*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبین؟ چه خبرا؟
بچه ها شما می دونید این دستاوردها یعنی چی من متوجه نمی شم یه چند روزی نبودم کلی تغییر و تحول ایجاد شده.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها شما می دونید این دستاوردها یعنی چی من متوجه نمی شم یه چند روزی نبودم کلی تغییر و تحول ایجاد شده.
سلام
خوش به حالت فقط دستاوردها رو نمیدونی چیه؟؟؟
من نه ستاره ها رو میدونم چیه نه نوار نارنجی نه نوار آبی نه نوار سبز نه مربع های سبز پایین نه امتیاز نه سطح نه دستاوردها
اگه کسی فهمید به ما هم بگه !!!1
آخه این همه واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من نه ستاره ها رو میدونم چیه نه نوار نارنجی نه نوار آبی نه نوار سبز نه مربع های سبز پایین نه امتیاز نه سطح نه دستاوردها

حالا ناراحت نباش منم نمی دونم.

مریم راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خوب درسم تموم شده!کار می کنم اما خسته شدم می خوام امسال ارشد شرکت کنم.دلم واسه دانشگاه تنگ شده!واسه شیطونی!اه اینجاباید مثل خانما باشی!آسه بری آسه بیای!

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستای گلم :gol:

اگه یه سری به قسمت Experience که در بالای صفحه سمت راست قرار داره بزنین جواب سوالاتونو می گیرین:smile:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

اگه یه سری به قسمت Experience که در بالای صفحه سمت راست قرار داره بزنین جواب سوالاتونو می گیرین:smile:
سر زدیم
نفهمیدیم یعنی چی؟؟؟
اگه میدونید به ما هم بگید

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها کسی می دونه کتابهای ارشد گاج چطور هستن؟ من می خوام آزمونهاشو ثبت نام کنم نمی دونم اصلا ثبت نام توی این آزمونها خوب هست یا نه؟

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام زهرا جون رفتم ولی چیزی سر در نیاوردم.

مثلا اون عدد 12 که در قسمت دستاوردهات اومده نشون میده که بیشتر از یک سال از عضویت شما در سایت گذشته.......:smile:

گوی طلایی هم نشاندهنده ی سطح امتیازاتت هست که از 4000 گذشته اگه امتیازت به 8000 برسه رنگ اون بنفش خواهد شد.:smile:

همین:D

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مرد یخی !

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

سلام

سلام منم خوبم فکر کنم اکثرا همین مشکلو داشته باشن یکی باید مارو توجیه کنه تو این مسئله.

سر زدیم
نفهمیدیم یعنی چی؟؟؟
اگه میدونید به ما هم بگید

سلام زهرا جون رفتم ولی چیزی سر در نیاوردم.

مثلا اون عدد 12 که در قسمت دستاوردهات اومده نشون میده که بیشتر از یک سال از عضویت شما در سایت گذشته.......:smile:

گوی طلایی هم نشاندهنده ی سطح امتیازاتت هست که از 4000 گذشته اگه امتیازت به 8000 برسه رنگ اون بنفش خواهد شد.:smile:

همین:D

این دستاورد چی...............هستش..........:cool:

راس میگه
دستاورد چیه؟
:question::question::huh::huh::w10::w10::w19::w19::w19::w19::w19::w19::w19::w19:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
این که علامت گیج شدن نیس
هست؟؟؟
علامت سوال و علامت ندانستن مطلبی هس
نیس؟؟