Neverhood
عضو جدید
البته باید به قسمت هم معتقد بود.ولی برا من یکی که خیلی خوب میشه!![]()
این کلمه قسمت رو اگه از ما میگرفتن, چیکار میکردیم ! خداییییش

البته باید به قسمت هم معتقد بود.ولی برا من یکی که خیلی خوب میشه!![]()
هیچ وقت با یه مهندس مواد ازدواج نکنید. من با دوتاشون آشنائی نزدیکی دارم، اصلا انسان های مناسبی برای زندگی نیستن. آخه کسایی که با فولاد و آهن پاره و جوشکاری و ... این چیزا سرو کار داشته باشن احساس دارن؟!؟ یه وقتی دیدی شبیه یه آلیاژ دیدنت، ذوبت کردن!
هیچ وقت با یه مهندس مواد ازدواج نکنید. من با دوتاشون آشنائی نزدیکی دارم، اصلا انسان های مناسبی برای زندگی نیستن. آخه کسایی که با فولاد و آهن پاره و جوشکاری و ... این چیزا سرو کار داشته باشن احساس دارن؟!؟ یه وقتی دیدی شبیه یه آلیاژ دیدنت، ذوبت کردن!
چون چيزي از سراميك متوجه نميشي ميگي در موردش نمي حرفي ديگه؟؟!!!!عشق که دیگه موادی نمیشناسه میاد اونم یهو
البته موادی باشه بهتره
شبا بیکار نیستیم میشینیم سر نورد و شکل دادن و خیلی چیزای دیگه به جز سرامیک حرف میزنیم
:دی
نمي دونم جدا؟!!!! حتما دلش ميخواد يه چيزايي در مورد سراميك بدونه ، ولي خب نمي تونه ديگهآقا رضا شما چه مشکلی با این سرامیکیها دارید؟![]()
پس پسراش از پسراي ديگه فاجعه بارتره؟؟؟!!!موادیا یه جوریین! به خصوص فارغ التحصیلایی که از زیر دست پروفسور کیانوش و دکتر قاسمی و خلاصه گروه مواد تبریز رد شده باشن! (پروفسورش مهمه ها، نگی دخلت اومده!!!!) بعد از یه چنتا ترم دچار مشکلات عدیده ی روحی .... می شن! (می شیم!!!) اگه انتخابتون از این دسته هاست باید دقت کنید! گفته باشم!!! ترم اول که اومده بودم سال بالاییام بهم گفتن ولی من باور نکردم، حالا خودمم به همون نتیجه رسیدم! باز دختراشون قابل تحمل ترن!!! پسراش از پسرای دیگه ام فاجعه ترن!!!
ولی در کل آدم باید آدم باشه! همین یه فاکتورو داشته باشه، بقیه اش حلهههههههههههه!!!
تحويل بگيريد!! حالا ميگن چرا نميذارن ما درس بخونيم،اينم ميشه آخر عاقبتش، سطح توقع ميره بالامهندس؟؟؟؟من عمرا زير دكترا با كسي ازدواج نمي كنم!!(اعتماد به نفسو داري!!!)
تحويل بگيريد!! حالا ميگن چرا نميذارن ما درس بخونيم،اينم ميشه آخر عاقبتش، سطح توقع ميره بالاميترشيد ، ميمونيد رو دست پدر مادرتونا، از ما گفتن بود
(به دل نگيريدا maryam_m_r_y خانم، سال بالايي محترم)
عشق که دیگه موادی نمیشناسه میاد اونم یهو
البته موادی باشه بهتره
شبا بیکار نیستیم میشینیم سر نورد و شکل دادن و خیلی چیزای دیگه به جز سرامیک حرف میزنیم
:دی
بار اخرت باشه در مورد سراميكي ها اين طوري حرف ميزني ها .تازه مگه سراميكي ها عقلشون كمه كه بيان با كسي كه همش از اهن و تير اهن حرف ميزنه وصلت كنن.بسكه پديده و ..... خوندين نوار مغذتون نابه جايي نشون ميده
![]()
اره
اگه فوق باشه
دختر خانما که صد درصد از خداشونه با مهندسین مواد ازدواج کنن
اما ما آقایون که خودمون هم موادی هستیم ......... دیگه یه مهندس مواد تو خونه کافیه دیگه
![]()
مگه شما دانشگاه هم ميخواين بياين؟؟؟آقا مهدي من ميام دانشگاه ديگه!!شما رو مي بينم!!حالا ديگه من ميترشم!؟؟
(نه بابا شوخي مي كنيم..چرا به دل بگيرم؟اما بحث اينكه ميام مي كشمتون جداست!!)
