آکبند(آبادانیها)

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک جایی خواندم که کلمه “آکبند” یک کلمه من درآوردی از خطه آبادان است… قدیمها که آبادان، بندر مشهوری بود و درگاه ورودی اجناس انگلیسی… گویا روی بسته‌هایی که در انگلیس بسته‌بندی شده بودند مینوشته‌اند “UK Band “ که به مرور زمان و با خلاقیت آبادانیهای همیشه در صحنه، این کلمه به “آکبند” تغییر هویت داده است… چیزی که سفت بسته بندی شده است! :w15::w15::w15:

مخلص آبادانیای شیرین زبونم هستیم;) :redface:

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیییییییییییییییلللللللللللللی باحال بود کلی خندیدم!:biggrin:

من خیال کردم واقعن خارجیهه....!
رفیق آکبندتم دوس جووون

موخلص بچه های آبادان

امیدوارم همیشه بخندی دوسته خوبم

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک جایی خواندم که کلمه “آکبند” یک کلمه من درآوردی از خطه آبادان است… قدیمها که آبادان، بندر مشهوری بود و درگاه ورودی اجناس انگلیسی… گویا روی بسته‌هایی که در انگلیس بسته‌بندی شده بودند مینوشته‌اند “UK Band “ که به مرور زمان و با خلاقیت آبادانیهای همیشه در صحنه، این کلمه به “آکبند” تغییر هویت داده است… چیزی که سفت بسته بندی شده است! :w15::w15::w15:

volek sia

عضو جدید

ممنون کااااا آکبندتیم :cool:

Sarp

مدیر بازنشسته
الان پیرجو میاد اخراجت میکنه حالتو اونوخ میپرسم