آيا اسلام دین غیر منطقی است؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم منطقی هستی؟

اینکه چیزی درکش برای انسان سخته یا حدودش رو متوجه نمیشه دلیل بر غلط بودنش نیست

شما کلا گویا فقط دوست داری به سخره بگیری!
دوست خوبم من کجای حرفام گفتم که درکش برای من سخته یا حدودش رو متوجه نمیشم. من گفتم مطالب غیر منطقی وجود داره که قابل پذیرش نیست. دوست داشته باشی می تونیم راجع بهش صحبت کنیم.

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
این واقعیت که در کشور ما افراد قابل توجهی وجود دارن که بالاخره نسبت به اسلام ایراد دارند .رو باید پذیرفت .اما چرا ؟
مطمئنا اشکال از دین اسلام نیست . آیا شما می تونید یکی از واجبات و محرمات رو در اسلام رو بگید که به نفع انسان و جامعه نباشه ؟
آیا شما وقتی از یک غذای مطبوع لذت میبرید دنبال دلیل لذت بردن خود هم هستید ؟
من نمی گم منطق در پذیرفتن هر حکم ضروری نیست . اما آیا ما برای اینکه به احکام غیبت . تهمت . دزدی . رشوه . پایبندی به خانواده و .... عمل کنیم واقعا احتیاج به قانع شدن داریم ؟

اما به نظر من این ابهامات یا ایراد های بنی اسرائیلی گرفتن از اسلام چند دلیل منطقی داره .

1- تفکر این دوستمون

اما آیا اگه همه پیروان اسلام خطا بکنند این دلیل منطقیه که اسلام بد باشه .

2- درست کردن توجیه برای راحت شدن از وجدان درد عدم عمل به اسلام ....
این جمله خیلی تند و ناراحت کننده است . ولی واقعیتیه که من خودم هم باهاش دست به گریبانم . اما هیچ وقت برای کم کاری خودم اسلام رو زیر سوال نمی برم ...

3 - کمبود مبلغان اسلام ....
خوب متاسفانه کسانی که وظیفه تبلیغ دین رو دارن گاهی آنقدر فاسد هستند که در طبقه فاسدترین مردم جامعه قرار می گیرند .. شاید هم بدتر !!

خیلی دلایل دیگری هم میشه گفت . اما باید با خودمون صداقت داشته باشیم .
البته بعضی از دوستان به دلیل همین نکات بالا نه تنها با اسلام بلکه با خدا هم مشکل دارن .
که امیدوارم دلایل جانبی این تفکر پیدا بشه نه اینکه سریع انکار کنیم

یه نکته ای هم که باید بگم اینه که انتخاب مکان هایی مثل اینجا برای بحث هایی تخصصی در دین اصلا کا درستی نیست . چون به طور کلی انکار کردن و ایراد گرفتن خیلی راحته اما اثبات کردن احتیاج به علم داره که بعید میدونم کسی که در رشته ای دیگه داره تحصیل میکنه وقت بدست آوردن این علم برای متقاعد کردن منکر رو داشته باشه و فقط قضیه لوٍث میشه

مرسی مهدی جان. بسیار منطقی و خوب صحبت کردی.
در این که اسلام خیلی مسایل مفید داره و احکام خوبی داره هیچ شکی نیست. نمیشه اسلام رو به طور کامل زیر سوال برد. البته خیلی از مسایلی که در اسلام مطرح شده، قبلا در ادیان دیگه هم مطرح شده بود. اسلام احکام بیشتری نسبت به اونها داره. به همین خاطر هم هست که مسلمان ها بیان می کنن که اسلام کامل ترین دینه. اما خوب از نظر من و با منطق من و با مطالعاتی که من (برای خودم) در زمینه اسلام داشتم، بعضی از احکام اسلام دارای شبهه هستن و البته قابل پذیرش نیستن.(مجددا عرض می کنم برای شخص بنده اینطوره) همیشه گفتم که به برای اعتقادات همه مردم ارزش قایلم و بهشون احترام می ذارم. خوب اعتقاد من هم اینه.
مسایلی مثل حجاب، عدم تساوی حقوق زن و مرد در بعضی موارد، تعدد زوجین پیامبر و خصوصا آیاتی که در این مورد در قرآن اومده، جنگهای بیشمار و ..... مسایلی هستن که من نمی تونم باهاشون کنار بیام. و هرچقدر هم که درموردشون بیشتر مطالعه کردم بیشتربه این نتیجه رسیدم که مشکل دارن. ضمن اینکه باید عرض کنم تمام مطالب رو همراه با آیات قران و تفاسیرش خوندم. لطفا نیاید بگید که کتاب آیات شیطانی رو خوندی. البته بدم نمیاد این کتاب و بخونم اما هنوز فرصتش دست نداده.
من با شما موافقم که نباید با دیدن طرفداران اسلام در مورد اسلام قضاوت کرد. چون خیلی از این اشخاص فقط اسم اسلام رو یدک می کشن. چون پدر و مادرشون مسلمان بودن. ولی نباید هم از حق بگذریم که وجود این افراد بی تاثیر نمی تونه باشه. خود افراد باید سعی کنن و طرفداران اسلام رو از اصل اسلام تمییز بدن.

