BigMasoud
اخراجی موقت
شما مطمئنين در ديني كه غير اسلامه اين احكام نيست؟ حتما ديديد كه بعضي از مسيحيها گوشت خوك نميخورند؟ يا راهبهها كه تو كليسا حجاب دارند. چيزهايي كه در دين اسلام گفته شده اصلا مسالهي جديدي نيست. همونطور كه خدا در قرآن از قرآن و بقيهي كتابهاي آسماني به عنوان ذكر ياد ميكنه. يعني اين احكام و اين موارد در فطرت انسان هست و در اين كتابها فقط يادآوري ميشه براي انسان. و باز آيههايي هست تو قرآن كه در مورد اهل كتاب گفته شده و در بعضي آيهها حتي اونها از دست كشيدن از كتاب خود و آيين خود نهي شدند.اما در همون آیات قرآن هست که دین خدا اسلام است.یعنی شما اسلام رو تسلیم بودن در برابر امر خدا معنی می کنید؟ وقتی خداوند می گوید شراب نخورید،زنا نکنید،گوشت خوک نخورید و ... ولی بر فرض شخصی در دین خود که غیر اسلامه این احکام رو نداره و بر خلاف آنها عمل میکنه،(همون طور که الان هست)یعنی که در برابر امر خداوند تسلیم نیست.
فکر می کنید این مطلب ربطی به شیعه یا سنی بودن داره؟
سورهي مائده آيهي 15:
"يَا أَهْلَ الْكِتَابِ قَدْ جَاءكُمْ رَسُولُنَا يُبَيِّنُ لَكُمْ كَثِيرًا مِّمَّا كُنتُمْ تُخْفُونَ مِنَ الْكِتَابِ وَيَعْفُو عَن كَثِيرٍ قَدْ جَاءكُم مِّنَ اللّهِ نُورٌ وَكِتَابٌ مُّبِينٌ" "اى اهل كتاب پيامبر ما به سوى شما آمده است كه بسيارى از چيزهايى از كتاب [آسمانى خود] را كه پوشيده مىداشتيد براى شما بيان مىكند و از بسيارى [خطاهاى شما] درمىگذرد قطعا براى شما از جانب خدا روشنايى و كتابي روشنگر آمده است"
از اين آيه ميتوان فهميد كه هر چيز مورد نياز اونها هست در كتابشون گفته شده اما بعضيهاشون چيزهايي از كتابشون رو ميپوشوندند و مخفي ميكردند.
سورهي مائده آيهي 5:
"الْيَوْمَ أُحِلَّ لَكُمُ الطَّيِّبَاتُ وَطَعَامُ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ حِلٌّ لَّكُمْ وَطَعَامُكُمْ حِلُّ لَّهُمْ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الْمُؤْمِنَاتِ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ مِن قَبْلِكُمْ إِذَا آتَيْتُمُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ وَلاَ مُتَّخِذِي أَخْدَانٍ وَمَن يَكْفُرْ بِالإِيمَانِ فَقَدْ حَبِطَ عَمَلُهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ" "امروز چيزهاى پاكيزه براى شما حلال شده و طعام كسانى كه اهل كتابند براى شما حلال و طعام شما براى آنان حلال است و [بر شما حلال است ازدواج با] زنان پاكدامن از مسلمان و زنان پاكدامن از كسانى كه پيش از شما كتاب [آسمانى] به آنان داده شده به شرط آنكه مهرهايشان را به ايشان بدهيد در حالى كه خود پاكدامن باشيد نه زناكار و نه آنكه زنان را در پنهانى دوستخود بگيريد و هر كس در ايمان خود شك كند قطعا عملش تباه شده و در آخرت از زيانكاران است"
كه غذاي اهل كتاب براي مسلمانان حلال اعلام شده.
