آنکه شنيد ، آنکه نشنيد

spow

اخراجی موقت
سلام دوستان عزیز

همیشه ان چیزی که میبینیم شاید ان نیست که واقعیت دارد
به قول سهراب جون
جوردیگر باید دید
حالا اینو بخونین تا بحث کنیم روش
موفق باشید

آنکه شنيد ، آنکه نشنيد

مردي متوجه شد که گوش همسرش سنگين شده و شنوايي اش کم شده است...
به نظرش رسيد که همسرش بايد سمعک بگذارد ولي نمي دانست اين موضوع را چگونه با او درميان بگذارد.
به اين خاطر، نزد دکتر خانوادگي شان رفت و مشکل را با او درميان گذاشت.
دکتر گفت: براي اينکه بتواني دقيقتر به من بگويي که ميزان ناشنوايي همسرت چقدر است ، آزمايش ساده اي وجود دارد. اين کار را انجام بده و جوابش را به من بگو...
« ابتدا در فاصله 4 متري او بايست و با صداي معمولي ، مطلبي را به او بگو. اگر نشنيد ، همين کار را در فاصله 3 متري تکرار کن. بعد در 2 متري و به همين ترتيب تا بالاخره جواب بدهد. »
آن شب همسر آن مرد در آشپزخانه سرگرم تهيه شام بود و خود او در اتاق پذيرايي نشسته بود. مرد به خودش گفت: الان فاصله ما حدود 4 متر است. بگذار امتحان کنم.
سپس با صداي معمولي از همسرش پرسيد:
« عزيزم ، شام چي داريم؟ » جوابي نشنيد بعد بلند شد و يک متر به جلوتر به سمت آشپزخانه رفت و همان سوال را دوباره پرسيد و باز هم جوابي نشنيد. بازهم جلوتر رفت و به درب آشپزخانه رسيد. سوالش را تکرار کرد و بازهم جوابي نشنيد. اين بار جلوتر رفت و درست از پشت همسرش گفت: « عزيزم شام چي داريم؟ »
و همسرش گفت:
« مگه کري؟! » براي چهارمين بار ميگم: « خوراک مرغ » !!
حقيقت به همين سادگي و صراحت است.
مشکل ، ممکن است آن طور که ما هميشه فکر ميکنيم ، در ديگران نباشد ؛ شايد در خودمان باشد
".بينديشيد"

.....

mrp69

عضو جدید
مرسی خیلی جالب بود.
درسته خیلی موقع ها واقعیت با اون چیزی که ما فکر میکنم تفاوت زیادی داره.:smile:

• Like
واکنش ها: spow

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوب بود مرسی.
خیلی وقتا ما مشکلاتو از جانب خودمون نمی بینیم فکر می کنیم فقط دیگران مشکل دارن.

• Like
واکنش ها: spow

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن یه روز چرچیل نشسته بود داشت پیمانه میزد یهو یه پیرزن انکرالاصوات پرید تو گفت اوهوی کچل تو مستی خیلی مستی به طور وحشتناکی مستی بینهایت مستی.........چرچیلم آروم پیپشو گذاشت کنار با آرامش گفت خانم شما زشتی خیلی زشتی به طور وحشتناکی زشتی بینهایت زشتی .........این مستیه من فردا درست میشه ولی زشتیه شما کی درست میشه؟
ربطشو به این تاپیک نمیدونم خودتون یه جوری ربطش بدین .......

spow

اخراجی موقت
میگن یه روز چرچیل نشسته بود داشت پیمانه میزد یهو یه پیرزن انکرالاصوات پرید تو گفت اوهوی کچل تو مستی خیلی مستی به طور وحشتناکی مستی بینهایت مستی.........چرچیلم آروم پیپشو گذاشت کنار با آرامش گفت خانم شما زشتی خیلی زشتی به طور وحشتناکی زشتی بینهایت زشتی .........این مستیه من فردا درست میشه ولی زشتیه شما کی درست میشه؟
ربطشو به این تاپیک نمیدونم خودتون یه جوری ربطش بدین .......

:mad::surprised:

بالا