آیا از فرهنگ بالائی برخورداریم ؟

MSS13

عضو جدید
من نمیگم خیلی بافرهنگم اما میدونم شما دوستای عزیز فرهنگتون در هر زمینه ای زیاده ، بهتره بزارید با اولین سوال شروع کنم :
1- وقتی دارین تو پیاده رو قدم میزند و از این تراکتهای تبلیغاتی بهتون میدن باهاش چیکار می کنید؟
دوستان منتظر سوالای بعدی باشید ،تا بعد :cool:

rozan

عضو جدید
بیشتر وقتها از جاهایی که رد میشم دیگه میدونم تبلیغ واسه چیه نمیگیرم
وقتی هم جدید باشه میگیرم میخونم میگیرم تو دستم تا یه اشغتلی پیدا کنم بندازمش 2 اشغالی

MSS13

عضو جدید
بله درستش هم همینه حالا سوال بعدی :
2- اگه هنگام پیاده روسی هوس کردید از مغازه خوراکی یا نوشیدنی بخرید با ظرفش چیکار می کنید؟
در آینده جواب سولات با عکس همراه خواهد بود ;)

jujushow

عضو جدید
من اکثر اوقات نمیگیرم ... حتی طرف گاهی اصرار میکنه منم میگم ممنون چند دقیقه پیش صرف شده ! :D
پس حدود 90 درصد اوقات به هیچ عنوان قبول نمیکنم . 10 درصد موارد که ممکنه برام خیلی جذابیت داشته باشه که تبلیغ چیه قبول میکنم ، بسته به موضوعش یه نگاه میکنم و ....

اگر کاغذش خیلی کوچیک و کم حجم باشه میذارم جیبم ، اگر بزرگ باشه معمولا اونقدر هی بازش میکنم و مچالش میکنم ( که حوصلم سر نره ! ) تا یه سطل پیدا بشه .
اعتراف میکنم در 1 درصد مواقع که کاغذش کوچیک باشه ممکنه بندازم توی جوب ! :confused: اونم فقط چون میدونم کاغذ تجزیه میشه ، با این حال خودم خوشم نمیاد ... :D

انصافا کم دیدم کسی رعایت کنه . تازه اینا که کاغذ هست ، از اشغال چیپس و پفک و کیک گرفته تا ابمیوه و حتی ایستک و نوشابه !!!!
اگه سطل اشغال کنارشون بوده انداختند توی سطل اگر نبوده .... !!!!

Sarp

مدیر بازنشسته
با اینکه معتقدم بی فرهنگترین ملت هستیم ، ولی گاها کیف کمریم هم از انواع آت آشغال پر میشه !

MSS13

عضو جدید
بی فرهنگ ترین ، بلا نسبت بعضیا باهات 100% موافقم;)

payamhetfild

عضو جدید
کمک...کمک...!!!1

کمک...کمک...!!!1

سلام دوست عزیزم به کمک فوری شما احتیاج دارم....من دانشگاه کار قزوین قبول شدم...و شدیدا به مشاوره ی شما نیاز دارم...امیدوارم کمکم کنید داداش خیلی بهتون احتیاج دارم...لطفا ...چه طوری باهاتون صحبت کنم؟

MSS13

عضو جدید
سلام دوست عزیزم به کمک فوری شما احتیاج دارم....من دانشگاه کار قزوین قبول شدم...و شدیدا به مشاوره ی شما نیاز دارم...امیدوارم کمکم کنید داداش خیلی بهتون احتیاج دارم...لطفا ...چه طوری باهاتون صحبت کنم؟
اینجا ؟ بهتر نبود سر جاش کمک می خواستید؟ تو تالار ساخت منتظرتونم.;)

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
من می ذارم تو کیفم میام خونه موقع درس خوندن پشتش چک نویس می کنم:D

سمیه امیری

عضو جدید
سلام
منم یه موقع هایی میگیرم یه موقع نه
نه اینکه خیلی ادعای ادب وفرهنگ دارم سعی می کنم حتما تو سطل زباله بندازمشون

Sarp

مدیر بازنشسته
حالا یه نفر اول تایپیک گفته "آشغال" !
حالا ملت گیر دادن به آشغال و سطل زباله

منظور اینکه تو این مملکت فرهنگ تو سطل زباله تعریف میشه

MSS13

عضو جدید
حالا یه نفر اول تایپیک گفته "آشغال" !
حالا ملت گیر دادن به آشغال و سطل زباله

منظور اینکه تو این مملکت فرهنگ تو سطل زباله تعریف میشه

بله فرهنگ فقط تو سطل زباله تعریف نمیشه؟اصلا به نوشته زیر تاپیکت گیر میدم:D
سوال بعدی:
3- چه قدر به قومیت های دیگه احترام میزاریم و اونا رو مثل خودمون میدونیم ؟