آیا میدانید نام ایران از کجا برگرفته شده است؟

Arash_Sn

عضو جدید
نمیدونم شما به چی می گید صنعت ولی مطمئنم دست یابی به فرمول شیمی حد کمی از علم و دانش نیست :gol:
تاریخ 40 هزار ساله در حال نابودی:redface::redface:

خوب من هر دو مطلب شما را دیدم!
اولاً از اینکه به فکر تمدن کشورمان هستید متشکرم!

در مورد سنگ نبشته ای که میفرمائید اعتقادها بر این است که آن یک فرمول شیمی است ، نمیدانم چطور بگویم که باعث ناراحتی شما نشود ! اما آنچه که من فکر میکنم این است که انسان اولیه در آن زمان آنچه می نگاشته است بیشتر از شناخت عینی حاصل از طبیعت اطرافش بوده است یعنی بیشتر باید یک جانور ( چیزی شبیه به عقرب ) باشد تا یک فرمول شیمی ( که این روش نمایش ساختمان مولکولی یک روش ابداعی بشر در قرن نوزدهم میباشد و امکان دسترسی بشر اولیه به روش ابداعی نسل بعدی وجود نداشته) .

در رابطه با تاریخ ایران ، باید عرض کنم که تمام تاریخ نویسان بر غنای آن تاکید میکنند و اسناد و یافته های دانشمندان روس مانند دیاکونف و سایر داشمندان اروپائی مانند گریشمن تا حد زیادی یکدیگر را تائید میکنند .
من فکر میکنم اگر ما بر آنچه که همگان تائید میکنند تمرکز داشته باشیم به اندازه کفایت میباشد و لزومی به تاکید بر مطالب غیر مستند نیست.

متاسفانه برخی از هموطنانمان در خارج از ایران هم به نشر مطالب و برگزاری سمینارهای مختلف حول اسناد تائید نشده مبادرت میورزند که به جز تمسخر دانشمندان این رشته سودی برای فرهنگ ما ندارد و اگر شما به یکی از این سمینارها در خارج از ایران تشریف ببرید خواهید دید که حتی دیگر ایرانیان مقیم هم از آنها استقبال نمیکنند .

chelsea2011

عضو جدید
ویرانه کاخ های برآزندگان هم ، هزاران گهواره امید بر بستر خویش دارد .

اُرد بزرگ

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من هر دو مطلب شما را دیدم!
اولاً از اینکه به فکر تمدن کشورمان هستید متشکرم!

در مورد سنگ نبشته ای که میفرمائید اعتقادها بر این است که آن یک فرمول شیمی است ، نمیدانم چطور بگویم که باعث ناراحتی شما نشود ! اما آنچه که من فکر میکنم این است که انسان اولیه در آن زمان آنچه می نگاشته است بیشتر از شناخت عینی حاصل از طبیعت اطرافش بوده است یعنی بیشتر باید یک جانور ( چیزی شبیه به عقرب ) باشد تا یک فرمول شیمی ( که این روش نمایش ساختمان مولکولی یک روش ابداعی بشر در قرن نوزدهم میباشد و امکان دسترسی بشر اولیه به روش ابداعی نسل بعدی وجود نداشته) .

در رابطه با تاریخ ایران ، باید عرض کنم که تمام تاریخ نویسان بر غنای آن تاکید میکنند و اسناد و یافته های دانشمندان روس مانند دیاکونف و سایر داشمندان اروپائی مانند گریشمن تا حد زیادی یکدیگر را تائید میکنند .
من فکر میکنم اگر ما بر آنچه که همگان تائید میکنند تمرکز داشته باشیم به اندازه کفایت میباشد و لزومی به تاکید بر مطالب غیر مستند نیست.

متاسفانه برخی از هموطنانمان در خارج از ایران هم به نشر مطالب و برگزاری سمینارهای مختلف حول اسناد تائید نشده مبادرت میورزند که به جز تمسخر دانشمندان این رشته سودی برای فرهنگ ما ندارد و اگر شما به یکی از این سمینارها در خارج از ایران تشریف ببرید خواهید دید که حتی دیگر ایرانیان مقیم هم از آنها استقبال نمیکنند .

