khanom mohandes*
عضو جدید
آقا پسرای عزیز بیشتر از چه جور دخترایی بدشون میاد ؟؟؟؟؟؟؟
دختر خانمای عزیز بیشتر از چه جور پسرایی بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر خانمای عزیز بیشتر از چه جور پسرایی بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
من از دختری خوشم میاد که بچه نباشه،مهربان باشه،خوشگل باشه،مودب باشه،ایراد گیر نباشه،با عاطفه باشه،دست پختش خیلی خوب باشه وغیره خلاصه جوری باشه که بتونه لایق من باشه![]()
گشتم نبود نگرد نیست![]()
شاید اون زیر میرا یکی باشه،یکم دیگه می گردم
کدوم زیرا؟بگو ما هم بگردیم
البته بگم خیلی باهاشون راه اومدیا![]()
مشکل اخر؟اتفاقا همه دخترا اینارو دارن شما مشکل آخرو حل کن ....لایقش باش....![]()
مشکل اخر؟![]()
حتما چون شما آقایون ویژگی پیدا نکردین که بدتون بیاد دارین لیست ویژگییایی رو می گیرین که بیشتر خوشتون میاد
درکتون میکنم![]()
به طنز جواب می دم خدای نکرده کسی ناراحت نشه.صد البته که همه دخترا دارن دست پخت که در حد تخم مرغ.زیبای در حد عمل جراحی عاطفه در حد مقدار پول پسر، مهربانی در حد تخریب موشک کروز.اتفاقا همه دخترا اینارو دارن شما مشکل آخرو حل کن ....لایقش باش....![]()
ویژگی بدتون اینقدر زیاده جا نمیشه نوشت حوصلشم نیست
درکتون میکنم![]()
به طنز جواب می دم خدای نکرده کسی ناراحت نشه.صد البته که همه دخترا دارن دست پخت که در حد تخم مرغ.زیبای در حد عمل جراحی عاطفه در حد مقدار پول پسر، مهربانی در حد تخریب موشک کروز.
چه کم اشتهامن از دختری خوشم میاد که بچه نباشه،مهربان باشه،خوشگل باشه،مودب باشه،ایراد گیر نباشه،با عاطفه باشه،دست پختش خیلی خوب باشه وغیره خلاصه جوری باشه که بتونه لایق من باشه![]()
محمد رضا 10 سال پیش یه چند تای بود.دارم می گردمم ببینم از اونا چیزی مونده یا نهکدوم زیرا؟بگو ما هم بگردیم
البته بگم خیلی باهاشون راه اومدیا![]()
محمد رضا 10 سال پیش یه چند تای بود.دارم می گردمم ببینم از اونا چیزی مونده یا نه
راسته که می گن پسرا باهوشنمن که میدونم شوخی نبود، شوخی شوخی حرفتو زدی![]()
پسری که فقط یه ذره مردونگی داشته باشه
مردونگی خودش یه دنیاست...
که اصلا نداریم نیست.
به طنز جواب می دم خدای نکرده کسی ناراحت نشه.صد البته که همه دخترا دارن دست پخت که در حد تخم مرغ.زیبای در حد عمل جراحی عاطفه در حد مقدار پول پسر، مهربانی در حد تخریب موشک کروز.
اتفاقا خیلی از خواسته هامو سانسور کردمچه کم اشتها![]()
در خدمتم امری داشتین؟![]()
اینم یه فرق بین ما و دخترا دیگه![]()
والا ما قلابم انداختیم همش از این مدلا بودهعاغا به پستت اوناش خورده مسیرتونو عوض کنین....![]()
راسته که می گن پسرا باهوشن
بیا مرد واقعیشم پیدا شد...ولی نمیدونم مَرده یا مُرده....![]()