سلااااااااااااااااااااام! خيلي خوش آمديد. خانم محمديان شما اينجا ها هم پست ميذاريد؟؟!!!!فعلا که یکیشون گولمون زده![]()
شوخی کردم اگه بخوایم از یه نفر بسط به کل بدیم بچه های مواد خیلی گلند![]()
همينو بگو؛بار اخرت باشه در مورد سراميكي ها اين طوري حرف ميزني ها .تازه مگه سراميكي ها عقلشون كمه كه بيان با كسي كه همش از اهن و تير اهن حرف ميزنه وصلت كنن.بسكه پديده و ..... خوندين نوار مغذتون نابه جايي نشون ميده
![]()
كاشي و بلورسازي؟؟!!! اينهمه در مورد سراميك تو اين تالار حرفيديم ، باز ......اوووو چرا بهتون بر میخوره
آهن و تیر مال عمرانیاست
تازه درسهایی مثل پدیده معلومه به درد کاشی و بلورسازی نمیخوه
خدایی ...
راس میگی ؟!
بعد اون موقع فاصله علمی زیاد میشه بینتون سر خورده میشیا !
![]()
مگه شما دانشگاه هم ميخواين بياين؟؟؟گفته بويديد ديگه نمياين!!!!
چرا همه ميخوان منو بكشن؟دلتون مياد پسر به اين خوبي رو تهديد ميكنيد؟؟!!!
![]()
من ديگه بالاي فني كاري ندارمپس چي؟؟كلي كار دارم اونجا!درسته اونجا ديگه درس نميخونم ولي دليل نميشه!!
خلاصه مواظب خودت باش!مخصوصا وقتي بالاي فني هستي!![]()
همينو بگو؛يه متالورژ از خداشم بايد باشه با يه سراميست ازدواج كنه!
شما نمي خواد خون خودتو كثيف كني، ميزني ناكارش ميكنيا![]()
اعصاب منو به هم نریزیدااااااااااااااااااااااااااااااااابار اخرت باشه در مورد سراميكي ها اين طوري حرف ميزني ها .تازه مگه سراميكي ها عقلشون كمه كه بيان با كسي كه همش از اهن و تير اهن حرف ميزنه وصلت كنن.بسكه پديده و ..... خوندين نوار مغذتون نابه جايي نشون ميده
![]()
هر چقدرم بحرفی ، باز میرسی به کاشی و بلور. دیگه خودتو بکشی میرسی به لعاب.......كاشي و بلورسازي؟؟!!! اينهمه در مورد سراميك تو اين تالار حرفيديم ، باز ......![]()
بیا برو بیرون ، اون روی منو بالا نیارا........ حیف آلیاژ که شبیه تو باشه... تو خودکشی کنی مثل قراضه هم نمیشی تا ذوبت کنیم.......هیچ وقت با یه مهندس مواد ازدواج نکنید. من با دوتاشون آشنائی نزدیکی دارم، اصلا انسان های مناسبی برای زندگی نیستن. آخه کسایی که با فولاد و آهن پاره و جوشکاری و ... این چیزا سرو کار داشته باشن احساس دارن؟!؟ یه وقتی دیدی شبیه یه آلیاژ دیدنت، ذوبت کردن!
مهندسین مواد هم شما رو دوست میدارند.....عجب نظرسنجی ای ایول باحال بود.
میدونید چیه من همه مهندسین مواد رو دوست میدارم![]()
یکی که سهله دوتا میگیریم
قربونتونمهندسین مواد هم شما رو دوست میدارند.....