آماده شدن برای کنکور پردیس ها

oj2008pc

عضو جدید
سلام

من لیسانس مهندسی شیمی هستم و قبل عید فارغ التحصیل شدم. متاسفانه خیلی دیر تصمیم به ادامه تحصیل گفتم و در آزمون پردیس های خودگردان که در 21 شهریور برگزار میشه ثبت نام کردم.
با توجه به اینکه اکثر دروس فراموش کردم (ممکنه با مطالعه دوباره آمادگی لازم بدست بیارم) و اینکه تنها یک ماه تا آزمون وقت دارم پیشنهاد کنید چه کتابی هایی مطالعه کنم؟ (هدفم فقط قبولی در آزمون هست و مکان قبولی مهم نیست)
خودم نظرم این بود که این یک ماه تست های سالهای گذشته بزنم و نکات مربوط به تست ها رو بخونم.

سوال دیگه این که تو دفترچه این آزمون منابع مهندسی شیمی نوشته شده:
زبان عمومی (1)
مجموعه دروس تخصصی شامل (ترمودینامیک، سینتیک و طرح راکتورهای شیمیایی) (4)

یعنی دروس انتقال حرارت، جرم، ریاضیات، ... جزء منابع نیستند؟!!

متشکر

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

من لیسانس مهندسی شیمی هستم و قبل عید فارغ التحصیل شدم. متاسفانه خیلی دیر تصمیم به ادامه تحصیل گفتم و در آزمون پردیس های خودگردان که در 21 شهریور برگزار میشه ثبت نام کردم.
با توجه به اینکه اکثر دروس فراموش کردم (ممکنه با مطالعه دوباره آمادگی لازم بدست بیارم) و اینکه تنها یک ماه تا آزمون وقت دارم پیشنهاد کنید چه کتابی هایی مطالعه کنم؟ (هدفم فقط قبولی در آزمون هست و مکان قبولی مهم نیست)
خودم نظرم این بود که این یک ماه تست های سالهای گذشته بزنم و نکات مربوط به تست ها رو بخونم.

سوال دیگه این که تو دفترچه این آزمون منابع مهندسی شیمی نوشته شده:
زبان عمومی (1)
مجموعه دروس تخصصی شامل (ترمودینامیک، سینتیک و طرح راکتورهای شیمیایی) (4)

یعنی دروس انتقال حرارت، جرم، ریاضیات، ... جزء منابع نیستند؟!!

متشکر

طبق اطلاعاتی که بنده از دوستانی که قبلا پردیس رفتن یا قصدشو داشتن گرقتم تو این ازمون ورودی اطلاعات علمی اهمیتی انچنانی نداره سوالا بسیار ساده و یا خیلی خیلی سخت طرح میشه که شما بتونید خیلی ساده هارو جواب بدید فقط .سپس مرحله اصلی کار که همون مصاحبه است.توی مصاحبه چیزی که اهمیت داره اینه که شما باید ثابت کنید که توانایی پرداخت شهریه زیاد این دانشگاهارو دارید.حالا یا فیش حقوقی باشه یا هرچی...
در حد خیلی معمولی و سطحی بخونید حتما قبول میشید
جواب سوال دومتونو نمیدونم متاسفانه

oj2008pc

عضو جدید
در مورد منابع اين كنكور از كجا بايد سوال كنم؟
دروس تخصصي مهندسي شيمي ٥، ٦ تا هست ولي تو دفترچه راهنما فقط ٣ تا درس نوشته!!!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد منابع اين كنكور از كجا بايد سوال كنم؟
دروس تخصصي مهندسي شيمي ٥، ٦ تا هست ولي تو دفترچه راهنما فقط ٣ تا درس نوشته!!!

احتمالا همون 3 تا درس تخصصی که خودش گفته میاد فقط وگرنه بقیه شم مینوشت دیگه

بالا