آموزش ANSYS

parto3138

عضو جدید
سلام من دانشجوی ارشد الکترونیکم که برای پایان نامه ام به نرم افزار ANSYS نیاز دارم .کسی فایل آموزشی ANSYS را داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

rmi-ansys

عضو جدید
سلام مهندس
روی چه آنالیزی می‌خواهید کار کنید؟ باید اول موضوع پروژه یا بخشی از آن که به Ansys نیاز دارید را مشخص کنید؟ اینطوری راحتتر می‌شود کمک کرد.
اگر سوادش را داشته باشم، در خدمتم. چیزی بلد باشم کوتاهی نمی‌کنم.
فقط subject را معلوم کن.

mehdi_rad

عضو جدید
سلام مهندس
روی چه آنالیزی می‌خواهید کار کنید؟ باید اول موضوع پروژه یا بخشی از آن که به Ansys نیاز دارید را مشخص کنید؟ اینطوری راحتتر می‌شود کمک کرد.
اگر سوادش را داشته باشم، در خدمتم. چیزی بلد باشم کوتاهی نمی‌کنم.
فقط subject را معلوم کن.

سلام
دوست عزيز من هم مي خوام جريان سيال در يك پمپ هيدروليك رو با ANSYS تحليل كنم، البته با اين نرم افزار كار كردم ولي شما كه از ما وارد تري چنين چيزي با اين نرم افزار ممكن هست؟ آخه ورژن 12 اين نرم افزار با FLUENT همگام سازي شده!

rmi-ansys

عضو جدید
سلام
از کجا می‌دانی من واردتر هستم؟ (شوخی بود دیگه ;) )
من سیالات کار نیستم و طبعا با Fluent هم کار نکردم و بلد هم نیستم. اما در نسخه Ansys 13.1 در قسمت آنالیز Explicit STR قسمت سیالات Autodyn هم اضافه شده.
به آدرس زیر برو و نمونه آنالیزها را ببین:
اگر در این حد باشد، خوب این آنالیز جواب گو است ولی اگر پیچیده‌تر از این حرفها است، خوب Fluent کار کن.
در ضمن فکر کنم (طبق آن چیزایی که در دانشکده مکانیک دانشگاه تهران می‌دیدم) مثالهایی همانند جریان پمپ و ... را در Fluent و CFX کار می‌کردند.

از یک سیالاتی بپرس که بیشتر و بهتر از بتواند کمک کند.