آقا سید

مدیر بازنشسته
در تعجبم دوستان.
شما منو خیلی دارای فکر سطحی خواندید من جوانی دین گریز نیستم و من حتی ایمان هم در قلب خود احساس کرده ام.
برایم سوالی پیش اومد و گفتم با شما در میان بگذارم ولی شما به من جواب هایی رو دادید که حتی فکرش رو هم نمی کردم.شاید بعضی جواب هاتون از اونی که فکر می کردم هم سطحی تر بود.
من این مطلبو که در کتاب بهداشت روانشناسی خواندم برایتان می گویم.
"اگر برای شخصی محرومیتی ایجاد شود اون شخص به انجام واکنش هایی می پردازد که یکی از آن ها "جبران" است.
جبران به عنوان یک مکانیزم سازگاری عبارت است از اغراق در یکی از مشخصات یا ویژگی های فرد به منظور کاستن احساس حقارتی که بر اثر رفتارها یا مشخصات نامطلوب به وجود آمده است.
نوع دیگری از رفتار جبرانی تمایل زیاد به تسلط بر دیگری است که خود طریقی برای پوشاندن احساس حقارت است.
رفتار پرخاش گری نوعی رفتار جبران است که متوجه محیط خارجی موجود شده است و نماینده مقاومت مثبت و فعالی بر ضد محرومیت است گاهی نیز یک محرک بسیار قوی در رفتار بشر بشمار می رود و به عقیده ادر محرک اصلی ایجاد مردان بزرگ می باشد.مثلآ احساس جاه طلبی و قدرتجوئی ناپلئون تا اندازه ی زیادی به احساس حقارت وی از کوچکی جثه و کوتاهی اندامش مربوط میشد.یا در جنگ جهانی دوم هیتلر و همکارش گوبلز که از یک پا ناقص بود برای جبران کمبد خود دست به قدرت طبی های خطرناکی زدند که نزدیک بود نس بشر را نابود کند"
مسخره کردنی که شما میگید در علم روانشناسی و جامعه شناسی کلی دلیل داره و بررسی میشه در مورد دروغ گفتن هم من تا حالا چیزی نشنیدم ولی حتمآ بررسی میشه کسی که براش بطور کامل اثبات بشه که مسخره کردن چرا بد هستش و بعد ارزش سازی بشه خیلی تاثیر بیشتری داره تا با دلایل اندک بگید دیگران را مسخره نکنید به همین دلیل ما در اجراییات اسلامی ضعیفیم.
اینکه چرا شراب بد هستش رو منم میدونم چرا بده ولی اسلام چقدر دلیل براشون می گه که بده.چون اثباتش قوی نیست کمتر جواب داده.
حالا هرچند خیلی از شما نمی دونید اصلآ ارزش چیه حتی تعریفی از منطق ندارید.و نه تعریفی از روشن فکری دارید.
طبق تعریف روشن فکر به کسی می گن که یه چیز رو به چندین قسمت تقسیم کنه.مثل سروش که سکولاریسم رو به چهار قسمت تقسیم کرد.منطق هم تو همون پست اولی تعریفشو گفتم
سلام دوست من ،
خیلی خوبه ، کسی بیاد و نظرات خودش رو با دیگران در میان بذاره ،
این یک نوع کرسی آزاد اندیشیه که به وسیله اون حق و حقیقت روشن میشه ،
تو جوان هستی و حق داری نسبت به مسائلی که دور و برت اتفاق میفته حساس باشی ،
سوال برات پیش بیاد ،
به بعضی از چیزها شک کنی ،
و یا نسبت به بعضی از مسائل منتقد باشی ،
کسی هم حق نداره به تو ایراد بگیره ،
اگه می بینی این تاپیک یه خورده تند رفت ، شاید دلیلش روش بیان مطالبت بود ،
بجای اینکه نظر دیگران رو بخوای ، نظر خودت رو داشتی تحمیل می کردی ،
پاسخگویی به اینگونه مسائل هم کار هر کس نیست ، تخصص می خواد ،
بعضی از بچه ها هم زحمت می کشند پاسخ می دن ، که ازشون ممنونم ،
اگر هم کسی رو می بینی که درست جوابتو نمی ده ، به حساب اسلام نذار ،
" السلام شی و المسلمون شی آخر " ،
دوستان اگه می خوان پاسخگو باشند ، با حفظ احترام همدیگه ، و به دور از احساسات ، و با تحقیق جواب بدن ،
و این رو هم در نظر داشته باشید :
بعضی از احکام اولیه هستند و بعضی از احکام ثانویه ،
عاقبت به خیر شی :gol:

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من ،
سوال برات پیش بیاد ،
دوستان اگه می خوان پاسخگو باشند ، با حفظ احترام همدیگه ، و به دور از احساسات ، و با تحقیق جواب بدن ،

سلام آقا سید عزیز. حال شما چطوره؟ خیلی کم می بینیم شما رو. دلم براتون تنگ شده بود.
ببخشید که این پست من حالت اسپم داره. نتونستم جلوی خودم و بگیرم.

golhayeabi

عضو جدید
سلام و درود برشما جوان عزيز
من نوشتهشمارو خوندم وچند تا سوال خوب داشتين و چند تا سوال مبهم كه من گفتم شايد بعضيهاشو بتونم جواب بدم
ببينيد عزيزم امروزه مسائل اسلامي يكي يكي داره با علم روز جهان پرده برداري ميشه مپلا وضو شايد تو ذهن من اين سوال بود كه براي نماز چرا بايد دست و صورت شسته بشه يا مسح سر يا پا ... ولي چند ماه پيش با پيگيري زياد متوجه شدم كه يه پرفسور امريكايي به اين نتيجه رسيده كه اگه انسان روزي سه مرتبه با دست تر به فرق سرش بكشه طوري كه فرق سر مرطوب بشه دچار يك نوع افسردگي خاص نميشه وطول روز رو يكنشاط خاص داره .يا تو يه مقاله علمي هم چيزهايي راجع به غسل جنابت خوندم كه نوشته بود انسان پس از انزال دچار يك نوع به هم ريختگي در يك سيستم اعصاب(احتمالا تعادل يا اعصاب )ميشه كه اگه تا 7ساعت بعد به كل بدنش اب نرسه اين حالت ضعف تثبيت ميشه.خلاصه خواستم يه كمي از اطلاعاتم رو به شما هم عرضه كنم ولي بهتره خود شما با تحقيق و مطالعه به سوالاتتون پاسخ بدين چرا كه همه اديان الهي به انسان پيشنهاد ميكنن.
مريد حق

rezababazadeh

عضو جدید
اسلام دین منطقی است

اسلام دین منطقی است

[سلام همه چیزهایی که گفتی دلیل داره ولی مثلا میری دکتر یه مرض ناعلاج داری دکتر راه حلها رو میگه نه اینکه بیاد مکانیسم اثر بیماری رو که چندین سال خونده و یاد گرفته به شما بگه در دین اسلام هم مضرات کلی گفته شده وخداوندی که به او اطمینان داریم راه حلها رو گفته:gol:شاید دلایلی که هست مطابق ظرف دنیا نباشد حرف شما زمانی درسته که یک دین فقط برای این دنیا برنامه ارایه بده

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
آيا بهتر نبود سوالت رو اينطور مطرح مي كردي آيا اسلام دين غير منطقي است؟و بعد با منطق بهت ثابت مي شد كه كاملا در اشتباهي.خيلي چيز ها رو ما نمي تونيم درك كنيم اما آيا بايد بگيم كه از اساس مشكل دارن و غلط هستند؟
تنها راهي كه شما مي توني به حقيقت دست پيدا كني تحقيق و مطالعه ي زياد هستش.براي مثال كتاب:فلسفه ي دين"رو بهت پيشنهاد مي كنم حتما بخون البته اگه مي خواي به حقيقت برسي اگر هم كه نه و فقط مي خواي روي نظر خودت پافشاري كني پي اش رو نگيري بهتره.
كتاباي خوبي در اين زمينه هست چند تاشو اگه خواستي بهت معرفي مي كنم.

majid-survey

عضو جدید

شما کلا گویا فقط دوست داری به سخره بگیری!
دوست خوبم من کجای حرفام گفتم که درکش برای من سخته یا حدودش رو متوجه نمیشم. من گفتم مطالب غیر منطقی وجود داره که قابل پذیرش نیست. دوست داشته باشی می تونیم راجع بهش صحبت کنیم.

