آموزش های ساده - تصویری آباکوس (Abaqus)

farhang_760

عضو جدید
با سلام به دوستان
نبینم کسی اینجا بدون آموزش بمونه!!!!:mad:
مگه من مردم:redface:
خب حقیقتش مدتی بود که در زمینه طراحی به سر میبردیم
حالا زدیم تو خط تحلیل!!!!!
برای همین هم نرم افزار قدرتمند آباکوس رو انتخاب کردیم
عرض به خدمت شما آموزشهای زیادی برای این نرم افزار نیست.... آخه اونقدری هم وسعت مثل نرم افزارهای طراحی نداره تازه کاربراش هم کمتر میشه.... دیگه طراحی کار هر کسی باشه تحلیل کار هر کسی نیست درست نمیگم!!!!

خب اول یک سری سایت معرفی کنم....

اولین سایت که سایت خود آباکوسه که با نام Simulia است. در اینجا میتونید اموزشهای خوبی رو پیدا کنید. به ادرس زیر برید متوجه میشید
کد:
http://www.simulia.com/academics/tutorials.html

آموزش های تصویری
سایت بعدی یک سایت یا فکر کنم یک وبلاگ فرانسوی هست که آموزشهای کمی گذاشته ولی خوبه.این سایت 5 تا اموزش داره که به صورت انلاین میتونید اونا رو مشاهده کنید اگر حوصله آنلاین بودن رو ندارید یا دارید از طریق کافی نت اینو میخونید و میخواید آموزشها رو با جاش ببرید خونه و مطالعه بفرمایید. بنده اونا رو براتون به صورت جداگانه و با ترتیب در وبنوشت خودم مهیا کردم. میتونید برید به اون آدرس و آموزشها رو دانلود کنید و بعدا مشاهده کنید تمام توضیحات لازم رو همونجا خدمتتون دادم.ولی به هر حال ادرس سایتش هم اینه
کد:
http://abaqustutorials.ifrance.com/

اینم آدرس دانلود فایل ها آموزش به صورت جداگانه

براتون چند تا فایل متنی هم که به زبان اصلی هست ضمیمه کردم اونا رو هم دانلود کنید داشته باشید بدک نیست
1-1 ABAQUS Tutorial: Schedule & Proceedings
1-2 Learning ABAQUS: Begin with ABAQUS Command

پیوست ها

• 1-1 ABAQUS tutorial.pdf
    55.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1-2 Learning ABAQUS.pdf
    622.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

farhang_760

عضو جدید
اینم باقی فایل های متنی

اینم باقی فایل های متنی

1-3 Computer Assignment #1: Plate with circular hole
1-4 CAE Example: Having a sense of ABAQUS CAE

پیوست ها

• 1-3 Computer Assignment 1.pdf
    923.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1-4 CAE Example.pdf
    290.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

rezamahmoodi58

عضو جدید
ممنون دوست عزیز
اگر امکانش است آموزشهایی به فارسی در مورد اعمال قیود و نیروها در این نرم افزار بدهید خیلی عالی میشه

rezamahmoodi58

عضو جدید
دوستان اگر سوالاتشون رو اینجا بنویسند و جواب بگیرین بهتره همه بتونند استفاده کنن برای شروع اگر کسی اگر اطلاعاتی داره راهنمایی کنه

1- کاربرد datum
1- کاربرد partition

farhang_760

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز

با سلام خدمت دوستان عزیز

ممنون دوست عزیز
اگر امکانش است آموزشهایی به فارسی در مورد اعمال قیود و نیروها در این نرم افزار بدهید خیلی عالی میشه
سلام
حقیقتش من که اصلا به دنبال منبع فارسی نمیگردم نمیگم بده ولی تا به حال بهش عادت نکردم
عرض کنم خدمت شما که من توی سایتهایی که معرفی کردم اولی که مال خود شرکتش هست خیلی خوبه اونو به نظرم حتما برید آموزش هاشو دانلود کنید خیلی مفیده حالا فوقش یک دیکشنری میذاری کنارت بالاخره راه میفتی مثل خود من، کار نداره که
برای این سوالهایی هم که کردی من هنوز اونقدر واردش نشدم ولی در اولین فرصت سعی میکنم هم مطالب جدید و هم جواب های جدید !!! براتون پست کنم

