آیا شما آدم متفاوتی هستی؟ متفاوت بود چطوری؟به چه قیمتی؟

arash250

عضو جدید
سلام دوستان گرامی
این یک گفگو آزاده و بیشتر مایلم نظر شما عزیزان گرامی را بشنویم و با هم بحث کنیم .

آیا شما فکر می کیند فرد متفاوتی و خاصی هستید؟ (اگر جواب مثبته بگید از چه نظر؟ توانایی های علمی/ عتماد به نفس / خوشتیپ بودن/ و .. هرچیز دیگه ای که شما فکرش را میکنید که باعث خاص شدن شما شده را نام ببرید)

به نظر شما متفاوت چقدر خوبه؟:surprised:
به نظر شما متفاوت بودن با خاص بودن یکی هستش یا با هم تفاوت دارید؟ در هر دو حالت نظرتون را بگید؟
به نظر شما برای متفاوت بودن باید چه قیمی ترا داد؟ باید از چه چیزایی بگیزریم تا متفاوت تر باشیم؟

منتظرتونماااااااااااااا پس شروع کنید استارت بحث را بزنید;):gol:

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خیلی متفاوتم!
هم قیافم به اینجا نمیخوره
هم رفتارم(بلد نیستم مخ بزنم)
هم توانایی علمی

واسه همین زیاد با دیگران سرو کار ندارم

sahar tala

عضو جدید
من فكر ميكنم تو يه سري خصوصيات متفاوتم...
يكي صبور بودنمه كه همه تحسينش ميكنن...
يكي تواناييم تو بخشيدن ديگران...
ديدگاهم نسبت به عشق...كه تاحالا كسي پيدا نشده مثل من فكر كنه...
حافظه ي خيلي قوي اي دارم...
....بازم هست يادم اومد ميگم

متفاوت بودن هم خوبه هم بد...خوبه چون هركسي دوست داره خاص باشه بده چون تو يه جاهايي اگه متفاوت باشي دركت نميكنن...
به نظر من متفاوت بودن همون خاص بودنه...چون كسي كه با بقيه فرق ميكنه ميگن خاصه...
به نظر من بعضي تفاوت ها ذاتي هستن و قيمتي ندارن مثل همين حافظه ي خوب...ولي براي بعضي از تفاوت ها آدم زجر ميكشه...مثل صبور بودن!

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه ی آدما با هم متفاوتن...
تفاوت یه چیز عمومیه...
در برخی ها تو ظاهرشون بیشتر نمود میکنه...
الان همه میان میگن آررره من با همه متفاوتم... و درست هم میگن...چون هستن...

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه انسان بسیار معمولی ام. هم از نظر دانش و هم از نظر شکل ظاهری و لباس پوشیدن و رفتار و همه چی.
هیچوقت بخاطر دیگران طالب مد نبودم ولی همیشه هم شیک پوش هستم.
رفتار دیگران رو تحلیل میکنم و اگه مناسب نبودند کاری بکارشون ندارم.
تو جامعه همیشه راحت هستم و تو چش نمیزنم.
کلا از زندگیم راضی ام.
در زمینه تحصیلی هم فوق العاده موفق هستم.
کمبود های خودمم میدونم و سعی میکنم بهبود بدم.
شادیهایم مال خودمه و تنبیهات و تشویق هایم هم خودم تعیین میکنم و از دیگران رو خوانی نمیکنم . عقیده خودمو رک و راست میگم و کسی رو هم مجبور نکردم که منو قبول بکنه یا رد کنه. به اعتقادات دیگران هم احترام میذارم ولی اگه کسی بخواد اعتقاداتشو تحمیل کنه جلوش در میام.
کلا معمولی معمولی هستم. شایدم کمی کمتر از معمول.

arash250

عضو جدید
همه ی آدما با هم متفاوتن...
تفاوت یه چیز عمومیه...
در برخی ها تو ظاهرشون بیشتر نمود میکنه...
الان همه میان میگن آررره من با همه متفاوتم... و درست هم میگن...چون هستن...

سلام دوست عزیز
آره اون را که قبول دارم همونجوری که پنج تا انگشت دست مثل هم نمیشن آدم ها هم متفاوتن .
ولی یه سری تفاوت های خاص منظور منه
یه سری تفاوت ها که ارزش خاصی دارند و وقتی بهشون فکر کنی مثلا باعث موفقیتت بشه یا هر چیز دیگه ای;)

arash250

عضو جدید
من فكر ميكنم تو يه سري خصوصيات متفاوتم...
يكي صبور بودنمه كه همه تحسينش ميكنن...
يكي تواناييم تو بخشيدن ديگران...
ديدگاهم نسبت به عشق...كه تاحالا كسي پيدا نشده مثل من فكر كنه...
حافظه ي خيلي قوي اي دارم...
....بازم هست يادم اومد ميگم

متفاوت بودن هم خوبه هم بد...خوبه چون هركسي دوست داره خاص باشه بده چون تو يه جاهايي اگه متفاوت باشي دركت نميكنن...
به نظر من متفاوت بودن همون خاص بودنه...چون كسي كه با بقيه فرق ميكنه ميگن خاصه...
به نظر من بعضي تفاوت ها ذاتي هستن و قيمتي ندارن مثل همين حافظه ي خوب...ولي براي بعضي از تفاوت ها آدم زجر ميكشه...مثل صبور بودن!

سلام دوست عزیز مرسی که داخل بحث شرکت کردی و نظرتو گفتی
میشه اون قسمت هایی را که رنگ قرمز کردم بیشتر باز کنید؟
چر زجر؟ خوب اگه زجر میکشی چر ابخشش ؟:question:

arash250

عضو جدید
من یه انسان بسیار معمولی ام. هم از نظر دانش و هم از نظر شکل ظاهری و لباس پوشیدن و رفتار و همه چی.
هیچوقت بخاطر دیگران طالب مد نبودم ولی همیشه هم شیک پوش هستم.
رفتار دیگران رو تحلیل میکنم و اگه مناسب نبودند کاری بکارشون ندارم.
تو جامعه همیشه راحت هستم و تو چش نمیزنم.
کلا از زندگیم راضی ام.
در زمینه تحصیلی هم فوق العاده موفق هستم.
کمبود های خودمم میدونم و سعی میکنم بهبود بدم.
شادیهایم مال خودمه و تنبیهات و تشویق هایم هم خودم تعیین میکنم و از دیگران رو خوانی نمیکنم . عقیده خودمو رک و راست میگم و کسی رو هم مجبور نکردم که منو قبول بکنه یا رد کنه. به اعتقادات دیگران هم احترام میذارم ولی اگه کسی بخواد اعتقاداتشو تحمیل کنه جلوش در میام.
کلا معمولی معمولی هستم. شایدم کمی کمتر از معمول.

به ترتیب جواب میدم:
چرا شیک پوشی را دوست دارید؟ فکر میکنید اینجوری فرد مهم تری هستید؟ البته نوع پوشش معمولا به خانواده یا جامعه ای که آدم داخل اون بزرگ شده بر میگرده . مثلا با توجه به ارزش ها و هنجار ها ما نوع پوشش و مدل لباس خودمون را انتخاب می کنیم
نظر شما چیه؟

متد شما برای تحیلیل رفتار بقیه چیه؟ زبان بدنشون را می خونید؟ یا نه فقط به نوع برخورد لفظی اونها با خودتون توجه دارید؟
یا ترکیبی از هردوی این؟

خوب براتون آرزوی موفقیت روز افزون دارم و امیدوارم همیشه از ندگیتی راضی تر و خرسند تر از قبل باشید .

تنبی ها و تشویق هاتون را خودتون تعیین می کنید؟:cool: به نکته خوبی اشاره کردید ولی اگر ممکنه یه خورده بازتر کنید . مثلا چطوری خودتون را تشویق می کنید یا چجوری برای خودتون یک تنبیه در نظر می گیرید؟ من مطئنم تنبیه و تشویقی که آدم خودش به خودش اعمال کنه نتیجه بهتر و عمیق تری خواهد داشت نظر بقیه چیه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به ترتیب جواب میدم:
چرا شیک پوشی را دوست دارید؟ فکر میکنید اینجوری فرد مهم تری هستید؟ البته نوع پوشش معمولا به خانواده یا جامعه ای که آدم داخل اون بزرگ شده بر میگرده . مثلا با توجه به ارزش ها و هنجار ها ما نوع پوشش و مدل لباس خودمون را انتخاب می کنیم
نظر شما چیه؟
ج : من کلا از تمیزی و شیک بودن خوشم میاد , چون تو رفتارم هم تاثیر بسزائی میذاره و همیشه بهم میگه که باید درست عمل کنم.

