آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟

mahaya67

عضو جدید
من که می ترسم ولی کنجکاوم بدونم. یه مدت خیلی مطالعه کردم درباره شون.

به نظرم به خودی خود و تنها با حرف زدن سراغ ادم نمیان

منم یه مدت تو دوره نوجوونی خیلی گیر داده بودم به این موضوع، دوس داشتم ببینمشون ، راجع به این چیزا خیلی پرس و جو و مطالعه کردم آخرشم موفق شدم . ولی دیگه نمیخواممم:cry:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم یه مدت تو دوره نوجوونی خیلی گیر داده بودم به این موضوع، دوس داشتم ببینمشون ، راجع به این چیزا خیلی پرس و جو و مطالعه کردم آخرشم موفق شدم . ولی دیگه نمیخواممم:cry:

من دوس ندارم ببینم ولی دوس دارم در موردشون بدونم. یه چیزایی پیش اومد که من بیشتر راغب شدم بدونم.

موفق شدی ببینی یا موفق شدی بیشتر بدونی؟؟

mahaya67

عضو جدید
من دوس ندارم ببینم ولی دوس دارم در موردشون بدونم. یه چیزایی پیش اومد که من بیشتر راغب شدم بدونم.

موفق شدی ببینی یا موفق شدی بیشتر بدونی؟؟

دنبال این بودم که ببینمشون ، بخاطر همینم راجبهشون تحقیق میکردم و دیدمشون ، اصلا ترسناک نیستن ولی فک میکنم ترسش بیشتر بخاطر این حسه که میدونی الان یه جن پیشته . ولی بعدش یه ماجراهایی واسم پیش اومد دیگه نخواستم ببینمشون.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دنبال این بودم که ببینمشون ، بخاطر همینم راجبهشون تحقیق میکردم و دیدمشون ، اصلا ترسناک نیستن ولی فک میکنم ترسش بیشتر بخاطر این حسه که میدونی الان یه جن پیشته . ولی بعدش یه ماجراهایی واسم پیش اومد دیگه نخواستم ببینمشون.

وووو قضیه جالب شد...از شمایلشون بگو...

چرا نخواستی دیگه ببینی؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باوشه :smile: اتفاق که میگم یعنی مثلا یه لامپی میترکه ، یا فیوز میپره و این جور چیزا:cool:

اها من فک کردم خدای نکرده یه اتفاق بد میفته...بازم بی خیال اجی...دیگه اصلا جایی نگو دربارشون...

m&&m

عضو جدید
جونم نترس مزاحم هرکسی نمی شن باید ذاتی مدیوم خوبی باشی یا اکتسابی مدیوم خوبی بشی...

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
باز تاپیک جن و نصف شبی اوردن بالا

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه با عرض معذرت فک نکنم مال این حرفا باشی :D
یه وقتی پس میفتی خونت میوفته گردن من
ای بابا ، شما بفرست کاری به اونجاهاش نداشته باشین
می خوام ی خورده جنه رو بترسونم ، خیلی حال میده گردنشو محکم بگیری تا چشای قرمزش سبز شه
ی دونه مذکرشو بفرس خوش ندارم ضعیفه هاشونو بترسونم ، باشه؟

mahaya67

عضو جدید
می خوام ی خورده جنه رو بترسونم ، خیلی حال میده گردنشو محکم بگیری تا چشای قرمزش سبز شه

خداوکیلی به جون خودم باز وسط کامنت لپ تاپم خاموش شد، من شوخی نکردما حالا شما به شوخی بگیر تا خودشون بیان سراغت امشب تو خواب حالتت بدن

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
خداوکیلی به جون خودم باز وسط کامنت لپ تاپم خاموش شد، من شوخی نکردما حالا شما به شوخی بگیر تا خودشون بیان سراغت امشب تو خواب حالتت بدن
لپتاپ ات گیگا بایت نیست ؟؟؟:| ....
نه بچه های خوبی ان الکی به هرکسی ظاهر نمیشن

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف ک سراغ من نمیان

لپتاپ ات گیگا بایت نیست ؟؟؟:| ....
نه بچه های خوبی ان الکی به هرکسی ظاهر نمیشن
:D

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره اصولا صراغ آدمای ترسو نمیرن :smile:
:D اگه من با این وضعیتم ترسو محسوب میشم ، ادمای با جرات دیگه کیااااااان
سالی بیست شب تو کوهم ، حداقل 6-7 شبش داخل غار .... ی بار این جنابان جن رو ندیدم { اصلا بهشون اعقاد ندارم ک بخوام ببینم } شمام این حوادث علمی رو مارائ طبیعه ندونین

• Like
واکنش ها: ?Why

mahaya67

عضو جدید
سالی بیست شب تو کوهم ، حداقل 6-7 شبش داخل غار .... ی بار این جنابان جن رو ندیدم { اصلا بهشون اعقاد ندارم ک بخوام ببینم } شمام این حوادث علمی رو مارائ طبیعه ندونین

قرار نیست که چون شما ندیدینشون وجود نداشته باشن، خدارو هم کسی تا حالا ندیده پس خدا وجود نداره؟! وجود جن رو هم من وشما قرارنیست ثابت کنیم فرقی نمیکنه که من دیدمشون یا نه چون وجود داشتنشون اثبات شده هست و تو قران همه چیز راجع بهشون گفته شده.

?Why

عضو جدید
بیست شب تو کوه ؟ 6-7 شبش توغار ؟؟
سربازی ؟ انسان اولیه ؟ زاهد ؟ تروریست ؟ منتظر وحی ؟ قاچقاچی ؟ جن گیر ؟
چیکاره ای بزرگوار ؟

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیست شب تو کوه ؟ 6-7 شبش توغار ؟؟
سربازی ؟ انسان اولیه ؟ زاهد ؟ تروریست ؟ منتظر وحی ؟ قاچقاچی ؟ جن گیر ؟
چیکاره ای بزرگوار ؟
دلداده ی طبیعت و کوهنوردی:D
اواتارت لذت بخشه

• Like
واکنش ها: ?Why
بالا