Arash_Sn
عضو جدید
نمیدونم شما به چی می گید صنعت ولی مطمئنم دست یابی به فرمول شیمی حد کمی از علم و دانش نیست
تاریخ 40 هزار ساله در حال نابودی![]()
خوب من هر دو مطلب شما را دیدم!
اولاً از اینکه به فکر تمدن کشورمان هستید متشکرم!
در مورد سنگ نبشته ای که میفرمائید اعتقادها بر این است که آن یک فرمول شیمی است ، نمیدانم چطور بگویم که باعث ناراحتی شما نشود ! اما آنچه که من فکر میکنم این است که انسان اولیه در آن زمان آنچه می نگاشته است بیشتر از شناخت عینی حاصل از طبیعت اطرافش بوده است یعنی بیشتر باید یک جانور ( چیزی شبیه به عقرب ) باشد تا یک فرمول شیمی ( که این روش نمایش ساختمان مولکولی یک روش ابداعی بشر در قرن نوزدهم میباشد و امکان دسترسی بشر اولیه به روش ابداعی نسل بعدی وجود نداشته) .
در رابطه با تاریخ ایران ، باید عرض کنم که تمام تاریخ نویسان بر غنای آن تاکید میکنند و اسناد و یافته های دانشمندان روس مانند دیاکونف و سایر داشمندان اروپائی مانند گریشمن تا حد زیادی یکدیگر را تائید میکنند .
من فکر میکنم اگر ما بر آنچه که همگان تائید میکنند تمرکز داشته باشیم به اندازه کفایت میباشد و لزومی به تاکید بر مطالب غیر مستند نیست.
متاسفانه برخی از هموطنانمان در خارج از ایران هم به نشر مطالب و برگزاری سمینارهای مختلف حول اسناد تائید نشده مبادرت میورزند که به جز تمسخر دانشمندان این رشته سودی برای فرهنگ ما ندارد و اگر شما به یکی از این سمینارها در خارج از ایران تشریف ببرید خواهید دید که حتی دیگر ایرانیان مقیم هم از آنها استقبال نمیکنند .