سال 86 اگه سی شارپ نویس 100 هزار نفر بود الان 100 میلیون نفره..کل پستارو بخونی میفهمی صحبتای به زمان خاصی تعلق نداره..سال 86 سی شارپم بود سی هم بود سی ++ هم بود و خیلی زبانای دیگه هم بودزمان عهد بووووووووق
سال 86 اگه سی شارپ نویس 100 هزار نفر بود الان 100 میلیون نفره..کل پستارو بخونی میفهمی صحبتای به زمان خاصی تعلق نداره..سال 86 سی شارپم بود سی هم بود سی ++ هم بود و خیلی زبانای دیگه هم بودزمان عهد بووووووووق
بله بنده عرض کردمتاریخ تاپیکو دیدمهمین الانش سی شارپ نویسا بیشتر شدن و سی نویسا کم..چون سی سختی داره هیچکی سمتش نمیره..صوبتای مایکروسافت مال تمام فصوله
اونیکه این مطلبو نوشته و از سی دفاع کرده یکی از بهترین برنامه نویسا...در ضمن مطمئنا اون شرکتی که میگی بزرگتر از مایکروسافت نیس..هس؟؟؟بله بنده عرض کردم
لازم نیست ادم لقمه رو دور سرش بچرخونه بعد غذا رو بخوره
یکی از بهترین شرکت های برنامه نویسی کشوری از همین برنامه نویسان حرفه ای سی شارپ استفاده میکنه
وشاید یکی از دلایل موفقیتش نیز هم باشه
البته اگر هدف پول در اوردن باشه فک میکنم که خیلی از اشخاص هم هنوز با پاسکال پول در میارنسال 86 اگه سی شارپ نویس 100 هزار نفر بود الان 100 میلیون نفره..کل پستارو بخونی میفهمی صحبتای به زمان خاصی تعلق نداره..سال 86 سی شارپم بود سی هم بود سی ++ هم بود و خیلی زبانای دیگه هم بود
ما داریم ایران زندگی میکنیم و تو ایران پول در میاریماونیکه این مطلبو نوشته و از سی دفاع کرده یکی از بهترین برنامه نویسا...در ضمن مطمئنا اون شرکتی که میگی بزرگتر از مایکروسافت نیس..هس؟؟؟
اونکه بله.برترینا اول جاواس بعد سی و رتبه ی 10 فک کنم سی شارپه..یه رنکینگی قبلا دیده بودم..البته اگر هدف پول در اوردن باشه فک میکنم که خیلی از اشخاص هم هنوز با پاسکال پول در میارن
و اگر کلا داریم بحث میکنیم یکی از اساتید ما میگفت کلا تمام سی هارو بذارید کنار و فقط جاوا
و ما نیز در ایران زندگی میکنیمتو ایران اینطوریه. وگرنه طبق آمار جهانی بیشترین دولپر و کاربر رو Python و بعدش C++ ، در ربته سوم Vala هستند
برای فریمورکها هم Qt و GTK ربته های اول و دوم و wxWidget هم رتبه سوم هست. .NET تقریبا 104م هست که نشون میده چقدر محبوبه
در همه جای دنیا وقتی بنزین گرون میشه ماشین ارزون میشهو ما نیز در ایران زندگی میکنیم
شک نکن یه روزی که حرفه ای داشتی کار میکردی میبینی باز باید برگردی به سی بعد اونجا میفهمی که یه ایرانیم به سی نیاز دارهو ما نیز در ایران زندگی میکنیم
شک نکن یه روزی که حرفه ای داشتی کار میکردی میبینی باز باید برگردی به سی بعد اونجا میفهمی که یه ایرانیم به سی نیاز دارهو ما نیز در ایران زندگی میکنیم
من هیچ وقت برنامه نویسی رو به عنوان شغل ایندم انتخاب نکردمشک نکن یه روزی که حرفه ای داشتی کار میکردی میبینی باز باید برگردی به سی بعد اونجا میفهمی که یه ایرانیم به سی نیاز داره
خوب فک کنم بحث کافی باشه.فقط همینکه همه بدونن چه خبرایی هس کافیه.
بچه های 5 ساله ی ژاپنی ربات میسازن ما توو ایران کل بحث میکنیم کدوم بهترهما راه راستو میریم شما راه کجو برید
سلام
من سارا شرافتی 21 ساله رشته ی ای تی ترم 4 از دانشگاه ازاد نجف اباد هستم
من هیچ وقت برنامه نویسی رو به عنوان شغل ایندم انتخاب نکردمالبته باید به عنوان تجربه و فقط صرفن تجربه توی بازار کار باشم و هروقت به اون چیزایی که خواستم برسم میذارمش کنار
چون راه های ساده تری برای پول در اوردن هست
و بیشتر کارای پژوهشی تو حوزه کاری خودمو دوست دارم و یه سری کارای دیگه که میشه برای شرکتا انجام داد
----------------------------------------
و نکته بعدی این که
وقتی داری برای شرکت دیگران کار میکنی مجبوری که هرچی سلیقه اونا هست رو انجام بدی
ولی وقتی شرکتی برای خودت میزنی اون موقعه دستت بازه و میتونی بر اساس سلایق خودت کار کنیچون اینجا ایران است ای لاو یو پی ام سی
سلام.خوشبختیمسلام
علاقه و تفکر برنامه نوشتن مگه لولو خورخورس که بترسیمزیر دیپلم لطفا
برنامه نویسی علاقس و ترسو (نفیث 78) نبودن
نمیبینمببینید ما می تونیم بگیم چه زبان برنامه نویسی خوبه .. چون هر کدومشون در زمان نیاز ما خودشو نشون میده ...
اینکه خانواده c جز برنامه نویسی های مهمی است که درش شکی نیست ولی نمی شه گفت اوله ...
سلامسلام
سلامسلام
علاقه و تفکر برنامه نوشتن مگه لولو خورخورس که بترسیم
چون خیلیا فکر برنامه نویسی ندارن
سلام
جالبه من فک کردم پیام قبلیو شرافتی داده
منم همینجورمعلاقه و تفکر برنامه نوشتن مگه لولو خورخورس که بترسیم
چون خیلیا فکر برنامه نویسی ندارن
این چه شکلکیه؟سلام.خوشبختیم
مگه برنامه نویسی رو تئوری میخونن خانم گلی اخه درس عملی رو که نباید تئوری خوندمنم همینجورم
اگه که دست به کامپیوتر نزنیا و تئوری بخونی واقعا ترسناکه
ولی عین بازی میمونه
.........مگه برنامه نویسی رو تئوری میخونن خانم گلی اخه درس عملی رو که نباید تئوری خوند
توی دانشگاه ما تئوریهمگه برنامه نویسی رو تئوری میخونن خانم گلی اخه درس عملی رو که نباید تئوری خوند
توی دانشگاه ما تئوریه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | ||
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | ||
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | ||
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |