nafis...
مدیر بازنشسته
برام درست برنامتو اپلود کن1برنامه رو بنویس برام بفرستهمین برنامه 2 فرم
من برات تصیح کنم
اونی که فرستادی باز نمیشه
برام درست برنامتو اپلود کن1برنامه رو بنویس برام بفرستهمین برنامه 2 فرم
سلام..برام درست برنامتو اپلود کن
من برات تصیح کنم
اونی که فرستادی باز نمیشه
فایلت دوباره برا من باز نشدسلام..
من هم 2010 هست
آره باز نمیشهمن هم 2010 هست
فایل برای من هم باز نشد
کپی کن اینجا بزار
سلامسلام به همه.
چجوری با C# کد میزنید؟یه کد کوچیک نوشتم که ببرم نمره مبانی کامپیوترمو بگیرم گفتم ولش کن
(البته دبیر خودش ۲۰ داده بود
)
این با هیچی کد نمیزنهسلام
با چی کد میزنی ؟
همونطوری که شما با سی کد میزنیسلام به همه.
چجوری با C# کد میزنید؟یه کد کوچیک نوشتم که ببرم نمره مبانی کامپیوترمو بگیرم گفتم ولش کن
(البته دبیر خودش ۲۰ داده بود
)
سلامسلام
با چی کد میزنی ؟
من که گفتم C خیلی بهتر و کاربردی تر از C# هست.
مثلا الان که دارم هسته یه سیستم عامل رو طراحی میکنم روی ویندوز کد رو مینویسم و حتی کامپایل میکنم و نتایج رو بعدش به لینوکس میبرم.
قدرتی که C و همچنین ASM دارند هیچ زبانی نداره :|
چشم بسته غیب میگیوا! خب برنامه نویسی بلد نیستی چرا قیافتو اینجوری میکنی؟
چشم بسته غیب میگی![]()
سی شارپو یادت رفت بگینه چشمم باز بود غیب گفتم![]()
اسمبلی و سینتکس AT&T واقعا برنامه های مشتی میسازند![]()
سی شارپو یادت رفت بگی![]()
والا جز Hello World چیزی نمیشه باهاش ساخت که کاربردی باشه :| (این اساتید(!) دانشگاههای ما هم واقعا جوگیرن! همچین تا یه چیز جدیدی میکروب سافت در میکنه انتظار دارند روی اون کار انجام بدی :|)
این با هیچی کد نمیزنه
اصلا نمیدونه برنامه نویسی یعنی چی![]()
بی دلیل نیست که سی رو مادر زبان های برنامه نویسی میگویند اما زبان های سطح بالا مثل سی شارپ کار رو برای همه ساده تر کرده اند اما این سادگی باعث شده قدرت کافی رو نداشته باشدمن که گفتم C خیلی بهتر و کاربردی تر از C# هست.
مثلا الان که دارم هسته یه سیستم عامل رو طراحی میکنم روی ویندوز کد رو مینویسم و حتی کامپایل میکنم و نتایج رو بعدش به لینوکس میبرم.
قدرتی که C و همچنین ASM دارند هیچ زبانی نداره :|
مایل نیستند عمودی هستند
بی دلیل نیست که سی رو مادر زبان های برنامه نویسی میگویند اما زبان های سطح بالا مثل سی شارپ کار رو برای همه ساده تر کرده اند اما این سادگی باعث شده قدرت کافی رو نداشته باشد
هسته سیستم عامل رو دارید به تنهایی طراحی میکنیدچه کارهایی انجام داده اید ؟ (مراحی که تا به حال طی کرده اید ) البته اگر مایل بودید
این چند وقته که توی این سایت هستم یاد گرفتم باید در نوشتم تجدید نظر کنممایل نیستند عمودی هستند
یعنی به ثانیه نمیگذره همه مشکلتو میگناین چند وقته که توی این سایت هستم یاد گرفتم باید در نوشتم تجدید نظر کنم![]()
بی دلیل نیست که سی رو مادر زبان های برنامه نویسی میگویند اما زبان های سطح بالا مثل سی شارپ کار رو برای همه ساده تر کرده اند اما این سادگی باعث شده قدرت کافی رو نداشته باشد
هسته سیستم عامل رو دارید به تنهایی طراحی میکنیدچه کارهایی انجام داده اید ؟ (مراحی که تا به حال طی کرده اید ) البته اگر مایل بودید
خب سی شارپ یک زبانی هست که مختص ویندوز ساخته شده و معمولا شرکتهایی که برنامه هاشون رو روی سکوی ویندوز توسعه میدن و همچنین خروجی نهایی فقط برای ویندوز (البته این اواخر برای آندروید و لینوکس هم میشه ازش خروجی گرفت ولی فرمورک .NET با اینها سازگار نیست) ارائه میکنند ازش استفاده میکنند.
همچنین هسته سیستم عامل :
خیر تک نفری نیست. ۳ نفر هستیم. فقط سورسها در سیستم من نگهداری میشند و البته از صفر هم طراحی نشده. هسته میکروکرنل هست و از Minix ایده گیری کردیم در ساختش (همین الان که دارم اینو مینویسم ادیتور Emacs جلوی من هست و دارم سورسهاش رو میخونم) .
کار خاصی انجام نشده. دو تا کتاب از اندرو تانن باوم به نامهای :
Modern Operating Systems
Operating Systems Design and Implementation
رو بخونید ، با لینوکس و POSIX و زبان C و Bash هم آشنایی داشته باشید حله.
اورین اورینخب سی شارپ یک زبانی هست که مختص ویندوز ساخته شده و معمولا شرکتهایی که برنامه هاشون رو روی سکوی ویندوز توسعه میدن و همچنین خروجی نهایی فقط برای ویندوز (البته این اواخر برای آندروید و لینوکس هم میشه ازش خروجی گرفت ولی فرمورک .NET با اینها سازگار نیست) ارائه میکنند ازش استفاده میکنند.
همچنین هسته سیستم عامل :
خیر تک نفری نیست. ۳ نفر هستیم. فقط سورسها در سیستم من نگهداری میشند و البته از صفر هم طراحی نشده. هسته میکروکرنل هست و از Minix ایده گیری کردیم در ساختش (همین الان که دارم اینو مینویسم ادیتور Emacs جلوی من هست و دارم سورسهاش رو میخونم) .
کار خاصی انجام نشده. دو تا کتاب از اندرو تانن باوم به نامهای :
Modern Operating Systems
Operating Systems Design and Implementation
رو بخونید ، با لینوکس و POSIX و زبان C و Bash هم آشنایی داشته باشید حله.
یعنی به ثانیه نمیگذره همه مشکلتو میگن
مخصوصا غلط املایی![]()
غلط انشاییغلط املایی !!!![]()
غلط انشایی
قلت انشائیغلط انشائی
غلت .........قلت انشائی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |