آیا از جنگ بین دو جنس خسته نشده اید؟؟؟؟؟؟؟

Nooshin-M

عضو جدید
مثل اینکه همه ناراحت شدن

من از همه دوستان معذرت میخوام قصد توهین به کسی رو نداشتم:(:(:(:crying2::crying2::crying2::w19::w19::w19:
نه عزیز واسه این اون حرفو زدم به بردیا چون پسته اوله من کاملا با بحث متفاوت شدو بردیا فک کرد رو هوا حرفیدم؛

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرفتم چی شد سهم شما اینه>

اینو ما همچین میتونیم باهاش غذایی درست کنیم که هیچ آقایی نفهمه داره سوسک میخوره:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی حالا شد :w17::w17::w17::w17:
تا حالا موش کشتیه ؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
اینقدر خودتو جنگجو نشون میدی؟؟؟؟؟
:w16::w16::w16::w16:

رشته تحصیلی من منو مجبور کرد که موش زنده رو تو دست بگیرم وای دمشو میگرفیم اینور اونورش میکردیم موش بیچاره رو

garshasbi-m

عضو جدید
بادرود:gol:
برای اینکه برتری زن و مرد رو مقایسه کنیم خانمها رو دعوت میکنم به خوندن آیه 34 سوره نساء که این ماه روضونی ثواب هم ببرن:gol:
واما...
من با اینکه خودم قصد زن گرفتن ندارم ولی همه دوستام که زن گرفتن توشون تغییرات مثبتی دیدم که یکیش آرامش روانی بوده و این از خاصیت های خوب خانمهاست حالا بگذریم که توی بعضی از زندگیها بعدا چه اتفاقی میافته ولی در کل من به این نتیجه رسیدم که زن مایه آرامش مرده و البته زن خوب که برخلاف عقیده بعضی ها که میگن پیدا نمیشه ولی من فکر میکنم زن خوب خیلی هم زیاد پیدا میشه:gol:
حالا نوبت خانمهاست که از خوبیهای مردها بگن بفرمایید گوش میکنیم:gol::gol::gol:

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای اینکه برتری زن و مرد رو مقایسه کنیم خانمها رو دعوت میکنم به خوندن آیه 34 سوره نساء که این ماه روضونی ثواب هم ببرن:gol:
واما...
من با اینکه خودم قصد زن گرفتن ندارم ولی همه دوستام که زن گرفتن توشون تغییرات مثبتی دیدم که یکیش آرامش روانی بوده و این از خاصیت های خوب خانمهاست حالا بگذریم که توی بعضی از زندگیها بعدا چه اتفاقی میافته ولی در کل من به این نتیجه رسیدم که زن مایه آرامش مرده و البته زن خوب که برخلاف عقیده بعضی ها که میگن پیدا نمیشه ولی من فکر میکنم زن خوب خیلی هم زیاد پیدا میشه:gol:
حالا نوبت خانمهاست که از خوبیهای مردها بگن بفرمایید گوش میکنیم:gol::gol::gol:

آقایون هم البته اگه از نوع مرد باشه نه نامرد تکیه گاهه محکمی میتونه واسه زن باشه اینو واقعا میگم ولی اگه خوب نباشه باری میشه رو دوش زن

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
من 1بار مارمولک کشتم!توچولو بود‏!گناه داشت طفلی؛اما چندش بودا‏!‏‏!چیکار بلدین مثلا که ما بلد نیستیم؟ها؟
کار ما که مشخصه ! تعجب میکنم هنوز متوجه نشدین !
ما خانما خوبیمون اینه که مرد نیستیم که بخوایم نامرد شیم به خودی هم ضربه بزنیم!!!!
دمت گرم ولی چه ربطی داشت ! نامرد نمیشین نا زن که میشین . شما وقتی به خودی ضربه بزنین بدجوری میزنین ! باز خوبه ما موقع اینکارا یخورده مردونگی به خرج میدیم !
من تو 5 دقیقه 3 تا مارمولک 4 تا سوسک کشتم باور کن مرد هست که نمیتونه یکیشم بکشه!!!
تبریک میگم وارد مرحله دوم شدین ! حالا باید ملخ بگیرین !
به پسرا زندگیه دوباره میدیم شماها عمرا بتونید:d
لطفا خواص مردا رو به اسم خودتون تموم نکنید ! :d دوست دارین نظر دانشمندان رو در مورد زنان بزارم ؟!!؟!؟
ما هیچ افتخاری نداریم چون از اول عالم این افتخارو به آقایون دادن
مگه شما نبودی که وارد مرحله دوم شده بودین ؟! افتخار از این بیشتر ؟
اینو ما همچین میتونیم باهاش غذایی درست کنیم که هیچ آقایی نفهمه داره سوسک میخوره:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::b iggrin:
ایول بابا غذا هم بلدین درست کنین !؟!؟! شما اگه تونستی غذا درست کنی من شخصا میخورم !
واما...
حالا نوبت خانمهاست که از خوبیهای مردها بگن بفرمایید گوش میکنیم
عزیز من میدون جنگه ! خوبی چیه >! بیا اینور الان خواهران گرامی یک عدد لنگه کفش میندازن واست !
خوبی چیه ؟! اون چیزی که توی دوستات دیدی مطمئنا آرامش نبوده !
---------------------------------------------------
نفسسسسسسسسس کششششششششششششش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله سوسک کشی

دمت گرم ولی چه ربطی داشت ! نامرد نمیشین نا زن که میشین . شما وقتی به خودی ضربه بزنین بدجوری میزنین ! باز خوبه ما موقع اینکارا یخورده مردونگی به خرج میدیم !

البته اگه مردونگی باشه

من تو مرحله 10 هستم موشو با دست گرفتم

لطفا خواص مردا رو به اسم خودتون تموم نکنید ! :d دوست دارین نظر دانشمندان رو در مورد زنان بزارم ؟!!؟!؟

اگه نظر دانشمندا باشه اره البته اگه دانشمندش عاقل باشه

من افتخار نمیکنم چون سوسک کشی افتخار نیست

ایول بابا غذا هم بلدین درست کنین !؟!؟! شما اگه تونستی غذا درست کنی من شخصا میخورم !

شما فقط بگین چه غذایی 1 ساعت بعد آمادست گوشتشم که سوسکه

عزیز من میدون جنگه ! خوبی چیه >! بیا اینور الان خواهران گرامی یک عدد لنگه کفش میندازن واست !

اگه ارامش نبوده اینقد مردا دنبال زن گرفتن نبودن

iman.mpr

عضو جدید

با lx میرویم به جنگ دشمن

shotgun

عضو جدید
ما هیچ افتخاری نداریم چون از اول عالم این افتخارو به آقایون دادن

ميدونيد الان تو اين دوره مسئله ي اصليه خانوم ها غذا پختن و به خونه رسيدن هستش.
جون مردا هر كاري كه قبلا ميكردن رو همين الانم ميكنن.
مثل سير كردن چشم خانوم ها كه صد البته امكان نخواهد داشت.
پس ميبينيد كه خانوم ها فعلا اون وظيفه ي اصليشون رو هم توش موندن.
يا شاي ميگيد اينايي كه گفتي وظيفه نيست.
اگه نيست پس چيه؟
پول خرج كردن وظيفست حتما.:biggrin::biggrin::biggrin:

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه نيست پس چيه؟
پول خرج كردن وظيفست حتما.:biggrin::biggrin::biggrin:

وظیفه زن آرامش دادن به مرده ولی اونم دیگه نیست میدونین چرا؟

چون مردا ارامش بهشون نمیدن که اونا بتونن ارام باشن

garshasbi-m

عضو جدید
آقایون هم البته اگه از نوع مرد باشه نه نامرد تکیه گاهه محکمی میتونه واسه زن باشه اینو واقعا میگم ولی اگه خوب نباشه باری میشه رو دوش زن

درود بر شما:gol:
و اما زن خوب، تا حالا دقت کردید بعضی از مردها لباس پوشدنشون خیلی ضایع است و بعضی آقایون خیلی شیک و خوش لباس هستن ، تا اونجا که من دیدم مردان خوش لباس مردانی هستند که خانمشون به لباسشون اهمیت میدن و خانشون براشون لباس تهیه میکنن مثل پدرم که لباسهاشو مادرم میخره و خودم که لباسهام رو خواهرام انتخاب میکنن و هروقت خودم لباس خریدم واقعا ضایع بوده :gol::gol::gol:

به به لوطی ببخشید شب بود سبیلت رو ندیدم ، مردونگیت اینه که از بین خانمها نفس کش میطلبی:w09:
یادمه ده ساله بودم وقتی با خواهرام دعوام میشد اونها رو کتک میزدم یه روز مادرم گفت ((اگه مردی برو با پسرهای کوچه دعوا کن به جای اینکه از خواهرات دفاع کنی خواهرات رو کتک میزنی؟))
دوست عزیز لنگ کفش خوردن لیاقت میخواد که هرکسی نداره ، شما فقط در دو حالت از خانمها لنگه کفش میخوری یا زمانی که اینقدر رفتارت زننده است که حاظر میشن اینقدر لنگه کفششون رو حقیر کنن که برای کسی پرتاب کنند ، یا زمانی که اینقدر دوستون دارن که میخوان برای اصلاحتون از لنگه کفش استفاده کنن
البته میدونم که شما از اون مردهای گل هستید و اینها رو برای مزاح فرمودید:gol::gol::gol:

atiii-68

عضو جدید
حالا مشکل ما سوسکه.....
نه مردا برترن نه زنا....این به تفکر ما برمی گرده.

