آیا باید به عقاید دیگران احترام بگذاریم ????

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
برای اینکه یک جامعه سالم و شاداب و پویا داشته باشیم باید به عقاید و نظرات منطقی همدیگه احترام بذاریم احترام گذاشتن به عقاید همدیگه هم تو دین و هم تو فرهنگ ما توصیه شده البته برای این کار اول باید ظرفیت نقد پذیری و استانه تحمل خودمون رو بالا ببریم به امید همچین روزی

saman205

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من هرکسی یه عقیده داره جای خوداماقضیه شیطان پرستی یه امرغیرعادی وکاملا نادرست وبازور یا تخریب کسی هم درست نمیشه یا عقیدش تغییر نمیکنه باید باشیوه درست وبجا راه درست وعقیده درست روبهشون نشون داد درست هرکسی آزادی عقیده باید داشته باشه اما نباید همه رو ول کرد تا فساد درجامعه گسترش پیدا کنه وباعث تخریب دینمون بشه همون اول مگه همه مسلمون بودن وخداپرست .باراهنمایی پیامبراوامامان معصوم وقرآن کریم به این دین روی آوردن.هرچیزی یه چارچوبی داره نباید خارج ازاون چارچوب عمل کرد.
مشکل اینه که اونا راهنمایی پذیر نیستن
احترام یک قضیه دو طرفه است احترام نذاری نباید انتظار احترام داشته باشی.
درست ولی حالا که اونا احترام نمیزارن ما هم باید چ کنیم
به اعتقاد بسیاری از بزرگان تشیع مال غیر مسلمان و مسلمان سنی رو میتونی غضب کنی وهمین مال هم حلاله.یعنی نباید به تشیع احترام گذاشت؟اشتباه همینجاست.
منمم همچین چیزایی شنیدم ولی قبول کردنش خیلی سخته آخه خدای ما میگه در دین هیچ اجباری نیست پ چرا مامیتونیم اموال غیرمسامان رو غصب کنیم
این سوال یه جوری ازار دهنده نیست؟
بدیهیه که باید احترام گذاشت. مثل اینکه ایا ما باید نژادپرستی نکنیم. ایا ما باید دروغ نگیم . یا قضاوت نکنیم دیگران رو.معلومه که نباید اینکارا رو نکنیم.
بله آزار میداد که اومدم پرسیدم
درسته که باید احترام گذاشت ولی مشکل اینه که اونا احترام نمیزارن حالا شما میخای چ کنی

coherent

عضو جدید
مشکل اینه که اونا راهنمایی پذیر نیستن

درست ولی حالا که اونا احترام نمیزارن ما هم باید چ کنیم

منمم همچین چیزایی شنیدم ولی قبول کردنش خیلی سخته آخه خدای ما میگه در دین هیچ اجباری نیست پ چرا مامیتونیم اموال غیرمسامان رو غصب کنیم

بله آزار میداد که اومدم پرسیدم
درسته که باید احترام گذاشت ولی مشکل اینه که اونا احترام نمیزارن حالا شما میخای چ کنی
به نظر من برای خودت زندگی کن. تو باید با بزرگواری به حال افراد حقیری که به این فضیلت نرسیدند افسوس بخوری.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید احترام گذاشت
ولی دوست من
آنکس که بداند و بداند که بداند اسب شرف از گنبد گردون برهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند آگاه نمایید بسی خفته نماند
آنکس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد و دهر بماند

پس ارزش خودت رو برای کسی که اصلا درک نمیکنه که تو چی میگی و برای چی داری اینو بهش میگی پایین نیاروبحث بیخود هم نکن مگه اعصابت رو از سر راه آوردی؟یا پیامبری که بخوای ارشادش کنی!!!هرکسی اختیار دار اعمال خودشه

vooroojak khanoom

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحثي 13 مربوط ميشه به يك برحه ي تاريخي تو زمان خشايار شاه...........حالا هر كي دوس داره اين قبيل مسائلو جدي بگيره و تو زندگيش بكار ببنده ازاده.....
ولي همه ي عقايدا مثه هم نيستن ............. دقيقا همين كه اشاره كردي استارتر عزيز...........شيطان پرستي يه چيزيه كه اگه تو دست به تخريب چهرش نزني اون انسانيت تو و تمام حرمت هاي انساني تو رو زير پاش لگد مال مي كنه..........اين كه شما بهش اشاره كردي موضوعي نيس تو 4خط بشه در موردش صحبت كرد بحث وسيعيو مي طلبه............مناسكي كه شيطان پرستا دارن كارايي كه توش انجام ميدن مثه قرباني كودكان مسلمان و خانواده هاي مذهبيه مسيحي و اعمال ديگه اي كه از گفتنش شرم دارم........وهدفشون ازدياد نسل حرام زاده هست..........شديدا مخرب اهداف والاي افرينش انسان و به زوال كشاندن اون ست........
نتيجه اينكه بعضي وقتا نمي توني ساكت و اروم بشينيو بگي عيسي به دين خود موسي به دين خود.............

maneger fd

عضو جدید
عقاید هر کسی....
چه بد و چه خوب...
چه درست و چه غلط....
باید به اونها احترام گذاشت...
میتونیم بحث کنیم و نظر خودمون رو البته به صورت منطقی و با دلایل صحیح ارائه بدیم ولی هرگز نباید بی احترامی کنیم.

منم همين نظرو دارم

درکه

عضو جدید
هرکس برای خودش عقاید داره برای خودش خوب هست نمی دونم من برای عقاید خودم مفید هست