امیدوارم که مطالبم مفیده بوده باشد!!
:gol:

rezamahmoodi58

عضو جدید
سلام
کسی اطلاعی داره
1- مزیتهای نرم افزار آباکوس نسبت به انسیس یا دیگر نرم افزارهای تحلیلی؟؟
2- علت پارتیشن بندی؟؟؟؟

farhang_760

عضو جدید
کد:
کسی نیست در این مورد راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

من حقیقتش تازه شروع به کار کردم قبلا شنیده بودم که توی کار تحلیل انسیس و آباکوس حرف هایی برای گفتن دارند
اما این که انسیس یا اباکوس.... به نظر من سلیقه هستش ....
دلیل های من برای انتخاب آباکوس
مدل کردن راحت تر نسبت به انسیس
سنگین بودن انسیس
نصب مشکل انسیس
و خلاصه بگم آز آباکوس تعریف های بیشتری شنیدم ولی نه اینکه ضعفی بر انسیس شنیده باشم
نه کلا یک جور سلیقه ای هست
من بیشتر برای تحلیل خودم و انجام وحل مسائلم رفتم سمتش کار ندارم کدوم واقعا بهتره
هر کدوم که خوب برای من باشه

البته نظر هر کسی هم محترمه

اگر میخوای حرف همرو بشنوی این آدرس زیر رو سر بزن
کد:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=53221

farhang_760

عضو جدید
با سلام

با سلام

دوست من این Pdf ها رو از سایت www.imechanica.org گرفتی؟
اگر از جای دیگه گرفتی به Accelerator هم بگو

خدمت شما عرض کنم که این PDF هایی که در پست بالایی قرار دادم مربوط به سایتی هست که شما فرمودید اگر ادرس دقیق منبع فایل ها رو میخواهید به آدرس زیر برید مشاهده میکنید

منو به خاطر درج نکردن منبع ببخشید
:gol:
کد:
1-1 ABAQUS Tutorial: Schedule & Proceedings
 1-2  Learning ABAQUS: Begin with ABAQUS Command
 1-3  Computer Assignment #1: Plate with circular hole
 1-4 CAE Example: Having a sense of ABAQUS CAE

کد:
http://www.imechanica.org/node/365

amir kazemi

عضو جدید
سلام خسته نباشید
از دوستان کسی میتونه در مورد شیسه سازی نورد کمک بکنه

jalale

عضو جدید
soal daram please answer

soal daram please answer

'I'm bachelore student doing my final year project project with Abaqus and I am facing some problems.
how can I have crack graphs i face a problem with extracting outputs i want to have: 1) crack pattern 2) crack width 3) deflection versus load 4) strain versus load graphs.

Sina Soleimani

عضو جدید
ansys.jpgسلام کسی میتونه این 2تانمودارو با انسیس یا آباکوز یا... برام بکشه؟؟ ممنونم می شم

n.akbarian

عضو جدید
سلام دوست عزیز
به طور مختصر میتونم بگم برای مش بندی یه جسم پیچیده به نحوی که بخایم مثلا یه قسمتش مش هاش ریزتر باشه از پارتیشن استفاده می کنیم، برای پارتیشن بندی هم معمولا از انواع داتم ها استفاده می کنند. البته در بارگذاری بر روی یه نقطه ای روی ضلع هم با استفاده از داتم و پارتیشن نقطه مورد نظر را تعریف می کنیم تا بتونیم بار بش اعمال کنیم.

bigbomber

کاربر فعال
سلام
من آباکوس ورژن6.10 را نصب کردم و وقتی آن را باز می کنم ارور می دهد که ABQcaeG.exe has stop working. راه حل چیست؟ سیستم هم 7، 64بیتی است.

armanizady

عضو جدید
سلام. اگه کسی میتونه برام یه پروژه abaqus نورد سرد لوله فراهم کنه ممنون میشم. شمارمو میزارم 09191490752 فقط تا 15 اسفند وقت دارم.

mohammad_168

عضو جدید
سلام دوست عزیزآموزش های خود سایت آباکوس را از چه قسمتی باید دانلود کرد؟آموزش هاش همون helpخود نرم افزاره یا فرق می کنه؟