هدف حرفه ای و تحصیلیمون رو راحتتر و روشنتر مشخص کنیم و هم اینکه بعد از چند وقت یا یه مقاله ی درستو حسابی داری یا یه ایده خوب برای پیاده سازی و جالبه بدونی که اگه دانشجو تو دوران دانشجویی به این کارا نرسه هم بعدا ً وقت این کارو پیدا نمیکنه و هم اینکه پایان کارشناسی غیر از پاس کردن چند واحد درس کار خاصی انجام نداده
حوزه ی کاریت رو مشخص کن باقی راه مشکلی نیست با من ( البته انشاء ا...)
سلامراستشو بخواین منم خیلی دوس دارم متکی به این کتابایی که در دوران کارشناسی میخونیم نباشمو بیفتم دنباله کار تحقیقاتی ولی راستش نمیدونم تحقیقاته چی؟ از کجا باید شروع کرد؟ داشته هات برای شروع چی باید باشه. متاسفانه دوستان توی دانشگاهای غیر تهران اینطوریه که به ایده ها و کارای دانشجوها بها نمیدن.توی دانشگاه ما که اینطوریه![]()
منظورتو از هدف حرفه ای و تحصیلی چیه؟ خود شما هدفتون چیه؟
سلام .من کاردانی برق خوندم به نظرتون میتونم کارشناسی مخابرات ادامه بدم؟
سخت نیست؟
سلام
هدفتون رو مشخص کنید ببینید میخواین ارشد کدوم گرایش بخونی ( سیستم یا میدان) و اینکه از چه کاری خوشت میاد و دوست داری چکاره بشی بعد از پ واسه فهمیدن این میتونی اینو دنبال کنی که چرا دوست داشتی برق بخونی و چرا مخابرات . اومدی این رشته رو بخونی که به چی برسی؟؟؟ اینو واسه خودت حل کن. راجب دانشگاه گفتی باید بگم که همون دانشگاه تهران هم تا خود دانشجو نخواد همینه .
سلامسلام
کسی رو می شناسید که مهندس مخابرات میدان باشه و جایی کار کنه؟ می خوام بدونم چه نرم افزارایی باید بلد باشم تو این گرایش.
سلامسلام
میخواستم بدونم اصلا کارشناس مخابرات (گرایش سوئیچ) واسه خانما اینده شغلی داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
NGN نسل آینده شبکه ها | مخابرات | 1 | |
![]() |
آینده ی مخابرات از نظر کار و درامد | مخابرات | 0 | |
![]() |
باز هم آینده ی مخابرات | مخابرات | 0 | |
![]() |
باز هم آینده ی مخابرات | مخابرات | 0 | |
![]() |
بابا از اینهمه مهندس یکی نیست بدادم برسه | مخابرات | 2 |