آیا مغز شما از کار افتاده است ؟ می تونی امتحان کنی !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سـعید

مدیر بازنشسته
همین اول بگم که از دوستان تاپیک تکراری گیر خواهش می کنم که بزارن بقیه که ندیدن استفاده کنن......
برای دیدن جواب سوال , جواب رو هایلایت کنین...

امتحان نهايي براي پي بدن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! خداییش صادقانه بگین چند تا سوالشو درست جواب دادین. خواهشا تقلب نکنین و قبل از خوندن سوال پاسخ رو نگاه نکنید:)
در اينجا چهار سؤال معمولي و يك سوال جايزه وجود دارد. شما بايد فوراً به آنها پاسخ دهيد. شما نبايد وقت زيادي تلف كنيد، به همة سوالات فوراً پاسخ دهيد.
قبوله؟ پس آماده؟ حركت!

۱) سؤال اول:
شما در يك مسابقة سرعت شركت كرده‌ايد. از نفر دوم سبقت مي‌گيريد. اكنون در چه جايگاهي قرار داريد؟
.
.
.
.
.
جواب:
اگر پاسخ شما جايگاه اول بوده، بطور حتم شما داريد اشتباه مي‌كنيد! اگر شما از نفر دوم سبقت بگيريد، جايگاه او را به دست خواهيد آورد پس دوم مي‌شويد!
آيا جوابتان درست بود؟ نه؟ تو سؤال بعدي بيشتر سعي كن. آري/ نه؟ براي جواب دادن به سوال دوم به اندازه‌اي كه در سؤال اول وقت تلف كردي، معطل نكن.

۲) سؤال دوم:
اگر از نفر آخر سبقت بگيريد، جايگاه شما…؟
.
.
.
.

جواب:
اگر پاسخ شما جايگاه يكي‌مانده به آخر بوده، دوباره داريد اشتباه مي‌كنيـد! به من بگو ببينم: تو چطور ميتوني از نفر آخر سبقت بگيري؟؟؟؟
تا اينجا كه زياد خوب نبودي! بودي؟

۳) سؤال سوم:
يه سؤال خيلي سادة رياضي! توجه: اين مسئله فقط بايد در كلة شما حل شود! از كاغذ و قلم و ماشين‌حساب استفاده نكنيد. و حالا سوال:
1000 تا بگير و 40 تا بهش اضافه كن.
حالا 1000 تاي ديگه بهش اضافه كن.
حالا 30 تا اضافه كن.
1000 تاي ديگه اضافه كن.
حالا 20 تا اضافه كن.
حالا 1000 تاي ديگه هم اضافه كن.
حالا 10 تا بهش اضافه كن.مجموعش چقدر شد؟
.
.
.
.
.
جواب:
مجموعش شد 5000 تا؟ جواب درست در حقيقت 4100 مي‌باشد! قبول نداري؟ با ماشين حساب خودت چك كن! امروز قطعاً روز تو نيست. ميشه سؤال آخر را درست جواب بِدي؟

۴) سؤال چهارم:
پدر مريم پنج تا دختر داره:
نانا،
نِ‌نِ،
ني‌ني،
نُ‌نُ،
اسم دختر پنجم چيه؟
.
.
.
.
.

جواب:
نونو؟ نــــــه! البته نه. اسمش مَريمه! سؤال رو دوباره بخون.

جایزه) خُب، حالا سؤال جايزه:
يه آقاي كر و لالي ميخواد مسواك بخره. با در آوردن اداي مسواك زدن، اون ميتونه خواسته‌اش را به دكاندار حالي كنه و موفق به خريد مسواك بشه.
سؤال:
حالا اگه يه مرد كوري بخواد عينك آفتابي بخره، چطوري بايد منظورش رو به فروشنده حالي كنه؟
.
.
.
.
.

جواب:
اون فقط بايد دهنشو باز كنه و اينو از فروشنده بخواد. به همين سادگي!
* خودتو چطور ديدي؟

آخرین ویرایش:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من فقط به سول سوم نتونستم جواب بدم... حالا به نظر شما تا چه حد مغزم کار میکنه؟؟؟؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چون معماری هستی کارت حرف نداره.....100% کار میکنه....;)
مرسی داش سعید... دمت گرم.
هیچ دقت کردید من از اون موقعی که تازه وارد بودم تاحالا طرز حرف زدنم خیلی فرق کرده؟؟؟
یکی منو دعوا کنه که درست حرف بزنم.

archi_arch

مدیر بازنشسته
لطفا قبل از ارسال تاپیک حتما سرچ کنید.

تاپیک قبلی با همین مضمون:تست هوش
لطفا ادامه ی بحث رو همونجا دنبال کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.