آنالیز ....

mut

عضو جدید
سلام
3 تا سؤال داشتم( تقریبا مرتبط با آنالیز) :

1. اولین بار چطوری فهمیدند ساختار کریستالی یه ماده چیه ؟

2. چطور میشه یه ماده با اندازه های میکرون و نانو ساخت ؟ ( مثل اینکه یه دستگاهه هم برای آنالیز و هم برای ساخت ... )

3. ماده ای هست که هم fcc و هم bcc باشه (هست !!! چی یا چی ها؟؟ ) منظور مثلا یه fcc که وسطش هم اتم باشه .

پیشاپیش ممنون :gol:

mut

عضو جدید
در ضمن :
اگه کسی درباره نانولوله ها وساختارشون مطلب خوبی داره، بذاره ممنون میشم ...;)

mahbubehh

عضو جدید
سلام
میتونه اگه یه اتم با شعاع کوچکتر بتونه تومرکز fccقرار بگیره میشه نمونه خاصی حضور ذهن ندارم ولی مثلا الماس fccبه علاوه 4 اتم روی قطرهاشه.فک کنم ترکیب دیگه ای هم باشه که fccباشه و مرکزش هم اتم داشته باشه.
نانو الیاف ها رو با روش الکترو ریسی میشه ساخت برای میکرون ولی نمیدونم بشه استفاده کرد یانه
اولین بار هم وقتی ÷رتو x رو به یک ماده تابوندن و دیدن که ÷راش صورت گرفته به این نتیجه رسیدن هر اتم مثل یک روزنه برای ÷رتو عمل میکنه و ÷راش انجام میشه ÷س یه ماده ساختار کریستالی داره حالا با استفاده از الگوی ÷راش مشخص شد هر ÷یک مربوط به کدوم صفحه است([با توجه به قانون براگ) و ساختار کریستالی رو ÷یدا کردن
موفق باشین

• Like
واکنش ها: mut

mut

عضو جدید
سلام
میتونه اگه یه اتم با شعاع کوچکتر بتونه تومرکز fccقرار بگیره میشه نمونه خاصی حضور ذهن ندارم ولی مثلا الماس fccبه علاوه 4 اتم روی قطرهاشه.فک کنم ترکیب دیگه ای هم باشه که fccباشه و مرکزش هم اتم داشته باشه.

سلام
منظورم ساختارهایی مثل الماسی نبود ... یه ترکیب هم با اتم مرکزی و هم مرکز وجوه .... :gol:

اولین بار هم وقتی ÷رتو x رو به یک ماده تابوندن و دیدن که ÷راش صورت گرفته به این نتیجه رسیدن هر اتم مثل یک روزنه برای ÷رتو عمل میکنه و ÷راش انجام میشه ÷س یه ماده ساختار کریستالی داره حالا با استفاده از الگوی ÷راش مشخص شد هر ÷یک مربوط به کدوم صفحه است([با توجه به قانون براگ) و ساختار کریستالی رو ÷یدا کردن
موفق باشین

فکر نمی کنم پراش X جواب سوال باشه ... چون اون احتیاج به یه الگو داره برای تشخیص شبکه ... یعنی گمونم اول فهمیدن فلز x ساختارش مثلا fcc هست و بعد با الگوی پراش اون ساختار بقیه عناصر رو تشخیص دادن ...

بازم ممنون از توجهتون :gol:
اگه دیر اومدم ببخشید ، فکر نمی کردم دیگه کسی جواب بده ...:redface:

بالا