سلام
آخه- امشب کسی نیومده تنهایی نشستی داری گریه میکنی-یه وقت نترسیا![]()
علیک سلام...
من منتظر کسی نیستم آقا مهدی...اصولا مواقعی که من میام کسی نیست ...الانم دقت کنین اومدم جواب محمدآقا رو دادم...
سلام
آخه- امشب کسی نیومده تنهایی نشستی داری گریه میکنی-یه وقت نترسیا![]()
برو بچه خودتو گول بزنعلیک سلام...
من منتظر کسی نیستم آقا مهدی...اصولا مواقعی که من میام کسی نیست ...الانم دقت کنین اومدم جواب محمدآقا رو دادم...
برو بچه خودتو گول بزن
یه شب از سروصدای شلوغیت نمیتونیم بخوابیم یه شب دیگه از صدای گریه ات
چه خبرا؟ پروژتون هنوز نتمومیده؟![]()
تازه عوضشون کردم-ای وای یعنی میگی بازم چینی ها جنس بنجل بهم انداختن؟شما برو یه نگاهی به سنسورات بنداز فکر کنم ایراد پیدا کردن... درست تشخیص نمیدن
خبر خاصی نیست...نه هنوز دارم روش کار میکنمشما چه خبر؟برنامه تون برای تابستون چیه؟
![]()
تازه عوضشون کردم-ای وای یعنی میگی بازم چینی ها جنس بنجل بهم انداختن؟
می خوام امسال ارشد بدم- روزا میخونم شبا هم یکی دو ساعتی تو نتم ببینم اطلاعات جدیدی که بهم کمک کنه هست یا نه؟
شد دیگه...بنجل اونم چه بنجلی...شما چه مهندسی هستی که سرت کلاه میره
آفرین چه اراده ای...بچه های ما که امسال ارشد دادن میگفتن سوالا بد نبوده کسی که خوب خونده بوده راحت قبول میشده... ایشالا که شما قبولین
![]()
شد دیگه...
ممنون- رو دعای خیر شما و بقیه بچه های تاپیک خیلی حساب کردم
اگه راست گفته باشین که اهل قم هستی تو رو خدا هر وقت رفتی حرم دعام کن
همین طور شما آقا کاظم
کم کم خوابم میاد - شب خوبی داشته باشی![]()
سلام به همه
ميگم خوب شد ديشب نيومدم سايت ظاهرا همه ديشب خواب رفتن![]()
به به سلام حال شوما آبجي زهراسلام محمدآقا
من که خواب نبودم رفته بودیم حرم جاتون خالی...به یاد دوستان هم بودم البته
امشبم که نت قطع بود تازه وصلیده...کلا انگار ابر و باد و مه و خورشید و فلک و دو سه تا عنصر دیگه دست به دست هم دادن حضور من رو در این تاپیک کمرنگ کنن![]()
به به سلام حال شوما آبجي زهرا
خوشا به سعادتتون واسه ما هم دعا كنين !
منكه با اجازتون يه آيفون خريدم ديگه اينترنت ٢٤ ساعته هميشه همرامه ، تازه يه چيز جالبتر اينكه كامپايلر ++c هم روش نصب شدهانگاري يه لپ تاپ همرامه
واي كه از فردا دوباره انتخاب واحد شروع ميشه و ...
سلام
عید بر همه بچه های خوب کامپیوتر و آی تی مبارک![]()
میشه یه کم شلوغ کنی تا بقیه هم بیدار شنسلام آقا مهدی
عید شما هم مبارک
تو این شبا ما رو هم دعا کنید![]()
میشه یه کم شلوغ کنی تا بقیه هم بیدار شن
پس این آقا محمد که همیشه از نبودن می ناله کجاست؟![]()
اینارو به کسی بگو که نشناستتبا منید؟؟!!من و شلوغی؟دخمل به این خوفی
بعدشم من متوجه نمیشم شما منتظر کیا هستین آخه؟
همچین میگید بقیه انگار که هرشب اینجا پارتیه و پر از مهندس
محمدآقا هم که دیگه کارمندن و کارمندا هم که 10 شب لالاالبته فک کنم امشب مهمون شهر ما هستن....