سورهي مائده آيهي 68:
"قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لَسْتُمْ عَلَى شَيْءٍ حَتَّىَ تُقِيمُواْ التَّوْرَاةَ وَالإِنجِيلَ وَمَا أُنزِلَ إِلَيْكُم مِّن رَّبِّكُمْ وَلَيَزِيدَنَّ كَثِيرًا مِّنْهُم مَّا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ طُغْيَانًا وَكُفْرًا فَلاَ تَأْسَ عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ" "بگو اى اهل كتاب تا [هنگامى كه] به تورات و انجيل و آنچه از پروردگارتان به سوى شما نازل شده است عمل نكردهايد بر هيچ [آيين بر حقى] نيستيد و قطعا آنچه از جانب پروردگارت به سوى تو نازل شده بر طغيان و كفر بسيارى از آنان خواهد افزود پس بر گروه كافران اندوه مخور"
كه در اين آيه به صراحت مشخص شده اگر كسي از اهل كتاب به كتابهاي خودشون عمل نكنند بر هيچ آيين ديگهاي نميتونن عمل كنن. اگر كسي كه پيرو موسي و پيرو عيسي هست به آيين ديگهي گرايش پيدا كنه اصولا اشتباه هست چون به اين معني خواهد بود كه ديني كه خدا فرستاده رو قبول نداره. و حتما ميدونيد كه موقعي كه يهوديان براي اختلاف خود پيش پيامبر رفتند خدا در آيهي قرآن اونها رو از اين كار نهي ميكنه و به كتاب خودشون رجوع ميده و ميگه هر چي لازم هست در كتاب خودتون هست ولي به اون عمل نميكنيد.
سورهي آل عمران آيهي 71:
"يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لِمَ تَلْبِسُونَ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ" "اى اهل كتاب چرا حق را به باطل درمىآميزيد و حقيقت را كتمان مىكنيد با اينكه خود مىدانيد"
كه باز در اينجا تكرار شده كه خود اهل كتاب ميدونند ولي كتمان ميكنند.
سورهي آل عمران آيهي 113:
"لَيْسُواْ سَوَاء مِّنْ أَهْلِ الْكِتَابِ أُمَّةٌ قَآئِمَةٌ يَتْلُونَ آيَاتِ اللّهِ آنَاء اللَّيْلِ وَهُمْ يَسْجُدُونَ" "[ولى همه آنان] يكسان نيستند از ميان اهل كتاب گروهى درستكردارند كه آيات الهى را در دل شب مىخوانند و سر به سجده مىنهند"
كه واضح هست.
سورهي آل عمران آيهي 199:
"وَإِنَّ مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَمَن يُؤْمِنُ بِاللّهِ وَمَا أُنزِلَ إِلَيْكُمْ وَمَآ أُنزِلَ إِلَيْهِمْ خَاشِعِينَ لِلّهِ لاَ يَشْتَرُونَ بِآيَاتِ اللّهِ ثَمَنًا قَلِيلًا أُوْلَئِكَ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ إِنَّ اللّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِ" "و البته از ميان اهل كتاب كسانى هستند كه به خدا و بدانچه به سوى شما نازل شده و به آنچه به سوى خودشان فرود آمده ايمان دارند در حالى كه در برابر خدا خاشعند و آيات خدا را به بهاى ناچيزى نمىفروشند اينانند كه نزد پروردگارشان پاداش خود را خواهند داشت آرى خدا زودشمار است"
سورهي آل عمران آيهي 3:
"نَزَّلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهِ وَأَنزَلَ التَّوْرَاةَ وَالإِنجِيلَ" "اين كتاب را در حالى كه مؤيد آنچه [از كتابهاى آسمانى] پيش از خود مىباشد به حق [و به تدريج] بر تو نازل كرد و تورات و انجيل را"
كه قرآن صرفاً مؤيد كتابهاي آسماني پيشين معرفي شده.