نه
اما درجایی که کسی ادعای کلمه ای رو میکنه و از نوع نوشتنش پیداست که سالهای نوری با اون فاصله داره راه دیگه ای نیست

بشدت آرزو مندم بدنم این غیر منطقی (البته کدوم منطق؟) چی هست؟

مفهوم انتزاعی مثل منطق که نمود عینی نداره مثل مفهوم خوشبختی هستش- از اساس غیر قابل تعریف و اثبات

اون دوستمون که گویا تفکرات مکتب تجربه گرایی رو مبنای اندیشه و تصمیم گیری قرار داده حتی تفاوت ماهوی بین منطق و علم رو نمیدونه

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه
اما درجایی که کسی ادعای کلمه ای رو میکنه و از نوع نوشتنش پیداست که سالهای نوری با اون فاصله داره راه دیگه ای نیست

بشدت آرزو مندم بدنم این غیر منطقی (البته کدوم منطق؟) چی هست؟

مفهوم انتزاعی مثل منطق که نمود عینی نداره مثل مفهوم خوشبختی هستش- از اساس غیر قابل تعریف و اثبات

اون دوستمون که گویا تفکرات مکتب تجربه گرایی رو مبنای اندیشه و تصمیم گیری قرار داده حتی تفاوت ماهوی بین منطق و علم رو نمیدونه

من به اون دوست عزیزمون کاری ندارم. شما بنده رو زیر سوال بردید. امروز متاسفانه فرصت نمی کنم. ولی فردا چند نمونه رو به صورت خصوصی براتون میفرستم. چون اصلا دوست ندارم بحثهای ناجوری مطرح بشه و می خوام که حرمت اعتقادات دوستان حفظ بشه.
شما هم حتما یاداوری کنید اگه من فراموش کردم.
شاد باشید.

majid-survey

عضو جدید

مرسی مهدی جان. بسیار منطقی و خوب صحبت کردی.
در این که اسلام خیلی مسایل مفید داره و احکام خوبی داره هیچ شکی نیست. نمیشه اسلام رو به طور کامل زیر سوال برد. البته خیلی از مسایلی که در اسلام مطرح شده، قبلا در ادیان دیگه هم مطرح شده بود. اسلام احکام بیشتری نسبت به اونها داره. به همین خاطر هم هست که مسلمان ها بیان می کنن که اسلام کامل ترین دینه. اما خوب از نظر من و با منطق من و با مطالعاتی که من (برای خودم) در زمینه اسلام داشتم، بعضی از احکام اسلام دارای شبهه هستن و البته قابل پذیرش نیستن.(مجددا عرض می کنم برای شخص بنده اینطوره) همیشه گفتم که به برای اعتقادات همه مردم ارزش قایلم و بهشون احترام می ذارم. خوب اعتقاد من هم اینه.
مسایلی مثل حجاب، عدم تساوی حقوق زن و مرد در بعضی موارد، تعدد زوجین پیامبر و خصوصا آیاتی که در این مورد در قرآن اومده، جنگهای بیشمار و ..... مسایلی هستن که من نمی تونم باهاشون کنار بیام. و هرچقدر هم که درموردشون بیشتر مطالعه کردم بیشتربه این نتیجه رسیدم که مشکل دارن. ضمن اینکه باید عرض کنم تمام مطالب رو همراه با آیات قران و تفاسیرش خوندم. لطفا نیاید بگید که کتاب آیات شیطانی رو خوندی. البته بدم نمیاد این کتاب و بخونم اما هنوز فرصتش دست نداده.
من با شما موافقم که نباید با دیدن طرفداران اسلام در مورد اسلام قضاوت کرد. چون خیلی از این اشخاص فقط اسم اسلام رو یدک می کشن. چون پدر و مادرشون مسلمان بودن. ولی نباید هم از حق بگذریم که وجود این افراد بی تاثیر نمی تونه باشه. خود افراد باید سعی کنن و طرفداران اسلام رو از اصل اسلام تمییز بدن.

ببین از اول شما باید چهارچوب نظری رو مشخص کنی بعد بحث کنی

ادیان دیگه؟ خدا میگه:

ان الدین عندالله اسلام

جدا توجه همه دوستان رو جلب میکنم به این نکته که شما مخلوق هستید و نمیتونید ساخته و تدوین شده خالق رو نقد کنید

قانون کل و جزء
بطور مثال قطره آبی که در کف یک کاسه هست میتونه راجع به محیط خارج کاسه نظر بده؟

شما محبت کن چهاچوب نظری خودتو مشخص کن
اومانیسم یا تئوئیسم

البته اینو یقین کن اگر همین الان موعود بیاد و خط حق و باطل رو مشخص کنه خیلیا بر نمیتابند این مساله رو و نمیپذیرن

حالا حساب کن من حقیر بی سواد و بعض از شما دوستان

majid-survey

عضو جدید
من به اون دوست عزیزمون کاری ندارم. شما بنده رو زیر سوال بردید. امروز متاسفانه فرصت نمی کنم. ولی فردا چند نمونه رو به صورت خصوصی براتون میفرستم. چون اصلا دوست ندارم بحثهای ناجوری مطرح بشه و می خوام که حرمت اعتقادات دوستان حفظ بشه.
شما هم حتما یاداوری کنید اگه من فراموش کردم.
شاد باشید.