راستی شما اون سوال سی شارپی منو بلد نبیدی مهندس؟![]()
اینارو به کسی بگو که نشناستت
دو شب نبودم محمد آقا اینجا احساس تنهایی کرده
سی شارپ که گفتم دیتا گرید ویو- فکر نکنم برای حرکات مهره ها دستور کتابخانه ای داشته باشه یا اگر هم داره من اطلاعی ندارم باید برنامه نویسی کنی منم واسه پروژم برنامه نوشتم
شما که برا من دعا نکردی گفتم با یکی دیگه امشب کل کل کنم![]()
برا اینکه بفهمی یکی شیطونه وشلوغ میکنه یه کوچولو شناخت کافیه . نیازی به تحقیقات میدانی نیستالان یهنی شما منو میشناسی دقیق؟
آخی... نیست خیلیم با هم صحبت میکردین
آخه دستورش همینه ولی ارورش نمیدونم برای چیهممنون از توجهتون
من همیشه برای همه دعا میکنم...هر طور راحتین![]()
برا اینکه بفهمی یکی شیطونه وشلوغ میکنه یه کوچولو شناخت کافیه . نیازی به تحقیقات میدانی نیست
واقعا برام دعا کردی - آخ جون
چه اروری میده؟![]()
این دو روزی که نبودم رفته بودم دنبال یه وام که پولشو بدم به شما که برام دعا کنی(گفتن 5ماه دیگه جور میشه) -منم اگه دعات مستجاب نشه یکی یکی نفرینت میکنماوا خاک به سلم آبلوم لفت.....ولی من شلوغ نمیکنما
اره برو خوش باش...همین فردا پس فرداست که یکی یکی آرزوهات مستجاب میشه...در ضمن حق الزحمه ی ما فراموش نشهوگرنه دعاهامو پس میگیرم
نوشتم تو خود تاپیک هنوز بالاست تو قسمت برنامه نویسی...میگه محدوده ای که مشخص کردم درست نیست![]()
این دو روزی که نبودم رفته بودم دنبال یه وام که پولشو بدم به شما که برام دعا کنی(گفتن 5ماه دیگه جور میشه) -منم اگه دعات مستجاب نشه یکی یکی نفرینت میکنم
احتمالا توی پایگاه دادت متغیرایی که تعریف کردی از نوع nchar با محدوده کمتر از نیازت هست مثلnchar[10] 1 . همینطوره؟![]()
فردا پول ندارم. هرکاری میخوای بکنی بکن(حتی میتونی جور و پلاسمو از باشگاه بریزی بیرون) فقط یادت باشه که فردا تولد امام زمانه(عج) و منم اسمم ...اووووووووووووووه 5 ماه دیگهنمیشه یا تا فردا پولتو جور میکنی یا دعا بی دعا
نه من دیتاگرید ویو رو با اطلاعات پایگاه پر نکردم ...میخوام همون موقع اجرا وقتی داده وارد میکنم این داده ها ریخته بشه توی تکست باکس...
فردا پول ندارم. هرکاری میخوای بکنی بکن(حتی میتونی جور و پلاسمو از باشگاه بریزی بیرون) فقط یادت باشه که فردا تولد امام زمانه(عج) و منم اسمم ...
-: پس چجوری جدولتو درست کردی؟!!!!!
منظورم اطلاعات جدول نیست منظورم نوع اطلاعات جدوله![]()
من که دیگه نصف شبی عقلم به جایی قد نمیده(در مورد پروژه)خیلی خب باشه حالا گریه نکن یه کاریش میکنم ....فقط شاید دعام دیر برسه اون بالا یه کم تاخیر داشته باشه استجابتش... آخه این روزا ترافیک زیاده میدونید که
شمام که پول نمیدی دلمون خوش باشه با شدت دعا کنم
نه ببینین من اینو برای همون بازی دوز میخوام...اونجا هم دیتابیسم فایل باید باشه...میخوام یه جوری این صفحه ی بازی دوز رو درست کنم و اطلاعاتش رو مدام بریزم توی فایلم و بعد با این اطلاعات کار کنم.....
من که دیگه نصف شبی عقلم به جایی قد نمیده(در مورد پروژه)
میخوام برم بخوابم- دخمل خوفی باشیا و سل و صدام نتونی-آفلین
شب بخیر کوچولو![]()
سلامسلام ..
محتاجیم به دعا ....شمام برای ما دعا کنید...
مبارکتون باشه...مایه دارید دیگه
موفق باشید...خداروشکر که ما ایشالا تمومه دیگه![]()
مایه دارید دیگه
سلام.من محبوبه 23 ساله .فارغ التحصيل كارشناسي نرم افزار از دانشگاه آزاد لاهيجان.در حال حاضر بيكار.جوياي كار و ميخواهم تلاش كنم براي قبولي در ارشد.باميد خدا
سلامسلام.من محبوبه 23 ساله .فارغ التحصيل كارشناسي نرم افزار از دانشگاه آزاد لاهيجان.در حال حاضر بيكار.جوياي كار و ميخواهم تلاش كنم براي قبولي در ارشد.باميد خدا
سلام...سلام.من محبوبه 23 ساله .فارغ التحصيل كارشناسي نرم افزار از دانشگاه آزاد لاهيجان.در حال حاضر بيكار.جوياي كار و ميخواهم تلاش كنم براي قبولي در ارشد.باميد خدا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |