آیا از دانشگاهی که توش درس می خونید یا فارغ التحصیل شدین ،راضی هستید؟
سلام دوستان
این تاپیک برای آشنایی بیشتر از دانشکده های شیمی است.
چقدراز دانشگاهتون رضایت دارین ؟
سطح علمی وامکاناتش تو دانشگاهای کشور چطوره؟
ممنون
من راضی نیستم، و باتوجه به یه سری مشکلات مجبور شدم اونجا بمونم. اما دانشکده شیمیش توی گرایش های تجزیه و آلی خوبه. وقتی من اومدم گروه شیمی فیزیکش فوق العاده بود اما 2 تا از خوباش رفتن و گروه کلا به فنا رفت. یکیشون که واقعا استاد بود داره میره کانادا برا تدریس و اون یکی هم رفته دانشگاه تهران.
آیا از دانشگاهی که توش درس می خونید یا فارغ التحصیل شدین ،راضی هستید؟
سلام دوستان
این تاپیک برای آشنایی بیشتر از دانشکده های شیمی است.
چقدراز دانشگاهتون رضایت دارین ؟
سطح علمی وامکاناتش تو دانشگاهای کشور چطوره؟
ممنون
دانشگاه بزرگ و با امکاناتیه انصافا.اما بریم سراغ اوضاع علمیش.یه چیزی متاسفانه خیلی بد جا افتاده.اونم این که همه دانشگاه آزادا هتلن.ولی دانشگاه آزاد کرج خیلی معتبره و واقعا استاداش سخت گیرن.پوست همه ما رو کندن.البته استاداش دو دسته ن.یه دسته شون واقعا بیسوادن ولی یه دسته شون واقعا باسوادن.مثل دکتر ملاردی که برای همه شناخته شدن. ولی صادقانه بگم بیشترشون بیسوادن.تو آلی و معدنی و ش.ف به میمنت وجود پنج استاد قوی بود.اما تجزیه ش تازمانی که من اونجا بودم و خبر دارم داغوووووووووون بود.البته تو همون معدنیشم کنار استادای باسوادی مثل دکتر ملاردی و دکتر طالعی،یه استاد بیسوادی بود که به گفته شاگرداش فقط تاریخ درس میداده به جای معدنی!!!و هیچی حالیش نبوده.ولی هم استادای خوب شناخته شده بودن .هم استادای بی سواد.بستگی به انتخاب خود دانشجو داشت که هدفش نمره باشه یاسواد.تو ش.ف فقط دکتر زارگزی...که واقعا ش.فیزیک رو درک کرده بود.هر کی سر کلاسش مینشست عاشق ش.فیزیک میشد.چون سختترین مطالب و به ساده ترین زبان میگفت و سر کلاسش موهای تن آدم سیخ میشد....چون یهواز شیمی به خدا و مرگ و آخرت میرسید.فوق العاده جدی اما همونقدر مهربون بود و خیلی با وجدان بود.براش مهم بود که همه بچه ها کامل درس و بفهمن.اما امتحاناش به سختی شهرت داشت...من تو هر امتحانش فقط 16 صفحه مینوشتم و با نمره حدود 15 جزو برترین نمره هاش میشدم!!!!