حتی اگر اون چیزی هم که شما می گید درست باشه درباره دخمه چی میگید؟ کاملا مشخصه که ساخته دست بشره......واقعا نمیدونم چه اصراری دارید که مبارزه کنید. من حتی آدرس میدم که خودتون برید و از نزدیک ببینید.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتی اگر اون چیزی هم که شما می گید درست باشه درباره دخمه چی میگید؟ کاملا مشخصه که ساخته دست بشره......واقعا نمیدونم چه اصراری دارید که مبارزه کنید. من حتی آدرس میدم که خودتون برید و از نزدیک ببینید.

http://www.homayen.com/

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ما که داریم دیگه خداحافظی می کنیم. دیگه دوستای جوونتر ادامه بدن ما پیر شدیم بریم به زن و بچه و خونواده برسیم بهتره.
برای دوستان آرزوی موفقیت دارم و اگه کسی از دست ما رنجید عذر خواهی می کنم. مخصوصا از آقای محمد خان.
بدرود
شما بزگواری
ممنون ما عددی نیستیم
مخلص همه هستیم
آدم های فروتن برای من همیشه قابل ستایش هستند
یک معذرت خواهی کوچک باعث کوچکی آدم ها نمیشه بلکه مقام آنها رو بالا تر میبرد
موفق باشی درود بر تو...

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بزگواری
ممنون ما عددی نیستیم
مخلص همه هستیم
آدم های فروتن برای من همیشه قابل ستایش هستند
یک معذرت خواهی کوچک باعث کوچکی آدم ها نمیشه بلکه مقام آنها رو بالا تر میبرد
موفق باشی درود بر تو...

:eek::eek::eek::eek::eek:

من نبودم اینجا اتفاقی افتاده؟؟ :surprised::surprised::surprised::surprised:

اارکیده

عضو جدید
من بهتون گفتم اون تاپیک چرا امریکا با اسلام مشکل داری یه چیزایی نگید که حذف بشه بفرمایید نمی دونم چیا گفتید حذف شده
ای بابا

اارکیده

عضو جدید
من همه پست بچه ها خوندم
سیمرا جان منتظرم اون یکی سندتو بیاری
اقا پرشینم که حرف هیشکی رو قبول نداره سمیرا این همه با مدرک حرف زد:razz:
با بابکم بد حرف زد پسمل بد:mad:

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه پست بچه ها خوندم

حتماً. نمیدونم چرا قبول نمی کنه.
تنها به خاطر مطلبی توی ویکیپدیا

persian_sky

عضو جدید
من همه پست بچه ها خوندم
مدرک ایشون دلیل بر تمدن 40 هزار ساله نبود ، دلیل بر جوامع 40 هزار ساله بود. لطفا به واژه ها دقت کنید .(در این مورد قبلا به طور کامل توضیح دادم) وقتی دانشمندان باستان شناس قدیمی ترین تمدن رو 4 هزار سال قبل از میلاد می دونن ، من چطور با یک تصویر از یک کتاب در مورد جوامع، تمدن ایران رو 40 هزار ساله بدونم؟ لطفاً کمی منطقی باشید.
بهتره ما ، وقتی موضوعی منطقی وعلمی نباشه در پذیرش اون مقاومت کنیم و اگر موضوعی منطقی بود متواضعانه بپذیریم .

persian_sky

عضو جدید
یک خبر خوب هم براتون دارم . یک تمدن جدید در ایران به اسم تمدن جیرفت کشف شده که دانشمندان تخمین میزنن قبل از تمدن بین النهرین باشه . البته جامعه ی علمی جهانی هنوز در پذیرش اون تردید دارند ولی احتمالا در صورت پی گیری و ارائه ی مدارک معتبر تمدن جیرفت کهن ترین تمدن جهان(7 هزار سال پیش ) باشه.

من به نقل از چند سایت از جمله ویکی پدیا مطالبی رو میذارم و اگه وقت داشته باشم یک تاپیک به این عنوان ایجاد می کنم:

تمدن جیرفت

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

تمدن جیرُفت یا شهرنشینی جیرُفت نام یافته‌های باستانشناسی تازه‌ای‌ست که در استان کرمان ایران در ۲۸ درجه و ۴۸ دقیقه پهنای جغرافیایی و درازای جغرافیایی ۵۷ درجه و ۴۶ دقیقه در نزدیکی جیرفت و هلیل‌رود به دست تیمهای چند ملیتی (غیر موثق) باستانشناس در دست بررسی و پژوهش است. یافتن چنین نقطه‌ای افقی تازه در یافته‌ها و نگره‌های باستان‌شناسان درباره تمدن خاورمیانه گشود.
این تمدن مربوط به ۷۰۰۰ سال پیش (غیر موثق) (پیش از تمدن بین النهرین) است. و به این طریق به عنوان کهن‌ترین تمدن شرق شناخته می‌شود که در دشت خوش آب و هوا و حاصلخیز هلیل رود سکنی داشته اند. در این محل چند لوحه گلی یافت شده و به خطی هندسی روی آن مطالبی نوشته شده (غیر موثق) که هنوز رمز گشایی نشده ولی در کل روایت‌گر آنست که این مردم مخترع خط و زبان بوده اند (غیر موثق) نه سومریان. پیش از این پنداشته می‌شد اولین مخترعین خط٬ ابتدا سومریان (۳۶۰۰ پ. م.) و سپس ساکنان نواحی جنوبی میان‌رودان و تمدن ایلام در خوزستان باشند.

