با سلام و تشکر فراوان از استاد تیموری ، آموزشها بسیار صریح و کوتاه و کاربردی هستند . دیر رسیدم سر کلاس برای همین 800 مگ یکدفعه دانلود کردم ، ظرف مدت 3 روز نرم افزار یاد گرفتم و یک ساختمان مدل و رندر کردم ، شاگرد استاد تیموری هستیم دیگه![]()
سلام دوست عزیزسلام آقای تیموری
من با اسکیچاب انیمیشن میسازم ولی نمیدونم چطوری متحرکش کنم برام توضیح ذهید (مثلا موقع انیمیشن آدم ها حرکت کنند )
سریع خیلی لنگممممممممممم تورا خدا زودتر.......................
سلام دوست عزیزممنون از آموزشتون
فقط یه سوال داشتم چطوری میتونیم متریاهای بیشتری در این نرم افزار داشته باشیم
سلام باتشکر فراوان برای این همه راهنایی خوب راجعبه اسکچاپ....فقط یی سوال دیگه اموزش بیش از این ندارین؟
سلام دوست عزیز .سلام .ممنون از اموزش. میتونین نورپردازی تو اسکچاپ و رندر گرفتن هم فیلم بگذارید. ممنون
متشکرم از همه دوستانی که آموزش ها را تا اینجا دنبال کرده اند .
نظرتان در مورد سری اول آموزش ها چه بود ؟
کسی از شما بود که از صفر با این آموزش ها پیش بیاید و مطالب را یاد گرفته باشد؟
فبل از شروع شدن سری دوم آموزش ها نظری برای بهبود شیوه ی آموزش ها ندارید ؟
منتظر نظرات شما هستم .
سلام توی اون قسمت نوار ابزار بالا راست کلیک کنید و همه ی اونا رو تیک بزنید یا از تب تولز ، فالومی رو انتخاب کنید ... احتمالا براتون فعال هست فقط به این خاطر که نسبت به اسکچاپ هشت آیکونش تغییر کرده متوجه نشدید ... .سلام
مرسییی بابت اموزشای عالیتون!
من اسکچ اپ 2014 دارم ابزار follow me نیست.یعنی کلا توو قسمت toolbars،modification نیست!
کلا نداره یا من پیدا نمیکنم؟!!
سلاممن مدلو طراحی کردم ولی از اون قسمت ک تموم میشه میبرین توو فوتوشاپو متوجه نمیشم!
چجوری تبدیل ب عکس شد؟!!
سلامسلام
برای گرفتن عکس باید بعد از انتخاب دید مناسب ،از قسمت فایل اکسپورت 2 بعدی ، فرمت jpg استفاده کنید یا با نصب یه موتور رندر روی اسکچاپ از کار رندر بگیرید ... .
سلامسلام
مرسی.فقط موتور رندر از کجا بگیرم؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آموزش تصویری اسکچ آپ به زبان فارسی توسط محمد تیموری | 02 | Sketch up | 44 | |
![]() |
آموزش پلاگین انیمیشن سازیِ اسکچی فیزیکز - فارسی SketchyPhysics | Sketch up | 1 | |
![]() |
درس های تئوری اسکچ آپ - محمد تیموری | Sketch up | 3 |