اشکال شما و دیگران همینه که گفتم
شما میخواهید با عقل ناقص بشری دنبال مشکل بگردید
پست قبلی رو بدقت بخون
بشدت منتظرم

راجع به خود شما هم یکسری سوالاتی دارم

والسلام علی من اتبع الهدی

ترمه جون

عضو جدید
عزیزم پست قبلیو بخون
منطق و دلیل وادب مال کسیه که شما امید داری که هدایت بشه من اینو میشناسم
باید تو این گروهها نبود (فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا + ختم الله علی قلوبهم و علی سمعهم و علی ابصارهم)

شما امیدی به هدایتِ این بنده خدا نداری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
فکر کنم خدا در توبه را برای همه ی بنده هاش تا لحظه ی مرگ باز گذاشته،یعنی امید داره که بدترین ها یه روز هدایت بشن.
البته فکر کنم بدونِ مشورت با شما این کارو کرده.

majid-survey

عضو جدید
شما امیدی به هدایتِ این بنده خدا نداری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
فکر کنم خدا در توبه را برای همه ی بنده هاش تا لحظه ی مرگ باز گذاشته،یعنی امید داره که بدترین ها یه روز هدایت بشن.

من گفتم ندارم؟

خودش باید امیدوار باشه

اما این حرف شما مثل اینه که بگی به دشمن اسلام جوابی ندید

در توبه بازه

توبه یک امر شخصی بین شخص و خداست

ربطی به گمراه کردن دیگران با قضاوت های نادرست نداره

این داره مصداق آیة الکرسی میشه
باید بهش جواب داد

پست قبلی رو بخون راجع به مدعیان

ترمه جون

عضو جدید
من گفتم ندارم؟

خودش باید امیدوار باشه

اما این حرف شما مثل اینه که بگی به دشمن اسلام جوابی ندید

در توبه بازه

توبه یک امر شخصی بین شخص و خداست

ربطی به گمراه کردن دیگران با قضاوت های نادرست نداره

این داره مصداق آیة الکرسی میشه
باید بهش جواب داد

پست قبلی رو بخون راجع به مدعیان

این بنده خدا ادعایی نکرده.اگه کسی بخواد با خوندن این چیزا گمراه بشه مقصر خودشه.ایمانش سطحی بوده.دین هم یه چیزه شخصی بین خدا و بندس.
جالبه ها!احساس میکنم که داره تو حرفاتون پارادکس ایجاد میشه!بله خودتون گفتین به هدایت ایشون امید ندارین.تو نقل قول جملتون هست.

majid-survey

عضو جدید
این بنده خدا ادعایی نکرده.اگه کسی بخواد با خوندن این چیزا گمراه بشه مقصر خودشه.ایمانش سطحی بوده.دین هم یه چیزه شخصی بین خدا و بندس.
.

استدلالت مثل شیطانه (البته ببخشیدا)

شیطان در روز محشر به خدا میگوید آنچه را 124000 نبی گفتند او باور نکرد چرا باید حرف مرا باور میکرد
پس مقصر خود اوست

هیچکس اجازه نداره بیاد ادعای کذب بکنه ولو غیر مستدل و بعد بگه هرکس گمراه شد تقصیر خودشه

Mj na

عضو جدید
فقط یک نکته راجع به همه دوستان
همه دوستان که منکوب میکردن بنده رو بخاطر حمله به این فرد
به راحتی به من تا حالا چندین برچسب زدن
هرچند که ما تفلون نچسبیم

به همه اینا جواب داده شده

ارث و زکات و.....

آقای مخالف ضد سکولار!!!! جواب منو ندادی

چرا خدا و قوانینی رو که یک کل تدوین کرده با قوانین بنظر منطقی توسط یک جز تدوین شده تفسیر کنیم؟

اگر قرار بود به خواست شما بنی اسرائیل خدا همه چیزو توضیح بده بجای یک پیغمبر باید 15 تا پیغمبر میفرستاد با دوتا کامیون قرآن

بار اون موقع میگفتی چرا اینقدر ریز شده؟ پس عقل بشری کجاست

علمی که تو ازش دم میزنی ناقصه و نسبی

قوانین نیوتن رو که سرنوشتشو میدونی؟؟

علمی که شما ازش دم میزنی با این همه پیشرفت هنوز در معمای روح مونده

هر چی میگم به گوش حضرت سکولار نمیره

باز رسیدیم سر خونه اول

اونوقت این دوستان لطیف من میگن جرا اونجوری جواب میدی؟

شما بجای این که بحث کنی باز دوتا حرف میزنی خودت هم قبول میکنی

این نوع استدلال کردن سفسطه است عزیز جان

و اما رسیدیم به اصل مطلب

دیگه باید بهت بگم منطق جان :biggrin::biggrin::biggrin: اشکال شما اینه که با دید اومانیستیک میخوای به این مقوله بپردازی و این یعنی افتادن در دام های اومانیسم مثل پوزیتیوسم و فلسفه دیوید هیوم(شکاکیت=یعنی پوچ انگاری و رسیدن به هیچ)

ضمنا اینکه جواب دام برای این بود که میای اینجا با حرفای ... دو تا جوون کم تجربه و اطلاعات رو عقیده اشو متزلزل میکنی
کارت خیلی کثیفه

اینو میگم چون بر عکی اونکه گفتی سوال داری، هر دو خط اعلام میکنی که گزاره اثبات شده(اسلام منطقش ضعیفه)

مواظب باش کسی رو گمراه نکنی
در زمان موسای نبی(ع) فردی دعوت به دبن خویش ساخته کرد، و عده ای خام از دین حق خارج و به وی گرویدند
بعد از سالها آن فرد نزد موسای کلیم(ع) آمده گفت:
از کرده خود نادم و پشیمانم و قصد توبه دارم
چگونه توبه کنم

از جانب پروردگار هاتفی بر موسی(ع) نازل شد که ای موسی بگو اگر سالها بگرید آنچنان که نسوج و بافت های بدنش از هم بگسلد بخشیده نخواهد شد تا آن هنگام که گمراه شدگان مرده را زنده کرده و سپس به هدایت الهی برساند

