چطوره يه حصار دور بحثتون بكشيد وبحث رو گسترش نده لطفا!
چند تا گزينه براي حل مسئله بذاريد تا بحث به بيراهه (!) كشيده نشه ؟!!!
يا اصلا مي خواي جواب آخرت ( ما ها كلا سكولاريم و شما ها نائبان خدا بر روي زمين ! ) رو بده , جمعش كنيم , بريم !!!
چطوره يه حصار دور بحثتون بكشيد وبحث رو گسترش نده لطفا!
تو کم آوردی داری هذیون میگی ! من بحثو گسترش ندم؟! بگو جوابی نداری بدی !بحث رو گسترش نده لطفا!
کجای حرفم گفتم که ما نائبان خداییم؟؟؟حتما جواب بده.نریاچطوره يه حصار دور بحثتون بكشيد و
چند تا گزينه براي حل مسئله بذاريد تا بحث به بيراهه (!) كشيده نشه ؟!!!
يا اصلا مي خواي جواب آخرت ( ما ها كلا سكولاريم و شما ها نائبان خدا بر روي زمين ! ) رو بده , جمعش كنيم , بريم !!!
این حرف خیلی زیاد تکرار شده
من گفتم استدلالت چی بوده که من که گفتم بعضیها(کلمه بعضی ها رو اوردم) خداو امام رو قبول ندارن نتیجه گرفتی که خودمو جای خدا گذاشتم؟؟؟؟اینو بگو عزیز!
از اینجا:کجای حرفم گفتم که ما نائبان خداییم؟؟؟حتما جواب بده.نریا
باشه کم اوردم.اما جواب تو عین جواب یکی بود که شیطان پرستای امریکا رو مسببش رو نظام اسلامی معرفی میکرد!!!تو کم آوردی داری هذیون میگی ! من بحثو گسترش ندم؟! بگو جوابی نداری بدی !
از اینجا:
به بسیجیه میگن از نظر تو خدا کیه ؟ میگه نماینده ی ولی فقیه در آسمانها!!!!!!!!!!
چی میگی تو ؟!
حالت خوبه !؟
پست قبلی من رو باز بخون نظرم همونه
ببین تو عادت داری وقتی کم میاری کلید میکنی رو یه چیز و بی ربط میگی
بله تو در مورد بعضی ها هم حق نداری اونجوری بگی
به چه زبونی بگم بهت ؟!
خیلی خودشیفته ای آقا رضا
اگه نظام اسلامی اینه که ما تو کشورمون داریم آره مسبب همه ی بدبختیای جامعه ی بشریته!!!!باشه کم اوردم.اما جواب تو عین جواب یکی بود که شیطان پرستای امریکا رو مسببش رو نظام اسلامی معرفی میکرد!!!
حتی سرخ پوستای جنگلهای امازون؟؟؟اگه نظام اسلامی اینه که ما تو کشورمون داریم آره مسبب همه ی بدبختیای جامعه ی بشریته!!!!
ما از اونام بدبخت تریم متاسفانه!حتی سرخ پوستای جنگلهای امازون؟؟؟
ما از اونام بدبخت تریم متاسفانه!
نه , نگران نباش , تو نرو , مطمئن باش من نمي رم !کجای حرفم گفتم که ما نائبان خداییم؟؟؟حتما جواب بده.نریا
چراغي كه خانه رواست , به مسجد حرامه برادر !نه.نه.نشد.جواب منو بده.تو گفتی تمام مصیبت های بشریت برای نظام اسلامیه.خب سرخ پوستا هم ربط دارن؟؟؟؟کاری ندارم بدبخت تر هستیم یا نه.
چراغي كه خانه رواست , به مسجد حرامه برادر !
خودمونو بچسب , به اونا چي كار داري !!!
كلا به حكم و محكوم و حكميت و حكومت و مشتقاتشون خيلي علاقمندي , نه ؟!!!پس از من نقل قول نگیر از دوستتون بگیر که ربط داد!!!!دارید خودتو خودتون رو محکوم میکنید
پس از من نقل قول نگیر از دوستتون بگیر که ربط داد!!!!دارید خودتو خودتون رو محکوم میکنید
............................................
.........................................................................................
.......................................................................
.......................................................................................................
.............................................
..............................................................................
راسی بالاخره ما![]()
خوبه بگم بحثو گسترش نده تا جنگلاي آمازون؟! بدبختي اونا اينه كه چيزي به اسم اسلامو نميشاسن وي بدبختي ما اينه كه ان چيزي كه به عنوان اسلام به ما معرفي كردن اصلا اسلام نيست!نه.نه.نشد.جواب منو بده.تو گفتی تمام مصیبت های بشریت برای نظام اسلامیه.خب سرخ پوستا هم ربط دارن؟؟؟؟کاری ندارم بدبخت تر هستیم یا نه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 140 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 | |
![]() |
اس ام اس آزمایشی به آقایون | گفتگوی آزاد | 35 |