به که هر دختربداند قدرعلم آموختن تا نگوید کس پسرهوشیار و دخترکودن است

(پروین )

ای کاش باوجود تفاوت هامون که اونارو می دونیم به هم احترام بذاریم.
نه اینکه چون دخترا یا پسرا بعضی کارا رو نمیتونن انجام بدن ، همدیگرو مسخره کنیم....:cool::cool:

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر شما:gol:
و اما زن خوب، تا حالا دقت کردید بعضی از مردها لباس پوشدنشون خیلی ضایع است و بعضی آقایون خیلی شیک و خوش لباس هستن ، تا اونجا که من دیدم مردان خوش لباس مردانی هستند که خانمشون به لباسشون اهمیت میدن و خانشون براشون لباس تهیه میکنن مثل پدرم که لباسهاشو مادرم میخره و خودم که لباسهام رو خواهرام انتخاب میکنن و هروقت خودم لباس خریدم واقعا ضایع بوده :gol::gol::gol:

من واقعا قصد توهین به آقایون رو ندارم چون هم پدر دارم هم داداش و مرد هستن اگه چیزی میگم ناراحت نشین

lightseeker62

عضو جدید
منم خسته شدم انقدر به دختر خانوما گیر دادیم
بیاید آشتی کنیم ...... با بوس و بغل

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
اگه ارامش نبوده اینقد مردا دنبال زن گرفتن نبودن
اونوقت یه سوال !؟! اگه من نخوام آرامش اونم از نوع زنی داشته باشم کیو باید ببینم !؟!!
با lx میرویم به جنگ دشمن
داداش بپربالا که رفتیم ! خط مقدم 3 نفر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه نيست پس چيه؟
پول خرج كردن وظيفست حتما.
تکبیر ..............
نیان بهتره چون میان و بعد از مدتی میرن
تو میمونی و یه دل شکسته
آخی ....
به به لوطی ببخشید شب بود سبیلت رو ندیدم ، مردونگیت اینه که از بین خانمها نفس کش میطلبی:w09:
یادمه ده ساله بودم وقتی با خواهرام دعوام میشد اونها رو کتک میزدم یه روز مادرم گفت ((اگه مردی برو با پسرهای کوچه دعوا کن به جای اینکه از خواهرات دفاع کنی خواهرات رو کتک میزنی؟))
دوست عزیز لنگ کفش خوردن لیاقت میخواد که هرکسی نداره ، شما فقط در دو حالت از خانمها لنگه کفش میخوری یا زمانی که اینقدر رفتارت زننده است که حاظر میشن اینقدر لنگه کفششون رو حقیر کنن که برای کسی پرتاب کنند ، یا زمانی که اینقدر دوستون دارن که میخوان برای اصلاحتون از لنگه کفش استفاده کنن
البته میدونم که شما از اون مردهای گل هستید و اینها رو برای مزاح فرمودید
داداشی از شما بعید بودا ! معلومه که دارم شوخی میکنم ! فکر کردی اگه جدی بود دخملا زندم میذاشتن !؟ یه قضیه ای رو نمیخواستم بگم ولی باید بگم . یه عکس دارم که دختر خانوم یک عدد چنگ بسیار بسیار زیبا رو روی دست بنده نقش کردن! نتیجه دعوای لفظی بودش ! چیزی هم بهش نگفتما !!!!! ایشون وقتی کم آورد این کارو کرد منم جز سکوت کاری نمیتونستم انجام بدم !
منم خسته شدم انقدر به دختر خانوما گیر دادیم
بیاید آشتی کنیم ...... با بوس و بغل
من خسته نشدم ! چه کار کنم ؟

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب نه ! حالا چون پای این چیزا در میونه شاید نظرم عوض شد ! باید فکرامو بکنم ![/QUOT

ههههههههههههههههههههههههه

دیدین بازم با همه بدیایی که از ما میگین پای بعضی چیزا بیاد وسط خودتونو میکشین براشون:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

بالا