وسایل به دست آمده از این تمدن تا به امروز بیشتر ظروف سفالی و سنگی، قطعات سنگ صابون و گاه وسایل مفرغی را شامل می‌شود. اهم صنعت منطقه همان کنده کاری روی سنگ صابونی است که دارای ظرافت خاص است و موارد کاربردی و زیبایی شناختی را در بر می‌گیرد. در روی این قطعات تصاویری از قبیل انسان، بز و گوسفند، نخل، مار و عقرب وجود دارد که البته تصاویر مار و عقرب معمولتر است. نکته دیگری که قطعات سنگ صابونی این منطقه را از سایر مناطق و تمدنهای دیگر جدا می‌کند چشم درخشان و مرصع کاری روی قطعات است. در برخی طرحها دیده می‌شود در دور تا دور ظرف چند حیوان در هم تنیده وجود دارند که برای کنار هم قرار دادن آنها نیاز به محاسبات پیچیده بوده.

به تصاویر دقت کنید اوج هنر در این تمدن رو می بینید. واقعا شگفت انگیزه!!!!

imaaaages.jpegimaeeges.jpeg

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدرک ایشون دلیل بر تمدن 40 هزار ساله نبود ، دلیل بر جوامع 40 هزار ساله بود. لطفا به واژه ها دقت کنید .(در این مورد قبلا به طور کامل توضیح دادم) وقتی دانشمندان باستان شناس قدیمی ترین تمدن رو 4 هزار سال قبل از میلاد می دونن ، من چطور با یک تصویر از یک کتاب در مورد جوامع، تمدن ایران رو 40 هزار ساله بدونم؟ لطفاً کمی منطقی باشید.
بهتره ما ، وقتی موضوعی منطقی وعلمی نباشه در پذیرش اون مقاومت کنیم و اگر موضوعی منطقی بود متواضعانه بپذیریم .

شهر سوخته برای کی بود؟

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهر سوخته نام بقایای شهری باستانی است که در ۵۶ کیلومتری زابل در استان سیستان و بلوچستان و در حاشیه جاده زابل-زاهدان واقع شده‌است.ایرانیان حدود 6000سال پیش در این شهر زندگی می کردند

این با 4000 سال 2000 سال اختلاف داره ها

persian_sky

عضو جدید
شهر سوخته نام بقایای شهری باستانی است که در ۵۶ کیلومتری زابل در استان سیستان و بلوچستان و در حاشیه جاده زابل-زاهدان واقع شده‌است.ایرانیان حدود 6000سال پیش در این شهر زندگی می کردند

بله شهر سوخته به عنوان قدیمی ترین شهر دنیا شناخته میشه نه قدیمی ترین تمدن
موضوع تمدن با شهر تفاوت می کنه
همین تمدن جیرفت که به اون اشاره شد گفته میشه با شهر سوخته و تمدن ایلام در ارتباط بوده از شهر سوخته اشیا شگفت انگیزی نظیر چشم مصنوعی کشف شده ولی به عنوان یک تمدن مطرح نیست

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز

توی متن اومده 4000 سال قبل از میلاد!!!!!
اگه با این 2000 و اندی جمع بزنین به همون 6000 سال میرسین!

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله شهر سوخته به عنوان قدیمی ترین شهر دنیا شناخته میشه نه قدیمی ترین تمدن
موضوع تمدن با شهر تفاوت می کنه
همین تمدن جیرفت که به اون اشاره شد گفته میشه با شهر سوخته و تمدن ایلام در ارتباط بوده از شهر سوخته اشیا شگفت انگیزی نظیر چشم مصنوعی کشف شده ولی به عنوان یک تمدن مطرح نیست

کاش به لینکایی که میزارم توجه کنید و سر بزنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!