متد شما برای تحیلیل رفتار بقیه چیه؟ زبان بدنشون را می خونید؟ یا نه فقط به نوع برخورد لفظی اونها با خودتون توجه دارید؟
یا ترکیبی از هردوی این؟
ج : ما وقتی یه رفتاری رو از دیگران میبینیم باید بدونیم که این که ما میبینیم یه نتیجه است. نتیجه سالها زندگی اون فرد و فهم و درکی از زندگیش داشته. پس نمیشه کاریش کرد. ولی میشه طوری اون رفتار رو مدیریت کرد که هم آزار دهنده نباشه و هم اینکه اون فرد بتونه راحت باشه.

خوب براتون آرزوی موفقیت روز افزون دارم و امیدوارم همیشه از ندگیتی راضی تر و خرسند تر از قبل باشید .
ج : مرسی . من هم متقابلا برای شما ارزوی موفقیت دارم.

تنبیه ها و تشویق هاتون را خودتون تعیین می کنید؟:cool: به نکته خوبی اشاره کردید ولی اگر ممکنه یه خورده بازتر کنید . مثلا چطوری خودتون را تشویق می کنید یا چجوری برای خودتون یک تنبیه در نظر می گیرید؟ من مطئنم تنبیه و تشویقی که آدم خودش به خودش اعمال کنه نتیجه بهتر و عمیق تری خواهد داشت نظر بقیه چیه؟
ج: عدم دریافت سیستم تنبیه و تشویق از بیرون باعث میشه که انسان خودش برای خودش تصمیم بگیره و دهن بین نباشه. اونوقت بهتر میتونه تصمیماتش رو کاربردی کنه. یعنی دیگران براش تعیین تکلیف نکنند و خود شخص صلاح زندگیشو با معیار های خودش تعیین بکنه.

آخرین ویرایش:

ستایش ت

عضو جدید
من متفاوتم از جهتی که خاصم و جذابم هم از نظر چهره هم از نظر فن بیان وکلام این حرف خودم نیستا همه نزدیکام و استادام بهم میگن:smile:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این روز ها اگه صادق و بی تکلف باشی ، از نظر دیگران عجیب و متفاوت جلوه میکنی.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من متفاوتم از جهتی که خاصم و جذابم هم از نظر چهره هم از نظر فن بیان وکلام این حرف خودم نیستا همه نزدیکام و استادام بهم میگن:smile:
من تصور میکردم که استاد ها تدریس میکنند نگو که از این حرفام به دانشجو میزنن. عجیبه

behnamcp

کاربر فعال
بله
متفاوتم
اینکه از علم آموزی لذت می برم
عاشق کتابم
تا حد زیادی احساساتی هستم اگر کسی بهم محبت کنه هیچ وقت فراموش نمی کنم
علاقه زیادی به خانواده ام دارم
به زبان و ادبیات کشورم افتخار می کنم
به اصل آزادی بیان اعتقاد دارم و بر این باورم همه انسانها صرف نظر از عقیده و دیدگاه و مذهبی که دارند دارای حقوق مساوی هستند
اهل مد نیستم ولی سعی می کنم مرتب و آراسته باشم
از اینکه مورد احترام و توجه دیگران باشم لذت می برم
یه ویژگی هم هست که بعضیها در موردم میگن اون هم لجبازه

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متفاوت بودن یعنی ویژه گی خاصی که دیگران نداشته باشند. چقدر بی سوادند اونایی که نمیدونن حتی معنی متفاوت بودن چیه .

behnamcp

کاربر فعال
خدایا:عقیده مرا ازدست " عقده ام"مصون بدار و به من قدرت تحمل عقیده "مخالف" ارزانی كن.دکتر علی شریعتی

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متفاوت بودن اگه مربوط ب هوش و انواع اون باشه خیلی عالی میشه. هوش میان فردی ' درون فردی 'کلامی 'ریاضی 'هیجانی 'جنبشی و دهها نوع دیگه.

بالا