والا من تو قرآن جايي نديدم كه خدا گفته باشه زمين هيچ وقت از حجت خالي نميماند. اين صرفا مسالهاي است كه وجود ولايت و ولايت مطلق فقيه رو توجيه ميكنه. حجت انسانها پيامبران و كتابهاي آسماني است و اصلا غير ممكن نيست كه زمين از حجت خالي نباشه. خيلي از جاها هست كه هيچ حجتي هم نيست و مردم اونجا موظفند كاري كه براساس فطرتشون درست هست رو انجام بدن. مثلا تو قطب، البته الان كه نه تمام دنيا به هم متصله اما موقعي كه اينطور نبود شما حجتي ميديديد؟خدارو شكر كه بحث از تكرار طوطيوار خارج شد و به يه جاي منتطقي تري رسيد
من از اول اين تاپيك خواستم هر كس بياد و نظر خودشو بگه در مورد احاديث و روايات حرف نرنه هر كسي داراي منتطق و درك كه مي تونه براي خودش مسائل ديني استدلال كنه
من چند نكته رو مي گم
1- من هميشه گفتم مشكل اساسي ما در معرفي كردن اسلام اين هست كه سعي مي كنيم بگيم اسلام در هزار سال پيش اينطوري بوده و ما هم بايد باشيم مي خواهيم مثل اونها زندگي كنيم ولي فراموش مي كنيم كه زندگي پيامبر و زمان ايشان با زمان زندگي ما فرق داره پس نميشه مثل اون زمان زندگي كرد ولي يك چيز ثابت و هميشه باقي بايد بمونه و اونم هم اخلاقيات دين كه هيچ شكي نيست
ولي چه كسي بايد باشه كه راه رو نشون بده به ما بگه در دنياي كه قرار گرفتيم چگونه زندگي كنيم ( در زمان پيامبر كه كامپيوتر /هواپيما، انواع تكنولوژي هاي امروزه نبوده ارتباط با دنياي فراتر از همسايه و ادم هاي شهر شون نبوده ، دنياي ما متفاوتر از دنياي اعراب زمان پيامبر خوب چه كسي مي خواهد هادي ما در اين دنيا باشه مگه نه اينكه خدا به ما وعده داده كه هيچگاه زمين خالي از حجت حق باقي نخواهد ماند پس حجت حق كجاست ؟ ( پس كجاست هادي من در كره خاكي ( لطفا نگويد ولي فقيه و مرجع التقليد چون واقعا خنده دار ميشه )
مسئله بعدي من شنيدم كه روزي امام زمان خواهد امد تا حق مظلومان دنيا را بگيره و بر عليه حق پيروز بشه و بعد چه اتفاقي قرار بيفته دوست دارم دوستانم جواب اين سئوال بدن ؟
در جواب دوستاني كه مي گن لامپپ اول بزني بشكني دومي رو بشكني سومي رو بشكني بالاخره ديگه لامپي نمي مونه و اينكه خدا به اين دليل امام رو غايب كرده چون مردم امام رو مورد اذيت قرار مي دادن بايد بگم اگه خداوند مي خواست به اين دليل امام رو از نظر دور كنه بايد اين كار و هزاران سال پيش مي كرد
مي دونيد چند هزار پيامبر از طرف خدا فرستاده شده بود قبل از حضرت محمد كه مورد ازار قرار گرفته مردم را هدايت كردن و ان ها هميشه گمراه بودن
مگه نه اينكه حضرت ابراهيم مردم را به خدا پرستي دعوت كرد ولي در زمان حضرت محمد همين مردم خانه خدارو محل بت پستي كرده بودن چطور خداوند از فرستادن هزاران پيامبر خسته نشده بود ولي با فرستادن 12 امام خسته شده
شايد خدا مي خواهد بزنه زير حرفش
دوست عزيز من جايي نگفتم كه سني هستم كه دوباره اين مطلب رو عنوان ميكنيد. موقعي منابع سني و شيعه معتبر هست براي من كه من شيعه يا سني باشم اما يادم نمياد جايي گفته باشم اينو.سلام
همون طور كه دوستان گفتند، كتاب الغدير علامه اميني، اسناد بسياري از علما و بزرگان اهل تسنن رو جمع كرده كه اقرار مي كنند آيات مذكور درباره حضرت علي(ع) نازل شده.
پيشنهاد مي كنم، بريد يه بار خطبه اي رو كه حضرت محمد(ص) روز غدير ايراد كرده اند رو بخونيد.(فرقي نمي كنه كه راوي كي باشه و از چه فرقه اي، چون خوشبختانه حتي نسخه هايي كه از سني ها رسيده هم مي تونه شما رو راهنمايي كنه)
پيامبر اسلام در بخشي از سخنان آن روزش به همين آيات بالايي اشاره مي كنه. به اين نكته كه علي(ع) اولين مسلمان بوده اشاره مي كنه، به اين كه اين علي بوده كه هنگام خطر در بستر محمد(ٌص) خوابيده تا جان پيامبر حفظ بشه، به خيلي چيزاي ديگه هم اشاره مي كنند كه بهتره خودتون بخونيد(هيچ نيازي به تفسير هم نداره).
اگه خطبه رو خونديد،لطفا بگيد منظور پيامبر از اصحاب ناكسه چيه؟
سلام
اميدوارم روز قيامت به همراه امامي كه براي خودتون انتخاب كرده ايد محشور بشيد