هرچند برای همه اونا که گفتی هم جواب هست ولی از قرار

نرود میخ آهنین بر سنگ

یریدون ان یطفؤوا نورالله بافواههم و یابی الله الا ان یتم نوره و لو کره الکافرون
ببین عزیزم ایده های شما برای من چیز های جدیدی نیستش.من هم میدونم که پیغمبر نمی تونست تمام اصول اسلامی رو اثبات کنه وگرنه من تا الآن مسلمون نبودم.(فهم پایین مردم اون زمان نداشتن وقت کافی نداشتن امکانات کافی و غیره).در نتیجه یا بعضی چیزهارو اثبات نکرد مثل بسیاری از قوانین اسلامی مثلآ خمس و زکات و ارث زن و مرد وغیره.یا با دلائل ضدسکولار توجیه کرد.پس اسلام غیر منطقی است.
حالا ما امروزه میگردیم و دلیل پیدا می کنیم.در نتیجه اجرای بعضی از احکام اسلام رو شدنی تر می کنیم.حالا هر چند بعضیاش راست و دروغ.
اون چیزی که برای من مسلمه خود اسلام خود قرآن غیر منطقیه .شما با آوردن دلیل اون رو سعی می کنید منطقیش کنید.درسته؟این رو بمن بگید آیا تو خود قرآن دلیل کافی برای روزه گرفتن گفته گفته چرا شراب نخورید چرا نماز بخونید.یا دلیلی نگفته یا دلایل اون ضد سکولار هستش.پس اسلام و قرآن غیر منطقی هستن.حالا شما اگه میتونید این رو رد کنید رد کنید اگه نمیتونید تحقیق کنید و باز هم نتونستید قبول کنید.برای من دلیل از جاهای دیگه نیارید دلیل از خود قرآن خود اسلام بیارید.

در مورد کل به جز هم گفتی من پاسختو دادم.ولی تو دوباره همون چیزای قدیمیتو گفتی.من یکی از اصول تفسیر قرآنم بی طرف قضاوت کردنه.منتها چون تو خیلی از بی طرفی فاصله گرفتی منو اومونیسم خوندی.
در مورد هدایت منم گفتی که من دارم راهو اشتباه میرم.من نیازی به این جور حرفای کلاسیک تو ندارم.من همیشه راه منطقی رو انتخاب می کنم .چه این راه راه با خدایان چه بی خدایان و چه راه اصلاح طلبان و چه اصول گرایان باشه.
اون چیزی که من میخوام ازت بگو آیا خود اسلام خود قرآن منطقی هستش یا نه این طور که طبق تعریف منطق هستش اسلام و قرآن منطقشان ضعیف است
باسه من دلایل غیر منطقی بودنشو نگو بگو آیا غیر منطقی هست یا نه از دیگران هم همین رو می خوام تا بعد بحث رو ادامه بدیم
در مورد اینکه گفتی راهت خیلی کثیفه منم بهت می گم اون کسی که راه غیر منطقی رو بره از شیطان لعین بدتره.راه منطق راه خدایی هستش.

mezak

کاربر فعال
عزیزم کی برچسب زدم؟

بگو

یکی که حرف میزنه وقتی جواب میگیره اگر جواب داشته باشه جواب میده

شما هم که فکرت بازه و چیزی تو مخت نکردن مثل ما و منافعی هم نداری :cool: بجای سفسطه و مغلطه بیا جواب بده

البته تقصیر ندارید
این روش خوبیه در عین حال که قدیمیه ، بجای دادن جواب شخصیت طرف رو ترور میکنید

با فحش های هم فرقه ای هاتون هم آشنام

برو عزيزم تو كه اگه ميدونستي سفسطه چيه الان به حرفاي خودت مي خنديدي.

بعدشم ما مثل شماها اهل فرقه و اين چرنديات نيستيم خون ملت رو تو شيشه كردين يه قلت و نيمتونم باقيه.

در حدي نبودي كه بخوام جوابتو بدم. بريد تو همون كاراتون دست و پا بزنيد. كاش بهشتو جهنمي كه ميگن وجود داشته باشه...

آخرین ویرایش:

Mj na

عضو جدید
فقط یک نکته راجع به همه دوستان
همه دوستان که منکوب میکردن بنده رو بخاطر حمله به این فرد
به راحتی به من تا حالا چندین برچسب زدن
هرچند که ما تفلون نچسبیم

به همه اینا جواب داده شده

ارث و زکات و.....

آقای مخالف ضد سکولار!!!! جواب منو ندادی

چرا خدا و قوانینی رو که یک کل تدوین کرده با قوانین بنظر منطقی توسط یک جز تدوین شده تفسیر کنیم؟

اگر قرار بود به خواست شما بنی اسرائیل خدا همه چیزو توضیح بده بجای یک پیغمبر باید 15 تا پیغمبر میفرستاد با دوتا کامیون قرآن

بار اون موقع میگفتی چرا اینقدر ریز شده؟ پس عقل بشری کجاست

علمی که تو ازش دم میزنی ناقصه و نسبی

قوانین نیوتن رو که سرنوشتشو میدونی؟؟

علمی که شما ازش دم میزنی با این همه پیشرفت هنوز در معمای روح مونده

هر چی میگم به گوش حضرت سکولار نمیره

باز رسیدیم سر خونه اول

اونوقت این دوستان لطیف من میگن جرا اونجوری جواب میدی؟

شما بجای این که بحث کنی باز دوتا حرف میزنی خودت هم قبول میکنی

این نوع استدلال کردن سفسطه است عزیز جان

و اما رسیدیم به اصل مطلب

دیگه باید بهت بگم منطق جان :biggrin::biggrin::biggrin: اشکال شما اینه که با دید اومانیستیک میخوای به این مقوله بپردازی و این یعنی افتادن در دام های اومانیسم مثل پوزیتیوسم و فلسفه دیوید هیوم(شکاکیت=یعنی پوچ انگاری و رسیدن به هیچ)

ضمنا اینکه جواب دام برای این بود که میای اینجا با حرفای ... دو تا جوون کم تجربه و اطلاعات رو عقیده اشو متزلزل میکنی
کارت خیلی کثیفه

اینو میگم چون بر عکی اونکه گفتی سوال داری، هر دو خط اعلام میکنی که گزاره اثبات شده(اسلام منطقش ضعیفه)

مواظب باش کسی رو گمراه نکنی
در زمان موسای نبی(ع) فردی دعوت به دبن خویش ساخته کرد، و عده ای خام از دین حق خارج و به وی گرویدند
بعد از سالها آن فرد نزد موسای کلیم(ع) آمده گفت:
از کرده خود نادم و پشیمانم و قصد توبه دارم
چگونه توبه کنم

از جانب پروردگار هاتفی بر موسی(ع) نازل شد که ای موسی بگو اگر سالها بگرید آنچنان که نسوج و بافت های بدنش از هم بگسلد بخشیده نخواهد شد تا آن هنگام که گمراه شدگان مرده را زنده کرده و سپس به هدایت الهی برساند

