آیا به مردم پاکستان کمک کردید؟

آیا به مردم پاکستان کمک کردید؟

• بله وظیفه هر مسلمان بود

رای: 12 24.0%
  • بله وظیفه هر مسلمان بود ولی به خاطر مشکلاتی نتونستم اینکار را انجام بدم

رای: 7 14.0%
  • خیر تو ایران خودمون چندین برابر بد بخت تر داریم که واجبترند

رای: 30 60.0%
  • ول کن بابا این حرفها رو حال نداریم

رای: 1 2.0%

• مجموع رای دهندگان
    50

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی میدونم تو جیب بیت المال داران میره. چیکار دارم بدم!
همون بم هرچی کمک داخلی و خارجی بود برا خودشون برداشتنو پسمونده هاشو به مردم دادن!
ملت دیگه گول نمیخورن. البته ساندیسی ا چرا.

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگر یه قرص نون داشته باشم
و اگر با اون یه دونه سیر بشم
سعی می کنم نصفشو بدم به یه گشنه و نصفشو بخورم
در مورد حماقتی هم یکی از ....... گفتند باید بگم صحبت های Metal Gaurd بهترین توصیف بود

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزینه هات مشکل دارن چون وقتی میگی وظیفه ی هر مسلمان انگار چون مسلمونیم باید کمک کنیم یا شاید چون اونا مسلمونن.
به نظر من تو شرایط خاص مثل زلزله یا سیل وظیفه ی هر انسان کمک به همنوعه. چه طرف دوست باشه چه دشمن. حداقل همه میدونیم بچه ها که گناهی نکردن.
از طرفی من خودم موافق جمله ی "چراغی که به خانه نکوست به مسجد حرام است" هستم ولی در مواردی مثل کمک به فلسطین . مساله ی پاکستان یه مساله ی جداست.
موضوع سر یه بلای بزرگه . اینجا جون آدما مطرحه. گور بابای سیاست

*mana

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا
اولا کشور خودم مهمتر
دوما هرگز به دشمنای خودم کمک نمی کنم به مردم سنی وهابی که کشتن مارو راه بهشت رفتن خودشون میدونن کمک نمی کنم خدا خودش داره به ما کمک می کنه حالا ما بریم به دشمنامون کمک کنیم:razz:

سنی با وهابی فرق داره عزیز
وهابی این تفکراتی که میگی رو داره ولی سنی نداره

tatu_lover1366

عضو جدید
اون دوستی که فرمودند هنوز انقدر احمق نشدم که ....

دقیقا" با این توهین به تمام کسانی که این کمک انسان دوستانه رو کردند نشون دادید شایستگی این صفت رو دارید.

برای کسایی که از جیب خودشون کمک میکنند گفتم مهندس
ماشالا امثالی که از جیب بیت المال میدوزدند و میان اینجا ادعای انسان دوستی میکنن که دست مارگارت تاچر رو هم از پشت بستن و مارو احمق گیر آوردن
شما که راس میگی مهندس و فقط محض انسان دوستی و احساس مسئولیت انسانی رفتن کمک کردن و منم به قول شما بخاطر صفتی که شما شایستگیش رو نسبت دادید حرفتون رو باور میکنم
اما تف تو شرف اونایی که تنها به دلیل مسائل سیاسی و حاشیه ای کمک کردن اونم نه از جیب خودشون بلکه با دزدیدن از بیت المال و به واسطه همین کارهای نمادینی که همه جا هم تو بوق میکنننش و دین داریشون رو اینجوری نشون میدند و نه بخاطر انسانیت کمک کردن, که اگه بحث انسانیت بود مطمئنا مردم هاییتی واجب الکمک تر بودن
یا همین هایی که دم از رفتار انسانی میزنند ,اگر یک سیل مثل همین تو اسرائیل بیاد از هر حیوانی پست تر میشند
حداقل جلوی من این حرفهای انسان دوستانه رو نزن مهندس , من 4 سال تو بسیج بودم و بهتر از هر کسی در جریانه معنای انسان دوستی ام

آخرین ویرایش:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای کسایی که از جیب خودشون کمک میکنند گفتم مهندس
ماشالا امثالی که از جیب بیت المال میدوزدند و میان اینجا ادعای انسان دوستی میکنن که دست مارگارت تاچر رو هم از پشت بستن و مارو احمق گیر آوردن
شما که راس میگی مهندس و فقط محض انسان دوستی و احساس مسئولیت انسانی رفتن کمک کردن و منم به قول شما بخاطر صفتی که شما شایستگیش رو نسبت دادید حرفتون رو باور میکنم
اما تف تو شرف اونایی که تنها به دلیل مسائل سیاسی و حاشیه ای کمک کردن اونم نه از جیب خودشون بلکه با دزدیدن از بیت المال و به واسطه همین کارهای نمادینی که همه جا هم تو بوق میکنننش و دین داریشون رو اینجوری نشون میدند و نه بخاطر انسانیت کمک کردن, که اگه بحث انسانیت بود مطمئنا مردم هاییتی واجب الکمک تر بودن
یا همین هایی که دم از رفتار انسانی میزنند ,اگر یک سیل مثل همین تو اسرائیل بیاد از هر حیوانی پست تر میشند
حداقل جلوی من این حرفهای انسان دوستانه رو نزن مهندس , من 4 سال تو بسیج بودم و بهتر از هر کسی در جریانه معنای انسان دوستی ام

یا هنوز متوجه توهینت به هموطنات نشدی یا متوجه شدی و از وقاحت کم نمیاری !
در هر دو صورت شایسته ی همون صفتی هستی که به هموطنای انسان دوستت نسبت دادی.