هرچند برای همه اونا که گفتی هم جواب هست ولی از قرار

نرود میخ آهنین بر سنگ

یریدون ان یطفؤوا نورالله بافواههم و یابی الله الا ان یتم نوره و لو کره الکافرون

ببین عزیزم ایده های شما برای من چیز های جدیدی نیستش.من هم میدونم که پیغمبر نمی تونست تمام اصول اسلامی رو اثبات کنه وگرنه من تا الآن مسلمون نبودم.(فهم پایین مردم اون زمان نداشتن وقت کافی نداشتن امکانات کافی و غیره).در نتیجه یا بعضی چیزهارو اثبات نکرد مثل بسیاری از قوانین اسلامی مثلآ خمس و زکات و ارث زن و مرد وغیره.یا با دلائل ضدسکولار توجیه کرد.پس اسلام غیر منطقی است.
حالا ما امروزه میگردیم و دلیل پیدا می کنیم.در نتیجه اجرای بعضی از احکام اسلام رو شدنی تر می کنیم.حالا هر چند بعضیاش راست و دروغ.
اون چیزی که برای من مسلمه خود اسلام خود قرآن غیر منطقیه .شما با آوردن دلیل اون رو سعی می کنید منطقیش کنید.درسته؟این رو بمن بگید آیا تو خود قرآن دلیل کافی برای روزه گرفتن گفته گفته چرا شراب نخورید چرا نماز بخونید.یا دلیلی نگفته یا دلایل اون ضد سکولار هستش.پس اسلام و قرآن غیر منطقی هستن.حالا شما اگه میتونید این رو رد کنید رد کنید اگه نمیتونید تحقیق کنید و باز هم نتونستید قبول کنید.برای من دلیل از جاهای دیگه نیارید دلیل از خود قرآن خود اسلام بیارید.

در مورد کل به جز هم گفتی من پاسختو دادم.ولی تو دوباره همون چیزای قدیمیتو گفتی.من یکی از اصول تفسیر قرآنم بی طرف قضاوت کردنه.منتها چون تو خیلی از بی طرفی فاصله گرفتی منو اومونیسم خوندی.
در مورد هدایت منم گفتی که من دارم راهو اشتباه میرم.من نیازی به این جور حرفای کلاسیک تو ندارم.من همیشه راه منطقی رو انتخاب می کنم .چه این راه راه با خدایان چه بی خدایان و چه راه اصلاح طلبان و چه اصول گرایان باشه.
اون چیزی که من میخوام ازت بگو آیا خود اسلام خود قرآن منطقی هستش یا نه این طور که طبق تعریف منطق هستش اسلام و قرآن منطقشان ضعیف است
باسه من دلایل غیر منطقی بودنشو نگو بگو آیا غیر منطقی هست یا نه از دیگران هم همین رو می خوام تا بعد بحث رو ادامه بدیم
در مورد اینکه گفتی راهت خیلی کثیفه منم بهت می گم اون کسی که راه غیر منطقی رو بره از شیطان لعین بدتره.راه منطق راه خدایی هستش.

سلام دوست من ،
سوال برات پیش بیاد ،
مچکرم دوست من که به آزاد اندیشیدن احترام می گذارید.
برای من یک سوالی پیش اومد گفتم بیام با عزیزان این باشگاه در میان بذارم ببینم اونا چی می گن.
در مورد روش بیان مطالب هم به نظر من خوب بود.چون طوری بود که باعث میشد بچه های این باشگاه بیشتر تلاش کنن اون رو رد کنن و ما حرفامونو بیشتر اصلاح کنیم.
در مورد تحمیلی بودن مطالب هم بله شما راست میگید من از بی طرفی کمی دور شدم آدم گاهی تو اشتباه میفته.:redface:

majid-survey

عضو جدید
برو عزيزم تو كه اگه ميدونستي سفسطه چيه الان به حرفاي خودت مي خنديدي.

بعدشم ما مثل شماها اهل فرقه و اين چرنديات نيستيم خون ملت رو تو شيشه كردين يه قلت و نيمتونم باقيه.

در حدي نبودي كه بخوام جوابتو بدم. بريد تو همون كاراتون دست و پا بزنيد. كاش بهشتو جهنمي كه ميگن وجود داشته باشه...

آقایون و خانمها توجه داشته باشن خودش مجبورم میکنه اونجوری جواب بدم

اولا فرقه شما عمرش کوتاه بود و زود زمین گیر شد

من شغلم آزاده

عزیزم منظورت دو قورت و نیم بود؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:

ممنون که جواب نمیدی ای حد بالا;):biggrin:

خب تو که به بهشت و جهنم اعتقاد نداری راحتی دیگه توچرا خودتو اذیت میکنی

phalagh

مدیر بازنشسته
كافيه فقط يكبار ديگه ببينم كسي از كنايه هاي سياسي در اين تالار استفاده ميكنه. كاري ندارم طرف كيه اخطار ميدم.
مثل اينكه فايده نداره نرم برخورد كنم. اينجا تالار اسلام و قرانه اگه بحثي داريد فارغ از مسائل سياسي از موضع خودتون دفاع كنيد وگرنه اخطار ميگيريد.
ديگه هم نميرم تو پروفايل كسي آروم تذكر بدم. يه راست ميرم سراغ اخطار.
آخرين باره كه تذكر ميدم. اميدوارم گوش شنوايي باشه.

majid-survey

عضو جدید

اولا ازت میخوام برای عالم نشون دادن خودت و اینکه دو تا کتاب خوندی زبان فارسی رو به گند نکشی و اینقدر کلمه سکولار رو استفاده نکنی(این کلمه معنی داره اگر نمیدونی برو ببین-غیر روحانی-زمینی)

دوما
اگر برات این امر قطعیه نوش جونت ولی چرا اینجا مطرح میکنی؟

سکولار منطقی:biggrin: جان اگر برات قطعی نیست و میخوای نظر بچه های دیگه رو بدونی و به یقین برسی پس چرا گذاره رو اثبات شده میگیری؟

این از اولش که کلا نیتت برای ایجاد این تاپیک زیر سواله

باز هم طبق معمول 2 کلمه میگی بعد میگی پس منطقی نیست

تو چند خط نوشتن اقلا هر دو خط یک بار میگی اسلام غیر منطقیه (این آدمو بفکر فرو میبره)(مهندسی افکار؟؟؟؟)

ای مدرن;) که منطقی هستی جواب اون سوال منطقی رو بده

جوابی برای یک جزء از کل ندیدم

کی گفتم تو اومانیستی؟
گفتم تو اومانیستی یا تئوئیست

ضمنا راجع به مفهوم منطق جواب ندادی
اختلاف نظر وجود داره تو این زمینه

درکل بنظرم میاد همونطور که گفتم کلا نیتت با همون منطقی که میگی زیر سواله

کی میگه شیطان لعینه؟ کدوم منطق میگه ؟ لعن چیه؟ کدوم خدا؟

میبینی؟ به راحتی آب خوردن میشه همه چیزو پیچوند

کلام آخر:

یخادعون الله والذین آمنوا وما یخدعون الا انفسهم و ما یشعرون

می خواهند خدا و اهل ایمان را فریب دهند حال آنکه فریب ندهندمگر خودرا و این را نمیدانند

phalagh

مدیر بازنشسته

بفرما خدا بايد به اندازه كل دنيا كتاب مي آورد تا شما راضي بشيد.
چون قرار بوده دليل تمام حكماش رو براي شما توضيح بده.
كدوم دكتري مكانيسم اثر دارو و علت تجويز دارو براي شما توضيح ميده؟ بفرما همه دكترا غير منطقين.

majid-survey

عضو جدید
مچکرم دوست من که به آزاد اندیشیدن احترام می گذارید.
برای من یک سوالی پیش اومد گفتم بیام با عزیزان این باشگاه در میان بذارم ببینم اونا چی می گن.
در مورد روش بیان مطالب هم به نظر من خوب بود.چون طوری بود که باعث میشد بچه های این باشگاه بیشتر تلاش کنن اون رو رد کنن و ما حرفامونو بیشتر اصلاح کنیم.
در مورد تحمیلی بودن مطالب هم بله شما راست میگید من از بی طرفی کمی دور شدم آدم گاهی تو اشتباه میفته.:redface:

مچکرم؟؟؟؟؟

چرا خالی می بندی
سراسر جملاتت فقط حمله بوده و سوال نبوده

تو از اول گذاره رو ثابت شده گرفتی

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
"اول بگم حرف منطقی چه جور حرفی هستش؟
حرفی که با دلیل و با دلایل درست زده شود

انجام کارهای خوب و درست و دوری از گناهان یا هرچیزیکه شما اسمشو می ذارید زمانی ممکنه که :
1-اول اون کار با علم ثابت شود
2-سپس ارزش سازی شود
این روش موثر است

خب حالا میریم سر اصل مطلب
اسلام از نظر منطقی ضعیف است.مثلآ میاد میگه دروغ نگید اما نمیگه چرا دروغ نگید
یا گاهی از دلایل ضد سکولار استفاده میکنه مثلآ چرا شراب نخوریم زیرا شراب انسان را از یاد خدا می برد یا مثلآ چرا غیبت نکنیم دلیل زیادی ارائه نمی دهد و بعد میگه غیبت کردن مثه اینه که شما گوشت مرده برادر خودتون رو بخورید
می بینی که از نظر منطی خیلی قوی نیست و یا از دلایل ضدسکولار استفاده میکنه . این دلایل برای نسل امروز بشر زیاد سازگار نیست.به همین دلیل جوان ها یا کمتر به آن توجه می کنن یا کسانی که خیلی به آن توجه می کنن خیلی ضد سکولار و منطقشان ضعیف می شود
دیگه امروزه نمی توانی بگویی که ما به این دلیل روزه می گیریم که خدا بنده هاشو بیازمایه.
اینکه اسلام از نظر منطقی ضعیفه چیز غیر طبیعی هم نیست .اگر قرار بود منطق اسلام صد در صد درست باشه علم تموم میشد (مثلآ هزار دلیل برای غیبت تا آخر دنیا پیدا میشه پیغمبر هم نمیتونسته بیاد همش رو بگه چون شعور مردم پایین بود وقت نبود خیلی گسترده دلایلش و غیره
از این جهت غیبت رو میگم آخه من تو کتاب بهداشت روانشناسی یک چیزی رو خوندم که به غیبت مربوط میشد البته اون کتاب اصلآ به چیزای دینی کاری نداشت)
اما به همین دلیل گناه کردن در بین مسلمانان زیاده چون نه دلایل کافی وجود داره و نه ارزش سازی درست از طرف حکومت
به همین دلیل خود قرآن هم گفته که برید دنبال راز های آفرینش.به همین دلیل کم کم سکولار هم ظهور می کنه و دیگه پدیده ها از لحاظ علمی توجیه می شن"
میل دارم در این باره بحث کنیم و شما راهکارهای خودتون رو ارائه کنید;):)
سلام نمیدونم شما سوال داشتی یا خودتان به جواب رسیدی میخواهی دیگران را هم مجاب کنی. بحثتون رو اینطوری شروع کردید که اسلام دین غیر منطقی است چون به ما دستوراتی داده اما نگفته دلیل انجامشون چیه تا ما قانع شویم و گناه نکنیم. من همین مطلب شما را قبول ندارم. اینطور نیست که ادمها وقتی مضرات یک عمل را فهمیدند از انجام ان خودداری کنند
مثلا ایا افراد نمیدانند سیگار برایشان مضر است ؟ایا علم زیانهای سیگار را برای ما کاملا بیان نکرده؟ پس چرا باز هم ادمها دست به اینکار میزنند واقعا چرا؟من فکر میکنم شما از هر فرد معتاد یا سیگاری بپرسی ایا نمیدانستی اینکارت به تو صدمه میزند او خواهد گفت بله. تا اینجا را موافقی؟

golhayeabi

عضو جدید
سلام بله همینظوره ولی این اقا بعد دنیا رو گفته بودن ولی خاطر داشته باشید الدنیا مزرعه الاخره .مومنان در دنیا خوب زندگی میکنندو اخرت خوبی دارند

Mj na

عضو جدید
اولا ازت میخوام برای عالم نشون دادن خودت و اینکه دو تا کتاب خوندی زبان فارسی رو به گند نکشی و اینقدر کلمه سکولار رو استفاده نکنی(این کلمه معنی داره اگر نمیدونی برو ببین-غیر روحانی-زمینی)

دوما
اگر برات این امر قطعیه نوش جونت ولی چرا اینجا مطرح میکنی؟

سکولار منطقی:biggrin: جان اگر برات قطعی نیست و میخوای نظر بچه های دیگه رو بدونی و به یقین برسی پس چرا گذاره رو اثبات شده میگیری؟

این از اولش که کلا نیتت برای ایجاد این تاپیک زیر سواله

باز هم طبق معمول 2 کلمه میگی بعد میگی پس منطقی نیست

تو چند خط نوشتن اقلا هر دو خط یک بار میگی اسلام غیر منطقیه (این آدمو بفکر فرو میبره)(مهندسی افکار؟؟؟؟)

ای مدرن;) که منطقی هستی جواب اون سوال منطقی رو بده

جوابی برای یک جزء از کل ندیدم

کی گفتم تو اومانیستی؟
گفتم تو اومانیستی یا تئوئیست

ضمنا راجع به مفهوم منطق جواب ندادی
اختلاف نظر وجود داره تو این زمینه

درکل بنظرم میاد همونطور که گفتم کلا نیتت با همون منطقی که میگی زیر سواله

کی میگه شیطان لعینه؟ کدوم منطق میگه ؟ لعن چیه؟ کدوم خدا؟

میبینی؟ به راحتی آب خوردن میشه همه چیزو پیچوند

کلام آخر:

یخادعون الله والذین آمنوا وما یخدعون الا انفسهم و ما یشعرون

می خواهند خدا و اهل ایمان را فریب دهند حال آنکه فریب ندهندمگر خودرا و این را نمیدانند
آقا جون نمی تونی جواب منو بدی چرا بحث رو به بیراهه میکشونی.ازت پرسیدم اسلام دین غیر منطقیه من فکر می کنم این طور باشه حالا اگه شما می تونید ردش کنید من ممنون میشم.ولی شما نتونستید رد کنید و هی بحثو به بیراهه کشوندید.نمی تونی جواب بدی انقدر توهین نکن و ساکت باش.
بنده جواب همه سوالاتتو دادم ولی تو انگار که نمی خوای بپذیری.وافن به من گفته بود بحث با شما بی فایده هستش ولی من گوش نکردم.
منم به همین سادگی ها از این نمیگذرم.با هزارتا آخوند هم که شده بحث می کنم.ولی می بینم که تمایل بحث کردن شما پایین هستش.ولی من چه با بی خداها و چه آخوندا بحث می کنم.تا بهترین جوابو بیابم.
در مورد سکولار هم اگه می خوای بدونی چیه به این صفحه برو.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=166342

Mj na

عضو جدید
آقا جون نمی تونی جواب منو بدی چرا بحث رو به بیراهه میکشونی.ازت پرسیدم اسلام دین غیر منطقیه من فکر می کنم این طور باشه حالا اگه شما می تونید ردش کنید من ممنون میشم.ولی شما نتونستید رد کنید و هی بحثو به بیراهه کشوندید.نمی تونی جواب بدی انقدر توهین نکن و ساکت باش.
بنده جواب همه سوالاتتو دادم ولی تو انگار که نمی خوای بپذیری.وافن به من گفته بود بحث با شما بی فایده هستش ولی من گوش نکردم.
منم به همین سادگی ها از این نمیگذرم.با هزارتا آخوند هم که شده بحث می کنم.ولی می بینم که تمایل بحث کردن شما پایین هستش.ولی من چه با بی خداها و چه آخوندا بحث می کنم.تا بهترین جوابو بیابم.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=166342

سلام نمیدونم شما سوال داشتی یا خودتان به جواب رسیدی میخواهی دیگران را هم مجاب کنی. بحثتون رو اینطوری شروع کردید که اسلام دین غیر منطقی است چون به ما دستوراتی داده اما نگفته دلیل انجامشون چیه تا ما قانع شویم و گناه نکنیم. من همین مطلب شما را قبول ندارم. اینطور نیست که ادمها وقتی مضرات یک عمل را فهمیدند از انجام ان خودداری کنند
مثلا ایا افراد نمیدانند سیگار برایشان مضر است ؟ایا علم زیانهای سیگار را برای ما کاملا بیان نکرده؟ پس چرا باز هم ادمها دست به اینکار میزنند واقعا چرا؟من فکر میکنم شما از هر فرد معتاد یا سیگاری بپرسی ایا نمیدانستی اینکارت به تو صدمه میزند او خواهد گفت بله. تا اینجا را موافقی؟
احتمالآ باید ارزش سازیش ضعیف بوده باشه

Mj na

عضو جدید
بفرما خدا بايد به اندازه كل دنيا كتاب مي آورد تا شما راضي بشيد.
چون قرار بوده دليل تمام حكماش رو براي شما توضيح بده.
كدوم دكتري مكانيسم اثر دارو و علت تجويز دارو براي شما توضيح ميده؟ بفرما همه دكترا غير منطقين.
بله عزیزم دقیقآ این به ذهن منم رسید.حالا هرچند همون دکترم می گه شیر بخورید.کلسیم داره و برای استخوان ها خوبه.ولی به هر حال دلیل ها رو به صورت ریز نمی گن .ما هم تو مدرسه مان دلیل خیلی چیزهارو به صورت ریز نمی گن.ولی تو دانشگاه که می ریم دیگه درس ها منطقی تر میشه و وقتی چیزی اثبات پیدا میکنه پذیرفتنش بهتر میشه.;)

majid-survey

عضو جدید

منم ازت سوال كردم
جواب ندادي
از لحاظ منطقي نيتت برای ايجاد اين تاپيك زير سواله

آخرین ویرایش:

mezak

کاربر فعال
آقایون و خانمها توجه داشته باشن خودش مجبورم میکنه اونجوری جواب بدم

اولا فرقه شما عمرش کوتاه بود و زود زمین گیر شد

من شغلم آزاده

عزیزم منظورت دو قورت و نیم بود؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:

ممنون که جواب نمیدی ای حد بالا;):biggrin:

خب تو که به بهشت و جهنم اعتقاد نداری راحتی دیگه توچرا خودتو اذیت میکنی

بازم برچسب زدي؟ هركي يه چيزي گفت كه مطابق ميل جنابان عالي نباشه سريع حكم رو صادر ميكنين؟! واسه من كه اهميتي نداره برا خودتون دردسر ميشه:cool:

شغل آزاد يعني همون كارا ديگه... آره باور كردم!!!:eek:

كم آوردي غلط چاپي ميگيري ها! مي خندي؟ بايد بخوريش:w11:

حاضرم برم جهنم ولي چشمم به تو و امثالت نيفته.:w16:

وضعیت
موضوع بسته شده است.